Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 11
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Fetelor,la mine curatenia merge ca melcul,acum a adormit teroristul ca mi-a facut un car de nervi!Ce credeti ca i-a trecut prin tartacutza aia mica?In timp ce eu faceam curatenie in balcon...domnia sa isi spala ghetele...stiti unde?...in wc!L-am prins cand vroia sa-si bage si geaca,a scos tot din sifonier pana si-a gasit geaca de iarna si se pregatea baiatu' s-o bage si pe asta in wc!Si ce s-a mai tavalit pe jos de nervi ca nu i-a reusit isprava in totalitate...!Va imaginati ce curatenie pot sa fac eu cu teroristul meu...si doar facusem ordine la hainutze in sifonier !
Asta e ca in Super Nany. Ai vazut emisiunea cand o fetita si-a pus hainele in wc, a pus si detergent, a pu capacul si apoi a tras apa. Am ras cu lacrimi la faza aia.
Andreea 22+
POZE
camelia72 spune:
A,am uitat sa va raspund,blondina nu cred ca face Pastele la noi,sunt convinsa ca si-a gasit o alta victima ca prea se fardeaza si se aranjeaza cand pleaca dimineata...si eu nu-i pot suferi parfumul ,isi da o tona de trebuie sa aerisesc doua ore dupa ce pleaca ea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
[Corina, cum fu masajul? Te invidiez, sa stii, ca si eu ma dau in vant dupa masaje...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Iti zic eu ca nu ai de ce sa ma invidiezi...ca fac masaj anticelulitic si nu e nici o placere...dar din cand in cand mai bag unul de relaxare sau reflexo...
==========
Corina
Albumul meu
boeru spune:
quote:
Fetelor,la mine curatenia merge ca melcul,acum a adormit teroristul ca mi-a facut un car de nervi!Ce credeti ca i-a trecut prin tartacutza aia mica?In timp ce eu faceam curatenie in balcon...domnia sa isi spala ghetele...stiti unde?...in wc!L-am prins cand vroia sa-si bage si geaca,a scos tot din sifonier pana si-a gasit geaca de iarna si se pregatea baiatu' s-o bage si pe asta in wc!Si ce s-a mai tavalit pe jos de nervi ca nu i-a reusit isprava in totalitate...!Va imaginati ce curatenie pot sa fac eu cu teroristul meu...si doar facusem ordine la hainutze in sifonier !
Cami la mine aseara a fost show. A scos rufele din sifonierul lui si le-a imprastiat prin tot dormitorul apoi a scos toate-toate (cum ii place sa zica)masinutele si le-a pus pe pat la el in camera de nervi ca nu l-am lasat la computer. Si ca atare fiindca n-a dormit la pranz a adormit printre gramada de masinute pe la 8,20.
Temperamentali copii astia ai nostri!
POZE
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
BraveGirl spune:
quote:
POZE
Ce m-am amuzat...dar imi dau seama ca pentru tine nu e amuzant...
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
M-am ingalbenit toata
Andreea 22+
POZE
Felicitari!
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Doamne fetelor ce copii teroristi aveti... sunt super haiosi cu poantele lor. Stiu ca acum e enervant, dar o sa va distrati mai tarziu. Si eu cand vad ce mai fac ei imi amintesc ce prostii mai faceam eu cu frate-meu cand eram mici. Si mania asta cu cotrobaitul prin dulapuri/sertare o aveam si eu. Mama mi-a zis ca i-am tras jos din dulap toate cearceafurile/fetele de masa si le-am scuturat bine si le-am facut morman in mijlocul casei (aveam vreo 2 ani)
Andreea, si eu am probleme cu spatele, de aia ma dau in vant dupa masaj, cateodata asa rau ma doare de nu pot sa dorm... asta e... copilaria in epoca de aur, cand stateam cu paltonasul in casa... Eu stau in fund cand ma maseaza iubi. Incearca si asa. Stiu ca nu-i chiar asa relaxant, dar e ok.
Corina, si crezi ca rotunjimilor mele nu le-ar prinde bine un anticelulitic... la domiciliu?
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, si eu am probleme cu spatele, de aia ma dau in vant dupa masaj, cateodata asa rau ma doare de nu pot sa dorm... asta e... copilaria in epoca de aur, cand stateam cu paltonasul in casa... Eu stau in fund cand ma maseaza iubi. Incearca si asa. Stiu ca nu-i chiar asa relaxant, dar e ok.
Si eu stau in fund cand imi face iubi masaj. Dar stau incordata si ... nu e asa bine. Si in plus eu am nevoie de masaj si la picioare. E un adevarat chin pentru el sa isi gaseasca o pozitie cat de cat buna. Ca eu daca ma pun intr-un fel, asa stau. Trebuie el a se invarta dupa mine, de pe o parte pe alta...
Andreea 22+
POZE
Alynutza spune:
Asta e, se sacrifica si el putin pentru frumoasele lui printzesite, nu?