Haine, accesorii- link-uri
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
Valentina, de unde stii tu ca Gabi aduce noutati? Eu am inteles ca s-a dus la prietenul ei...
mamica de
baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
nushulica spune:
fetelor gabi cand vine pe 17 aduce noutati asa mi-a zis
cel putin ii primeste si pe cei din gama karmine care ii are expusi in link si aia nu sunt mai scumpi de 200ron![]()
eu deja m-am apucat de pus bani deoparte ca vreau 2 perechi de acolo
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
Kittie spune:
Bey ori schimbatsi numele subectului in bazaru' lu' gaby
ori ma mai inscriu si io cat are vechea denumire cu nejte idei :
www.style.com
www.missselfridge.co.uk
www.george.com
(sa punem si celebrele www.zara.com www.mango.com)
www.dorothyperkins.com
www.camaieu.fr
www.gap.com
www.hm.com
ma tot chinui sa mi aduc aminte altele, da' sunt burtoasa si obosita ![]()
, mami de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
stilldana spune:
OK. Nu sunt haine dar sunt interesante!
Uitati-va aici: RECLAMAAAAAA
Si va rog sa imi spuneti ce parere aveti!
PS: imi cer scuze, dar site-ul nu este inca "finisat". In cateva zile are sa fie aranjat. Si o sa adaug alte produse, pe masura ce le aduc.
te rog sa citesti Regulamentul. Moderator
ralucoantza spune:
un site care imi place f mult e www.asos.com dar inca n-am comandat nimic pt ca mi-e frica de taxe. taxe care ma rup cand imi comand ceva de la www.victoriassecrets.com. hainutele sunt f faine, calitatea f buna, chiar si preturile ar fi ok... dar taxele ma rup...
GABI, UNDE ESTI????????????
an-k spune:
Preferatele mele http://eshop.mexx.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/ENL/MDStorefront-Start
au magazin si in Bucuresti, poate si in alte orase dar nu stiu eu.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
sau www.mexx.com/mexxcms/opencms/mexx.com/site/index.jsp" target="_blank">http://www.mexx.com/mexxcms/opencms/mexx.com/site/index.jsp
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Kittie spune:
quote:
Originally posted by ralucoantza
taxe care ma rup cand imi comand ceva de la www.victoriassecrets.com. hainutele sunt f faine, calitatea f buna, chiar si preturile ar fi ok... dar taxele ma rup...
Victoria's au doo sezoane de solduri/an. Poate ar fi mai bine sa te pastrezi pentru respectivele perioade si sa comanzi...
, mami de
( 13oct04 )S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
ralucoantza spune:
quote:
Originally posted by Kittiequote:
Originally posted by ralucoantza
taxe care ma rup cand imi comand ceva de la www.victoriassecrets.com. hainutele sunt f faine, calitatea f buna, chiar si preturile ar fi ok... dar taxele ma rup...
Victoria's au doo sezoane de solduri/an. Poate ar fi mai bine sa te pastrezi pentru respectivele perioade si sa comanzi...![]()
, mami de
( 13oct04 )
"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
da, Kittie, stiu...dar cand au reduceri e si mai hazliu... ca dau pe "marfa" cat dau pe taxe... concret... eu pana acu n-am platit inca mai putin de 100$ taxe... a fost si peste, dar sub... niciodata

GABI, UNDE ESTI, CA TRECE VARA?!