Haideti la Albena!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velma spune:

Salut! Cine merge la Albena in august? Noi mergem la Kaliakra impreuna cu Lau care va avea 3 ani. Stie cineva cum este? Cum este mancarea, locurile de joaca, au gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Velma, noi vrem sa mergem in august!! Dar la Laguna Beach... Desigur ca inca nu am luat bilete, dar o vom face pana in 15 iunie.
Ce frumos ar fi sa mergem impreuna, chiar daca nu te cunosc personal . Victor va avea 2 ani la vremea aceea, ar fi bine sa se joace impreuna, mai impartim supravegherea, o bere acolo...

Detalii despre cum e mai poti afla la sectiunea Calatoriile sufletului, sunt vreo doua romane-fluviu .

In ce perioada mergi? Noi vrem intre 10 si 20 pe undeva pe-acolo. Hai zi repede, ca ma bucur deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velma spune:

Foooarte bine!!!
Noi mergem din 5 august, 7 nopti. Vom tine legatura si vom stabili cum sa ne intalnim si sa ne cunoastem. Acum trebuie sa scot "mistretelul" la plimbare. Vorbim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

MAI fetelor ce tot aveti cu ALBENA, statiunile de pe litoralul romanesc nu va mai satisfac...E chiar asa de ieftin ,a-ti mai fost pe acolo de sunteti asa de entuziasmate sau pur si simplu vreti sa emigrati.

quote:

quote:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nectarus

MAI fetelor ce tot aveti cu ALBENA,

...treaba mea!
quote:

statiunile de pe litoralul romanesc nu va mai satisfac...

Pe acelea le stiu, vreau sa vad si altceva.
quote:

E chiar asa de ieftin ,

Nu ma duc pt ca este ieftin. Ma duc ca este mai aproape decat Turcia sau Grecia si merg cu copilul mic.
quote:

a-ti mai fost pe acolo de sunteti asa de entuziasmate

Nu am mai fost, nu sunt entuziasmata ca merg acolo, ci ca merg in vacanta, in sfarsit!
quote:
sau pur si simplu vreti sa emigrati.

Asta e doar asa, sa puna capac.

Am incercat sa raspund politicos; am reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna,

sa raspund si eu de ce Albena:
-e liniste
-la all inclusive nu te doare capul ca mai trebuie cumparat cate ceva: suc, fructe, lapte pt. cel mic etc.
-pe plaja nu am avut probleme ca ne pierdem copilul, nemtii stau la piscina si e asa de libera plaja.
-apa a fost impecabila timp de 7 zile cat am stat acolo.
-locuri multe de joaca pentru cei mici.
-mancare buna , fara probleme si fara cantitate ( sincer acolo nu masoara nimeni o portie la gramaj )
-curatenie in permanenta in camera, pe strazi, in parcuri ( schimbate zilnic prosoapele si orice e nevoie in camera)
-Petrecere frumoasa la cele care ati ales Albena

de ce nu in tara:
- galagie
- foarte mare aglomeratie pe strazi iar pe plaja sa nu mai spunem ( 2 ani am fost stresata ca pleca Alexandru si deranja cate un colt la cearcaful cuiva sau ii dadea nisip peste picioare)
- mancare dramuita si cantarita
- curatenie de multe ori de mantuiala in camere, fara sa se schimbe prosoapele zilnic.
-teama de a disparea ceva din camera sau de pe balcon ( acolo am stat la parter dar in permanenta am avut cate ceva lasat pe balcon la uscat si nu am avut probleme)
- vorba frumoasa a celor cu care intri in contact lasa cateodata de dorit

Alegerea este insa a fiecaruia si diferentele le face fiecare dupa gusturi.

Numai bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

MERCI PTR RASPUNS DAR NU MI-A PLACUT FAZA CU CAPACUL... EU AM CREZUT CA LA ACEST FORUM POTI DISCUTA FARA SUPARARE SI CU PUTIN UMOR.VA UREZ VACANTA PLACUTA SI ASTEPT SA-MI SCRII CUM A FOST....SI EU AM 2 COPII DAR PREFER CEL PUTIN ANUL ASTA LITORALUL ROMANESC..."STATIUNEA MAMAIA,, E SUPER PTR PITICII NAZDRAVANI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Nectarus, nu mai scrie, te rog, cu litere mari(echivaleaza cu a striga la interlocutor)
multumesc,

Mergi la inceput

Iti doresc si eu vacanta placuta, sa va simtiti bine si sa schimbam impresii dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, noi mergem la Albena pe 10 august.
Tare mi-ar placea sa ma intalnesc cu careva dintre voi acolo!

Care mai merge sigur?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput