Copil-Orfelinat-Se poate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

DPC de care aminteste Picaflor este DPC sector 3.
Anca Wish, iti urez bafta sa reusesti cu adoptia iar pina atunci, cu ajutarea copiilor din centre.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu stau in Lacul Tei. Mai aproape de Gavroche, inseamna. Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Sa va traiasca puiutii si bafta tuturor care sunt abia la inceput de drum.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

AncaW iti doresc succes in ceea ce ti-ai propus sa faci.Daca reusesti sa ii captezi atentia sotului tau cu voluntariatul atunci sigur bebe va ajunge mai repede in casa voastra.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutzyc21 spune:

Eu am 18 ani si, adevarul este ca nu prea fac parte dintre "mamici".
Cel mai tare ma impresioneaza situatia copiilor de la orfelinat. M-am gandit si eu cu ai mei sa luam un copil in weekend, in mod regulat, insa am renuntat exact din motivul pe care l-ati amintit si voi: ar suferi foarte mult daca intr-un weekend nu ai putea sa-l mai iei- ar fi din nou abandonat.
Insa eu nu vreau sa renunt asa de repede. Lucrul pe care mi-l doresc cel mai tare este sa le ofer acestor copii dragoste. Asa ca am realiat un proiect-- numai in parte realizabil.
In fine ideea este sa mergem intr-un orfelinat si sa vedem daca nu putem lua (eu si alti colegi de-ai mei)un grup de copii la teatru, film, in parc, sa le luam papa-bun si hainutze. Intr-un cuvant sa-i socializam. Si sa le dam iubire. Si asta nu doar intr-un weekend. Ci pe o perioada nelimitata. Sa aiba niste prieteni. Copiii sa fie mai mari, ca ei au nevoie cu adevarat de prieteni. Credeti ca este posibil. Si ce ar trebui sa fac? Am gasit telefoanele unor orfelinate in Pagini aurii. Sa ii sun pe ei? Sau sa ma duc acolo?
Alta bucata a planului este ca eu(si altii) sa mergem in orfelinatul respectiv si sa vorbim si sa ne jucam cu copiii. Initial. Apoi, daca ne intelegem bine sa ii invatam engleza. Fiindca la 18 ani cand vor iesi din orfelinat vor trebui sa-si gasesca o slujba si le-ar fi util.
Cam asta este tot... ce parere aveti? Doreste cineva sa participe? O sa mai intru pe forum sa va spun ce am reusit sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio85 spune:

Stiti cum pot sa iau legatura cu un orfelinat din bucuresti?imi puteti da ceva adrese,sau macar numere de telefon...vreau sa le duc copiilor jucarii...

Mergi la inceput