Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 15
impreuna spune:
cherry ce veste mare, sa speram ca va fi asa. Cat timp ti-a intarziat CM?
Mama ce de vesti bune
Sun tu ai voce faina, de d-nsoara distinsa, eu am voce de cupil
Andreea acolo venim, bine ca mi-ai zis ca e frig, chiar stateam in dubii daca sa-mi iau si o geaca de iarna sau nu :)
Felicitari la iubi tau ca are grija de VOI :)
Alynutza, Raza, Lavi mersi , sper sa avem drum bun, am inteles ca wk asta vremea va fi frumoasa in toata tara.
Dupa-masa plecam, da nu ma rabd sa nu mai intru pana atunci, acum m tras o tura ca aste[t sa se trezeasca Sara :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Am deschis capitol nou aici (daca tot sunt in zona:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Mai Cherry,eu stiu ca daca testul iese pozitiv sigur esti gravida.
Pot sa ma bucur? Sau astept sa fie oficial?
Iti dau un mare pupic si iti tin pumnii!
La ce ora iti da rezultatul? Mai ai cum sa ne anunti astazi? Ca pana luni ....turbam de nerabdare.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
PS: mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu sunt absolut novice in ale graviditatii... care e faza cu "ingalbenitul"?
Am ras cu lacrimi. Am mai primit o steluta si s-au facut toate galbene. Am devenit membru de baza. Asta era faza cu ingalbenitul.
Andreea 23+
POZE
camelia72 spune:
'Neata,fetele...!Va salut si eu pe fuga,am treaba la bucatarie dar nu ma pot abtine sa nu-i urez lui Cherry bafta la aflarea rezultatului,sa fie bb mult dorit si sunt convinsa ca este...!Asteptam vestea oficial!
Flavia,distractie placuta in excursie,am auzit ca vom avea vreme frumoasa tot weekend-ul!O luati si pe Sara?
Va pup pe toate, fug la treaba...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE