taurasi....(14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

DanaT, multam de urari si te mai asteptam pe la noi.
Eu acum dispar, ca pe aici s-a raspandit un miros de prajituri si nu mai pot de ; eu mi-s la zi de mere....deja ....e musai sa renunt si sa mananc ceva

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Merci fetelor pentru urarile de Florii si puilor vostri numai bine .

cgaby sa iti traiasca bunica si ai mei traiesc amandoi si au bunicul 81 si bunica 80.Si eu ii iubesc enorm !

Am rezolvat cu petrecerea piticeasca de Florii ,o mutam la gradinita vineri ,cu acordul d-nei ,ma duc pe la 9,30 cu toate pregatirile si asa multumesc pe toata lumea ,mai ales pe mine ca de abea am facut curat si parca prea arata bine casa !

Danelutza si fiicei mele ii plac orele mici si de multe ori ma striga noaptea doar asa de control sa vada daca mai sunt acolo sau daca ii raspund prompt ,cred .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

iusti - petrecere frumoasa! doar bunica mai traieste, bunicul a murit anul trecut cu o zi inainte de ziua lui stefan.
pupici multi tuturor si sper sa se indrepte vremea ca tare nu-mi place!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

waw Iusti petrecere frumoasa.
poate fac si eu pasca ca nu e prea grea reteta dar vreu sa fac cu branza multa si stafide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gaby, La multi ani bunicii tale!!!
Aseara n-am reusit sa fac decat cateva poze cu telefonul, fiindca am uitat ca n-avem voie cu obiecte "straine" care nu sunt kusher in cantina Le pun acum in albumul meu de pe yahoo sub denumirea Seder.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Aoleu ce pofta de pasca mi-ati facut. Mi-am adus aminte de bunica mea, care facea o pasca...inegalabila. Nicaieri n-am mancat pasca mai buna decat cea facuta de ea...Pacat ca a luat reteta cu ea in mormant...
Cgaby, la multi ani bunicii tale si multa sanatate. Si eu am noroc ca bunicii din partea mamei traiesc amandoi, bunica are 77 si bunicul 86 si sper sa fie sanatosi si sa o mai duca multi, multi ani de-acum incolo!

18+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

astazi e un pic mai bine alex,a inceput ssa rupa tusea si tuseste mai rar,s-a plictisit de branula ca nu poate sa se mai agite cu jocurile dar asta e,mai treb sa mai rabde cel putin 5 zile sa facem trat complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

sanatate lui alex!
pupici tauritelor

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gabi - unde ai pus pozele ca eu nu le-am vazut!
pupici si o zi buna va doresc...azi e soare....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabibarta/album?.dir=/bd8b&.src=ph&.tok=phdLGtEBKhsUun3e
aici...
Se vede si Lili in poze in bluzita mov, sta la mama mea in brate.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput