Vremea intr-un colt anume

Vremea intr-un colt anume | Autor: Mik

Link direct la acest mesaj

Plecam unii-altii spre destinatii diferite de locul unde traim si ne intrebam intotdeuna, ce haine imi iau ? ce sa (mai) pun in valiza pentru mine/copii.

Propun topicul ca sa venim cu intrebarea precisa : cum e vremea in luna de ... in ....

Mik.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Incep eu : cum e vremea in ultima saptamina din aprilie in Grecia : Atena, pe coasta, in munti ?
Merci.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Eu mai propun ca daca nu este nimeni in zona care te intereseaza pe tine sa te uiti pe CNN weather info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Eu mai propun ca daca nu este nimeni in zona care te intereseaza pe tine sa te uiti pe CNN weather info.

Guestus, pentru prima data scrii si tu ceva serios. Merci.

Am facut-o si pe asta cu informatii meteo globale (in ghiduri de calatorie sau de pe web), dar tot nu-s lamurita : 18 grade afara inseamna pantaloni lungi sau scurti pentru copii , vremea pe munte evalueaza idem ca in Romania , (2 grade in minus la 150m de altitudine in plus).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Uite un link care te poate ajuta, pentru ca poti afla prognoza pe 15 zile http://www.accuweather.com
Eu m-am luat dupa el cand am fost plecata in Grecia si a fost vremea asa cum indica site-ul.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
[,....... vremea pe munte evalueaza idem ca in Romania , (2 grade in minus la 150m de altitudine in plus).

Mik.

Te-am prins iar cu gogosi. Uite aici temperatura pe K2 la diferite inaltimi in April.

K2climb.net,Apri 7(06pm UTC)
Level(m)
Temp(C)

5343
-13

6010
-17

6694
-22

7615
-29

8535

-37

http://www.adventureweather.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mik-si eu am aceeasi problema cand plecam din tara...nu stiu ce haine sa iau pt ca temperaturile sunt percepute diferit ...cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Acum sunt obosita, dar maine o sa scriu cam ce temperaturi si cum m-am imbracat pe unde am fost.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput