Eu am doar doua posete
si pe una din ele - care imi place la nebunie - o port zilnic (din cand in cand o mai schimb cu cealalta).
Imi place mult pentru ca, desi nu e deloc mare, are multe buzunarase si compartimente in interiorul ei si-mi pot pastra lucrurile in ordine.
Am un buzunar cu fermoar (care separa geanta in doua compartimente) in care imi tin diferite hartii importante sau facturi, un buzunar mai mic in care pastrez monedele (buzunarul asta din urma nu e lipit de peretele gentii complet si asa mai am un loc in care tin bancnotele de 10.000). Geanta mai are un buzunar in care se potriveste perfect mobilul si unul in care tin un absorbant, servetele, pile de unghii, o oglinjoara si o penseta.
Mai am: doua pixuri, un ruj, un balsam de buze, un stick (pen flash) pentru stocarea datelor, portmoneul cu acte si bancnote > 10.000, puff-ul pentru astm, incarcatorul pentru mobil, o agenda, cheile.
De obicei fac ordine in fiecare seara si indepartez obiectele inutile care au poposit acolo in timpul zilei.
Deoarece imi asortez geanta cu tinuta,deci schimb gentile zilnic,am grija sa nu am geanta plina cu de toate.
Nu lipseste niciodata:
-cheia
-batiste de hartie
-portofelul
-mobilul
-pixul
In rest,continutul gentii,se schimba dupa nevoile zilnice
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.