Nunta in Targoviste?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Na ca noi am cam sarit obiceiurile: n-am facut hora miresei, erau niste galeti cu apa in fata bisericii, dar nu s-a ingramadit lumea sa puna bani, n-am inceput nunta cu vals... fiecare a dansat cand a vrut, la lautari nu s-au dat bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma tot interesez eu dar cred ca mai in masura o sa fie socrii sa ne indrumept drumul "obiceiurilor":) Ca daca ei zic ca e musai:) atunci trebe.

Mersi aschiutza. Cred ca am emotii mai mari la Moreni decat la Sibiu. Aici pot planui TOTUL, la Moreni va fi cu surprise:)

Raspanditi prin toata lumea Morenarii:)

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by GabyHila

Ma tot interesez eu dar cred ca mai in masura o sa fie socrii sa ne indrumept drumul "obiceiurilor":) Ca daca ei zic ca e musai:) atunci trebe.

Mersi aschiutza. Cred ca am emotii mai mari la Moreni decat la Sibiu. Aici pot planui TOTUL, la Moreni va fi cu surprise:)

Raspanditi prin toata lumea Morenarii:)
raspanditi,raspanditi..da buni!:))

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Raspanditi,raspanditi,da buni!!
:)))

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare gagici.
Cred ca ar trebui sa intitulati subiectul Nunta in Moreni, ca mereu imi sare inima si cand colo e vorba despre Moreni.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hihi, nu te supara Nana... asa de greu ne gasim noi astia din Moreni ca acaparam tot locul cind dam unii de altii...

Da ca sa aduc informatii pt cei din Tirgoviste: am fost in septembrie la o nunta in Tirgoviste si ne-au cazat noaptea la un hotel micut care e linga cladirea pt paspoarte si etc (deci in centru, dar nu ii mai stiu numele, are jos un restaurant). Hotelul ar fi dragutz si camerele au mobilier ok si placut, dar .... pe perna la unii au fost fire de par, prosopul meu a fost murdar (uh...am vazut asta de abia de dimineata, dupa ce ma stersesem cu el pe fata noaptea cind ma intorsesem de la nunta), toaleta era cam infundata si frig cit cuprinde, pt ca se facea curent de la geamuri ...

Slujba a fost la Mitropolie si a fost foarte faina. La primarie sunt cam rapizi, nuntile curg una dupa alta si trebuie sa va grabiti la poze, pt ca pe urma vine trupa urmaotare care vrea treptele si parcul pt poze. Restaurantul nu ii stiu numele, in apropiere de Mitropolie (nu a fost la Valahia si nici la alt hotel, cica e unul care e acuma tare in voga). Spatiul de dans a fost tare mic (depinde aici de nr de invitati precis), dar mincarea a fost tare buna si serviciul a fost ok.

----------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Hihi, nu te supara Nana... asa de greu ne gasim noi astia din Moreni ca acaparam tot locul cind dam unii de altii...

Da ca sa aduc informatii pt cei din Tirgoviste: am fost in septembrie la o nunta in Tirgoviste si ne-au cazat noaptea la un hotel micut care e linga cladirea pt paspoarte si etc (deci in centru, dar nu ii mai stiu numele, are jos un restaurant). Hotelul ar fi dragutz si camerele au mobilier ok si placut, dar .... pe perna la unii au fost fire de par, prosopul meu a fost murdar (uh...am vazut asta de abia de dimineata, dupa ce ma stersesem cu el pe fata noaptea cind ma intorsesem de la nunta), toaleta era cam infundata si frig cit cuprinde, pt ca se facea curent de la geamuri ...

Slujba a fost la Mitropolie si a fost foarte faina. La primarie sunt cam rapizi, nuntile curg una dupa alta si trebuie sa va grabiti la poze, pt ca pe urma vine trupa urmaotare care vrea treptele si parcul pt poze. Restaurantul nu ii stiu numele, in apropiere de Mitropolie (nu a fost la Valahia si nici la alt hotel, cica e unul care e acuma tare in voga). Spatiul de dans a fost tare mic (depinde aici de nr de invitati precis), dar mincarea a fost tare buna si serviciul a fost ok.

----------------

Cred ca ati fost cazati la Club Ass, daca nu ma insel, cred ca asa se numeste, iar restaurantul la care ati fost la nunta, care e si el tot in zona sa fi fost Casa Domneasca?
Este renovat recent si intr-adevar nu este spatiu, am avut si eu o cunostinta care a facut nunta acolo si din cate am inteles mai mult de 80 de persoane nu intra, insa localul este tare frumusel.
Noi am optat pentru Restaurant Hotel Dambovita pentru ca o sa avem invitati si de aici si din Portugalia si va trebui sa-i cazam.
Cununia religioasa o vom face tot la Mitropolie, iar hotelul este exact peste drum de biserica, in partea opusa cu pensiunea unde ati fost voi cazati.
Poti sa imi spui si mie, la primarie cat a durat toata oficierea?
Nu de alta dar trebuie sa sun zilele astea sa imi fac programare la coafor si trebuie sa-mi iau marja de siguranta inainte.
Mercic mult.
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Nana, cred a atinut un sfert de ora. Eu obisnuita ca cel de la primarie mai intii vorbeste ceva si pe urma pune intrebarea cheie, am pierdut la fotografii tocmai momentul important. Adica din prima a pus intrebarea, cind lumea inca nu se aranjase si nu "intrase in atmosfera" sa zic asa. Cred ca sunt f multe nunti una dupa alta si de aici graba. Asa ca sa iti repezi fotograful si cameramanul sa ocupe pozitii strategice din prima secunda de la intrarea in camera. Apoi afara pe trepte, la intrare iarasi a fost putin timp, pt ca pe urma au venit urmatorii nuntasi si a trebuit sa le facem loc. Deci la primarie, sa va grabiti cu pozele (daca stiti ca mai vin dupa voi multe nunti).

Hotelul era dupa cum am zis linga cladirea de pasapoarte si inmatriculat masini, chiar in piateta aia mica de linga.

Daca e zi cu multe nunti, sa iti lasi mai mult timp la coafor. Prietena mea a intirziat ceva timp pe acolo, chiar ne gindiesm ca au furat-o inainte de nunta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doraaa spune:

Saluty,miresicilor!Si eu nunta la Han la Dragodana.Insa eu am mai multe intrebari...una ar fi tortul...cea dea doua ar fi lumanarile si buchetele pentru ca as vrea sa fie foarte frumoase...si cea de-a treia dar nu ultima...problema cu coaforul.Va trebui sa ma coafez in Targoviste si am o mare problema cu asta.Parul meu nu este lung ci doar pana la umeri(ars in prealabil cu permanent) si as vrea ceva natural...bucle mari..fara coc...si cu voal...nu stiu daca voi reusi.Daca aveti ceva idee anuntati-ma si pe mine.Va pup,fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am facut tura bisericilor. Initial am vb la biserica din Schela Mare dar m-am cam sucit. Am fost la manastirea dealu si imi place mai mult....

ati fost careva? din cate am intrebat noi la fata locului erau destul de reticenti sa spuna ceva..

pe 30 iunie avem nunta in Moreni.

Mergi la inceput