Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Himmelsduft spune:
Buna dimineata fetelor,
acum am multa energie, ma bucur ca e joi, ca maine e la noi Vinerea Mare si liiberrrr!
Raza de soare, La Multi ANi! tuturor sarbatoritilor din familia ta.
O zi buna va doresc si un la toate,
Himmelsduft
photos
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Buna dimineata fetelor,
acum am multa energie, ma bucur ca e joi, ca maine e la noi Vinerea Mare si liiberrrr!
Tu sarbatoresti si Pastele Ortodox si cel Catolic?
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
Pt ca nu vreau sa uit...Paste Fericit, Him...alaturi de toti cei dragi tie! Aceleasi urari pt fetele catolice(daca sunt)!
quote:
Buna dimineata fetelor,
Himmelsduft
photos
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
'Neatza fetelor!
Andreea, ma bucur nespus pentru tine, in primul rand pentru ca bebelina ta e sanatoasa si are tot ce ii trebuie si in al doilea rand pentru ca e ... bebelina cum ti-ai dorit tu! Sa vine pe lume cat mai usor si sa aiba parte de tot ce e mai bun si frumos! Si mamica ei sa se bucure de ea!
Marina, felicitari pentru stelutza si la mai multe!
Sun,
Fetelor, ati fost tare harnice la scris, dar si eu la cumparaturi . Am luat aproape tot ce am planuit, in afara de cabina de dus, ca nu ne-am putut hotari. Ne-am uitat si de niste rafturi metalice in camara, dar si cu alea trebuie sa ne mai gandim, ca sunt un pic mai mici decat spatiul pe care il am eu. Azi mergem iar sa spargem banii la Billa, ultimele cumparaturi pentru prajiturile si curatenia de Pasti.
Florina, era sa uit, cum faci tu pastele cu ton?
toate noricile!
Raza de soare spune:
quote:
Nu prea stiu cum se fac urarile la catolici dar e ok, cred, dak spun Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !...Si multumesc pt urari!
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Alooo...ce catatzi pe pagina 2???Huh?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
camelia72 spune:
Andreea,aseara nu m-am culcat pana nu am citit vestea cea mare,eram tare nerabdatoare,parca eram eu la eco...FELICITARI PT. MICA PRINTESA,SA AI O SARCINA USOARA SI O BEBELINA SANATOASA!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
diadaniela spune:
Neata !
Andreea ,sa fie fetita sanatoasa si sa se nasca usor!
Vada ca vb de pregatiri de Paste.Mai ,eu nu o sa am loc in bucatarie de madam.
In fiecare an aceleasi mancaruri obosite si se intinde ,frate,in toata bucataria.De Craciun ,eu pregatesc masa ,da' de Paste n-am loc de ea.Mie nici nu-mi place mielul !
Oricum ,de Paste nu stau niciodata acasa..Ma duc la mama la gratare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Lore1980 spune:
Andreea, felicitari pentru fetita... ma bucur ca ti s-a implinit dorinta de a avea o fetita... si ma bucur foarte mult ca este bine, sanatoasa... stiu ca ai un sentiment de liniste dupa ecografia asta care-ti spune ca este ok copilul, ca toate sunt la locul lor... si eu abia asteptam sa vad daca este fetita sau baietel si bineinteles confirmarea ca totul decurge normal...
si ai grija de tine si de fetita!
diadaniela spune:
Him,la voi toata lumea e libera in Vinerea Mare?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana