Haine, accesorii- link-uri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Teodora mi-au placut linkurile.Foarte mult bun gust,cum rar vezi de altfel chiar si aici pe strazi.Orice s-ar spune,intorci capul cu placere dupa o doamna imbracata in genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mai am un link de la Julia-intrati www.madeleine-mode.ch/de/DesktopDefault.aspx/tabid-120/ST-9/SID-4/PID-5" target="_blank">aici si selectati din coloana din stanga.

Speel, eu imi imaginam ca avand posibilitatea de a cumpara/comanda prin internet asemenea haine, "occidentalele" sunt imbracate f. chic.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Da, da, Leditia, de la Tara fashion mi-am luat eu hainute si sunt foarte multumita. Eu nici macar nu ma uit pe site-urile date de fete ca ma frustrez ingrozitor daca imi place ceva si nu pot comanda... mai bine imi menajez nervii.
Dar astea de la Tara sunt frumusele si curat lucrate... si nici nu trebuie sa alerg prin magazine pana cad lata.

Cu mare drag,

quote:
Originally posted by Leditia

Eu am descoperit de curand www.tarafashion.ro/scarlett/products" target="_blank">aicihaine dragute foc si din cate am inteles se pot comanda si de pe net.Chiar am de gand sa-mi iau o pereche de pantaloni de in si o camashiutza...mi se pusese mie pata si pe un top foarte dragut si elegant,dar nu-l mai gasesc,cred ca nu-l mai au..
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

www.next.co.uk alt sit cu tzoale faine...

off topic: pe mine ma scoate din sarite ca aici la oradea isi gasesc haine numai anorexicele! eu am un fundic mai... marisor, si ma simt a'dracului de discriminata, pentru ca ma simt norocoasa daca imi gasesc blugi o data pe an. trebuie sa imi gasesc un croitor bun.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

...iti dau un pont mai bun,decit o croitoreasa!Iesi muuuult mai bine daca te interesezi intre prietene,si mergi cu cineva in Austria!Sunt deja multi care umbla destul de des.Acolo e imposibil sa nu-ti gasesti ceva si pe gust,si pe fundic! :)
...si la oferta din orasul nostru:No Comment!!!As mai adauga ca in afara de anorexice,mai trebuie sa fie si destul de timpita sa deie 150 de euro pe o camasuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelor!intradevar ..no comment..f.frimpase hainele.dar eu vreau sa va intreb daca vreuna din voi a comandat de la Quelle ceva?ati fost multumite?cum sunt ca si calitate?se potrivesc marimile?

Mergi la inceput

Am vrut sa spun frumoase dar a iesit frimpase.scuze..si inca ceva fetelor:un site de unde putem comanda si noi nu exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

www.next.co.uk alt sit cu tzoale faine...

off topic: pe mine ma scoate din sarite ca aici la oradea isi gasesc haine numai anorexicele! eu am un fundic mai... marisor, si ma simt a'dracului de discriminata, pentru ca ma simt norocoasa daca imi gasesc blugi o data pe an. trebuie sa imi gasesc un croitor bun.

Gabici

as vrea sa-mi comand ceva de aici oare se poate??nu ma puteti ajuta??a mai luat cinvea?platesc txe postale??mari??

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Vad ca la pantofi nu s-a aruncat nimeni.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/my_photos

Sunt poze cu pantofii din magazinul propriu din Sibiu. Nu am magazin online. Daca dati click pe poze in principiu trebe sa fie scris pretul per pereche. Pentru marimi email va rog. Made in Spain.

Ma uit si eu pe siteul de la Tara si chiar cred ca ma lipesc de ceva lucruri pe acolo. Marimile se respecta in mod normal?

GABY

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Nushulica, din pacate nu cred ca next livreaza si in romania. multe chestii din catalog sunt facute la noi in romania: de exemplu este o fabrica de incaltaminte aproape de oradea care lucreaza pt ei, si fabrica la care lucrez eu le face mobila.

Trixi - merci de pont. Sa stii ca si eu cand am timp si bani, mai merg pe la Budapesta, si acolo daca intru intr-un magazin Marks&Spencer si imi pun in cos o pereche de gaci nr.10 lungime medie, nici nu mai e nevoie sa ii incerc, pt ca stiu ca imi vin perfect.

Gabici

Mergi la inceput

Gaby,sunt f. frumosi pantofii,dar nu reusesc sa aflu pretul.

Mergi la inceput