Ce blugi se poarta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

fetelor, se poarta blugii sau pantalonii tigareta, treisferturi sau deasupra genunchiului.Bluze gen " marinar". In tendinta sunt pantalonii albi, asortati cu bluza marinar si pantofi sport tot albi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu prefer blugii clasici.
Depinde unde ii porti...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Iti raspund deoarece lucrez in fashion si vand aceste produse la mine in boutique.

Deci;
un vanzator ca mine care vinde in Colones Cr trebuie sa cumpar USD si pe urma sa astept un scor bun Euros.
Deja ai pierdut ceva procente,iti vei spune probabil ehe oricum castigi.

Buun;
Import produsele din Italia,merg la showroom de doua ori pe an, platesc cazare,zbor,si rest cheltuieli timp de 5 zile.
Platesc in avans 30% din colectie cu 6luni inainte de livrare.
Vine sezonul,platesc restul marfii,taxe de import,tva,transport avion,vama,cheltuieli fixe interne magazin ,salarii.
Crede-ma ca un comerciant la produsele de lux nu-si permite un adaos mai mare de 2,5% maxim 3%, si nu uita ca trebuie sa schimbi colectia la trei luni si daca se poate sa ai toate taliile in stock.
Apoi vin soldurile, daca nu ai vandut macar 50%din colectie poti sa spui adio la profit la sfarsit de an!

categoriile de marfa expuse pe la noi, dar pe la voi ?
comerciantii de pe alte meridiane baga adaosuri comeciale de sute/sute de procente ?
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

aia care te incap

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput