Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanicea spune:
andreea,
ti-a auzit dd dorintza si aiata ca e fetzita! sa va creasca sanatoasa si numai bucurii s ava aduca! si poate ii facetzi o pereche, un fratzior!!!!!!
numai bine
noapte buna si linsitita!
pupi
roxi foto
SunSmile spune:
Neata
Hehe mai Corina....s-o lasam pe mami sa se acomodeze cu BBlusha si apoi tragem o fuga. POate la Craciun...sa-i ducem cadouri cu zurgalai!
Andreutza acus baba curioasa din mine...v'ati gandit la nume? Aseara la eco ati scris ceva pe ea?
Fla ce-i cu tine ca nu ai mai intrat aseara? Sper ca totul bine!
Dana?....la fel!
Pup la fete
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Multumesc pentru felicitari. Nu ne-am gandit inca la un nume, dar de o saptamana asta facem. De fapt de luni. Ne-am gandit si pt baiat (aici a fost destul de usor ca am gasit repede Andrei Alexandru). Dar pt fetita e mai greu sa gasim un nume frumos si care sa ne laca la amandoi. Eu ma gandeam la Alexandra Mihaela, sau Cristina Mihaela. iubi inca nu s-a decis.
Si legat de vizita...VA ASTEPT PE TOATE DUPA CE NASC. Ca imi sunteti tare dragi. De aceea si iubi a fost de acord sa va spun ca este fetita. stie ca va iubesc pe toate
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
TREZIREAAAAAAAA!!!!!!!!!! Inca mai dormiti?
Flavia ce e cu tine? Ca nu ai mai intrat aseara...
Andreea 22+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
AM O mare si frumoasa si sanatoasa.
Ti-am zis eu! Felicitari!
'mneata, harnicutelor! Fetelor... a venit!!!... Cherry, tu ce vesti mai ai? K io-te la mine...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Andreutza io-s aici. Stii...cand o sa intri in concediu, o sa-mi lipseasca prezenta ta matinala. Dar inteleg si o sa te astept!
Chiar asa...trezireeea! Haideti bucurestencelor ca vremea pare sa se redreseze(desi dimineata era un frig)!!!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
Ah! Azi e ziua matusii mele (care mi-e k a doua mama), sambata e ziua fratelui care e in tara... Sa fie sanatosi! Si... pt k nu stiu dak maine am timp sa intru...La multi ani tuturor sarbatoritilor !!!
Foto
cherry22 spune:
Neata si de la mine!
Andreea, toata seara m-am gandit la tine si abia am asteptat sa ajung la job si sa vad vestile. Felicitari pentru bb-lina, sa se nasca sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa si linistita! Nici nu stii ce bine-mi pare ca o sa ai fetita dorita
Razuca,nu fi suparata, ca va veni el bb cand nu o sa te astepti.La mine nici un semn. Mai astept pana duminica si fac din nou un test, desi ma mananca rau sa fac mai repede inca unul, insa nu vreau sa fiu dezamagita, din nou.
Sa-ti traiasca fratele si matusa, la multi ani pentru ei!
Uite niste si ca sa-ti mai treaca
Sun, sa dea DD sa se faca bine prietenul tau, sa poata merge din nou si sa se bucure de viata. Tu esti un MARE OM, pentru tot ceea ce ai facut pentru el.
pup toate fetele
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Razuca,nu fi suparata, ca va veni el bb cand nu o sa te astepti.La mine nici un semn. Mai astept pana duminica si fac din nou un test, desi ma mananca rau sa fac mai repede inca unul, insa nu vreau sa fiu dezamagita, din nou.
Sa-ti traiasca fratele si matusa, la multi ani pentru ei!
Uite niste si ca sa-ti mai treaca
Multumesc! Stii, dupa cele 2 teste negative, ma cam obisnuisem cu ideea, dar tot speram. Da' poate luna viitoare...vrea Cel de Sus sa vina bb.
Ai rabdare cu testul!
Foto