Caut cosmeticiana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by cristi22na

buna,eu am fost chiar azi la un salon in militari,si a fost super.mi-a facut tratament cosmetic300.000Daca te intereseaza iti dau nr4345628 sau uitate pe www.divahair.ro si vei gasi multe saloane din militari

diva hair este cel deschis nou chiar pe valea lunga? daca da..mie nu mi-a placut deloc....cu toate ca stiu ca au un lant de saloane.

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Dolce eu stiu un salon pe langa scoala de politie,este intre Brancoveanu si Big, daca te intereseaza i-ti trimit pe Pm numele si numarul de tel, este si ieftin si cosmeticiana este o doamna foarte buna, blanda si cunoscatoare in ale tehnicii. eu acolo ma fac de 4 ani, am fost operata de sarcina extrauterina si la 2 sapt dupa operatie am mers la epilat, nu am avut nicio problema si nicio bubita, m-a facut impecabil....

daca este vorba de cel de la intersectia oltenitei cu paduroiu- nota 10 si din partea mea pentru doamna Despina!!!Daca nu exista, trebuia inventata!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

As putea afla numele doamnei cosmeticiene de pe Campia Libertatii? Nu de alta dar n-as vrea sa dau de altcineva. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vreau si eu contactul...mai ales ca stau f aproape de zona respectiva.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput