Cresa Titan II? - am inceput !
M-ar ajuta daca as afla cateva pareri despre aceasta cresa din spatele complexului Potcoava. Inca nu am fost sa o vad, trebuia sa merg azi dar cu vremea asta a fost imposibil(mergeam si cu Eduard).
Noi avem nevoie urgent de un loc la cresa, si cel mai aproape de noi sunt Titan Iv si Titan II. Pe prima am vazut-o ieri, mi-a placut(mai putin asistenta-sefa) dar momentan "nu au locuri", mi sa spus sa revin pe 3 Mai, poate "rezolvam" atunci.
Multumesc anticipat.
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Chiar nu stie nimeni nimic???
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
onitza spune:
Iti raspund eu pe PM!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
cornelia_laura spune:
Am primit PM, multumesc frumos!
elyanne spune:
Io asta cu PM-ul nu inteleg... deschid subiect si pe urma raspunsuri pe PM... pai.. daca e subiectu' deschis poate intreseaza pe mai multa lume, nu?
Acu' ar trebui sa deschid si io alt subiect ca sa aflu pareri despre cresa asta?
Daca s-ar vorbi pe langa subiect... as intelege sa se faca conversatie pe PM... ca sa nu deranjeze pe cei care discuta la subiect...
Nu vreau sa supar pe nimeni... Nu asta e ideea...
Eu, de ex., cand caut ceva, despre ceva... intai caut in subiectele mai vechi... Si daca nu gasesc nimic-nimic, deschid eu un subiect. Sa zicem ca am dat peste subiectul asta... si ce aflu din el? Nimic... Nu foloseste nimanui cu exceptia Cornelie...
Deci... daca se poate, cine poate... sa ne spuna si noua ceva despre cresa asta... o parere.
cornelia_laura spune:
In primul rand daca te intereseaza ceva poti sa intrebi si sa vezi ce raspunsuri primesti. Eu asta am facut. Si a fost optiunea celei care mi-a raspuns sa trimita PM, optiune pe care i-am respectat-o. Nu iti inteleg tonul cu atat mai mult cu cat e vorba despre un singur raspuns.
Eu o sa merg personal azi pana acolo si cand ma intorc am sa scriu ceea ce am aflat plus impresia facuta.
elyanne spune:
quote:Ok... nu am vrut sa supar pe nimeni... mi-am spus doar parerea... Nu am nimic personal cu onitza pr. ca ti-a raspuns pe PM... si eu ii respect alegerea... insa nu mai vad rostul subiectului daca nu aduce nici o informatie...
Originally posted by cornelia_laura
In primul rand daca te intereseaza ceva poti sa intrebi si sa vezi ce raspunsuri primesti. Eu asta am facut. Si a fost optiunea celei care mi-a raspuns sa trimita PM, optiune pe care i-am respectat-o. Nu iti inteleg tonul cu atat mai mult cu cat e vorba despre un singur raspuns.
Eu o sa merg personal azi pana acolo si cand ma intorc am sa scriu ceea ce am aflat plus impresia facuta.
Am urmarit subiectu de cand l-ai deschis pentru ca ma interesa... Acum ce rost avea sa mai pun si eu aceiasi intrebare, cand ai postat tu... doar am asteptat sa se raspunda...
Acum ar trebui sa deschid si eu un subiect la fel ca sa primesc raspuns? De ce, ca sa mi-l inchida moderatorii ca exista unul identic si la fel...
Normal ca pot sa intreb si eu... ideea era ca daca deja exista intrebarea, ce rost avea sa mai o pun si eu din nou...
Cel mai simplu era sa scrii in titlu' "raspunsul doar pe PM" ca sa nu se mai "chinuie" omu' sa deschida subiectul degaba... E o gluma... nu vreau sa te supar...
Inca o data... nu am nimic personal cu nimeni... nu asta era ideea... Pur si simplu stau si urmaresc subiectul si vroiam sa aflu ceva...
Nu mi se pare normal sa scriu si eu... "trimite si mie PM"... etc.
Cum spuneam si in mesajul anterior... Daca ar deschide cineva subiectul asta peste un timp, cand ar fi arhivat... si in el ar gasi doar postari de genu' timite si mie PM... ce informatie isi ia de aici?
Nu este singurul subiect de genu alta.. Am scris aici lucurul asta pt. ca eram interesata. Unde n-a prezantat nici un interes (pt. mine) subiectul respectiv, am trecut mai departe fara sa ma mai agit.
Asta era off-topic... acum on-topic...
Vreau si eu pareri despre cresa asta. Se poate?
cornelia_laura spune:
Am fost azi la cresa si asa cum am promis va scriu primele impresii.
De afara cresa arata cam "nasol" in sensul ca se vede ca nu s-a investit nimic in ea. Asta fata de Titan IV unde au si termopane. Insa dupa ce am intrat m-am simtit mai mult decat confortabil, personalul este mai "uman" decat cel din IV. Am stat de vorba cu asistenta-sefa, o tipa amabila care iti vorbeste frumos, are multa rabdare. Acum nu sunt locuri la zi, doar la saptamanal, a ramas ca ne suna cand se elibereaza un loc(cand mi-o fi vazut si ditamai burta...). Si nici nu accepta sa-l dai la o grupa de saptamanal si sa-l iei seara acasa.
La zi trebuie sa-l iei copilul la 17.30.
Am nimerit la ora de somn asa ca in cresa era liniste totala.
Cam astea sunt primele impresii in conditiile in care aveam si niste emotii de zile mari....
elyanne spune:
Multumesc frumos
Am impresia ca este chiar langa cabinetul pediatrului nostru (cresa e pe strada Pictor Tattarascu?)
Cand ma duc cu mandra mea la pediatru o sa-i cer si lui parerea... poate stie ceva.
Eu vreau s-o duc din toamna. Si sunt in cautari de cresa. Imi era mai aproape cresa Titan IV, despre care citeam lucruri bune. Cred ca ar trebui sa incep sa vizionez si eu crese, ca sa apuc un loc in toamna.
cornelia_laura spune:
elyanne, eu una te sfatuiesc sa te duci sa le vezi cu ochii tai pe amandoua. Dar nu mai intarzia prea mult, am inteles ca si pt septembrie e "bataie" pe locuri.
Titan II e pe strada Pictor Tatarasca, in spatele complexului Potcoava( langa garajele din spatele bisericii).
onitza spune:
Ooooooo, boy, acu' vazui ce-am provocat!!!!
ELIANA, eu am mai postat despre cresa II Titan, la alt subiect legat de crese, parca era vorba de cresa TItan IV, si am facut acolo niste deosebiri!! nu am mai avut chef sa scriu inca o data acelasi mesaj, aceeasi parere!! daca vrei, iti trimit si tie un PM!!!
Pupicei si bafta in cautare!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!