Ovule propolis

Ma duc ieri la un magazin de produse naturale si cer ovule de propolis iar tipa imi da supozitoare de propolis dar eu am vazut chestia asta abia acasa.Ma intorc inapoi la ea si ii spun ca eu vreau ovule si nici de cum supozitoare ca ma confrunt cu o rana pe col si mi-m zis sa incerc si asa.Ea imi spune ca pot sa le folosesc si vaginal insa eu am o retinere...oare sunt bune vaginal chiar daca sunt supozitoare?
Pe cutie spune ca ele contin extract moale de propolis 0,5g si excipienti.
Oare cum sa fac?
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
Raspunsuri

cornelia_laura spune:
Eu am folosit asa ceva si erau sub forma de supozitoare(Miprosept) dar le-am aplicat intravaginal. Nici nu stiu daca exista intradevar si ovule cu propolis. Mie una mi-au facut bine, adica rana nu s-a vindecat complet dar situatia s-a imbunatatit. Ai grija ca pateaza rau lenjeria, trebuie folosite absorbante zilnice.
Bafta multa!
Cornelia, de
Eduard(1 an si 9 luni) si
24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

lunna27 spune:
Merci Cornelia,tot miprosept am cumparat si eu...deci pot sa le folosesc linistita

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Eu am folosit asa ceva si erau sub forma de supozitoare(Miprosept) dar le-am aplicat intravaginal. Nici nu stiu daca exista intradevar si ovule cu propolis. Mie una mi-au facut bine, adica rana nu s-a vindecat complet dar situatia s-a imbunatatit. Ai grija ca pateaza rau lenjeria, trebuie folosite absorbante zilnice.
Bafta multa!
Cornelia,de
24+
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
tu cam cat timp le-ai folosit?in reprize mai multe sau cum?da-mi un sfat!

cornelia_laura spune:
Mie tipa de la plafar mi-a zis sa le folosesc 10 zile pe luna, in fiecare seara la culcare cate unul, cel mai bine imediat dupa terminarea ciclului.
Aici pe forum stiu ca in tratamentul Liviei pt rana pe col, ca de altfel si in formula As, scria de 21 de zile pe luna.
Eu am urmat prima varianta, cu 10/luna.
Cornelia, de
25+

lunna27 spune:
Zi-mi si mie te rog unde gasesc despre tratamentul Liviei?

DARAEL spune:
Tratamentul Liviei este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513
Si raspunsurile Liviei la intrebari sunt aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63472
Sanatate tuturor !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Crinutz spune:
Eu am pus un singur supozitor de propolis dar nu cred ca mai pun pt ca peste noapte m-au apucat niste usturimi si mancarimi de credeam ca mor. Acuma nu stiu de la ce. Eu l-am pus imediat dupa ce am avut un fel de iritatie puternica, ciuperca (desi analiza a iesit binisor) si e posibil sa fi fost locul inca iritat la acel moment si de-asta am reactionat asa. Oricum, am inteles ca e posibil sa fi alergic la propolis aplicat local. Mama mea foloseste propolis pt multe alte chestii si imi spune ca aplicat pe locuri sensibile, cu rani sau iritate, asa ustura, cica asa lucreaza el.
Poate o sa imi iau inima in dinti si mai pun unul sa vad ce se intampla. Aici pe forum am tot citit ca e bun pt ranile pe col. Eu am scapat de ea dar incerc sa nu capat alta. Tratamentul complet contine si picaturi de tinctura de propolis, spalaturi cu galbenele, niste tablete tot de propolis si crema propoderm.
Da....si pateaza lenjeria!!!!!!
Aveti grija de voi!
pa pa Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

MADYN spune:
Si eu le-am incercat pt rana pe col, dar mi-au produs mincarimi si am renuntat. Probabil ca am alergie la propolis pt ca nu am mai avut niciodata asa reactie. 23+
meu drag
Bebelica

MADYN spune:
Nu stiu daca am scapat de ea. Doctora mi-a zis ca nu e prea mare si sa o las deocamdata in pace, dar imi fac cam de 2 ori pe an Papanicolau si examen de secretie. O sa vad dupa nastere cum stau lucurile pe acolo.
Sanatate multa! 23+
meu drag
Bebelica