Ce blugi se poarta?
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza00 spune:
"cand s-a aplecat, ce sa va zic, s-a vazut tot, pana la gaura "
am vazut si eu cateva faze din astea, bleah...si nici urma de tanga, ceva...se pare ca e o noua moda![]()
nici eu nu suport suncile revarsate(pe aici mai mult de jum dintre adolescente au pb cu greutatea...)
eu una o sa port atata vreme cat imi permite silueta....sper mult timp de acu incolo![]()
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
ooana spune:
Mie imi plac foarte tare bugii 3/4 mai bufanti si jos stransi...de fapt eu iubesc blugii si am o mini colectie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
ingerash spune:
chiar e la moda sa ti se vada
asa fara chiloti si nimic?
ca pe aici am vazut o gramada dar nu mai vreau
ca e super scarbos ![]()
Kittie spune:
- skinny jeans scurti cu vedere la glezne si la ciorapei fantezie plus balerini
- skinny jeans lungi cu vedere la toc stiletto sau platforma
- jeans indigo stretch si cu dunga. LUNGI . merg de regula cu incaltari cu bot ascutit
mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
exotic spune:
Vine caldura ,stiu ca se poarta in draci blugii scurti deasupra genunchiului un pic larguti ,(nu mulati)rupti in fata si in spate ,sunt draguti dar eu tot pe cei mulati pe fund ,talie joasa ii ador ,ma simt super bine si imi sta cel mai bine,se mai poarta si salopetele de blugi si nu neaparat ,super mult, vara asta .
Fiquelle spune:
ei, moda asta....eu prefer blugii cu talie joasa, dar nu din aceea foarte joasa, de se vad
"obrajorii"...mai sunt unii, intre talie joasa si normala, si aceia mi se par tocmai buni....
si nu mai imi plac cei evazati...
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
liris spune:
tanti www.oprah.com/tows/pastshows/200511/tows_past_20051115_b.jhtml" target="_blank">asta a zis asa...
si despre www.oprah.com/tows/pastshows/200505/tows_past_20050520_c.jhtml" target="_blank">sutiene.
ionica spune:
Nana ,ca sa-ti raspund la intrebare;
jeans-ul este acesoriul cel mai important din guarderoba noastra;
jeansul ne ajuta sa ne simtim confortabile, sexy si chiar de multe ori sofisticate.
Jeansul trebuie sa se adapteze corpului tau precum manusa pe mana.
Iti pot sugera dou marci super shic de jeans care sant foarte la moda in ultimii ani;
www.truereligionbrandjeans.com
www.diesel.com
aici te poti inspira in largul tau ,iti urez succes!!
elena d spune:
voi nu sunteti... normale... agitati spiritele aici, m-ati imbolnavit cu Diesel-ul, da' sunt curioasa la preturi cum se prezinta problema.
ca o romanca cu traiul in ro. stiu ceva preturi, cam din toate categoriile de marfa expuse pe la noi, dar pe la voi ?
comerciantii de pe alte meridiane baga adaosuri comeciale de sute/sute de procente ?