Zalauance ... poftiti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
iar vin.ca-s uituca rau...........
mihaela superbe poze.da nu ai pomenit nimic de shhopingareala.
noi am fost azi la cj , la shhopingareala .am intrat si la metro si am venit dezamagita .nu am gasit prea multe si ca atare am ajuns acasa am debarc colegu si cuptuli si am fost in artima unde am gasit aproape tot ce vroiam.
gata va tzuc , da vin mai tarziu.........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mihaela_s spune:
bianca, bine ai revenit! Cum e clujul?
Pai sunt sigura, ca am carti si un dr capabil langa mine ...care spunea inainte de aparitia bubelor ca oi face pojar (asta n-am avut!...sau poate o fi fost pojar in loc de varicela???? ), insa simptomele de dinainte de eruptie, erau altele...acum bubele s-au oprit din "iesit" si arat ca un dalmatian petele rosii sunt date cu tinctura mentolata-asa ca arata albe .
shopingareala n-am facut, ca la ei era Paste si luni erau inchise magazinele. insa nu ne-am suparat, era vreme faina si buna de stat afara, apoi trebuie sa soseasca pachetul de la cristina.
adriana, au plecat musafirii? hai pove cum a fost...ce ati primit si vrem poze...
ioana, sanatate puiutului! scaun eu am rabatabil si incapator, e de la baby care, nu e scump(in jur de 2 milioane). insa noi l-am folosit cam un an, apoi silvia a vrut numai la masa, pe scaun mare.
Carucior sport nu lua pana dupa un an, pana mai doarme in carucior lasa-l pe astalalt, e mult mai comod sa stea intins cat doarme. cel sport nu se intinde orizontal.
elutza, cum a fost azi? mai bine?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
fetele mele
azi a fost intr-adevar mai bine in privinta mancarii, dar obositor ca a trebuit sa stau tot dupa el si cand prindeam cate un moment de respiro sa mai aranjez cate ceva pe aici ...
am o intrebare ... al meu puiut se ridica de ce apuca in picioare, dar uneori cand nu reuseste in tarc sau la perete incepe sa se bata cu capul de ele ... cum sa procedez? ... sunt asa de suparata
pe maine
noapte buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Uitati-va si voi cat e ceasul ... va dati seama , nu , ca a cam trecut de mult Mos Ene pe la genele mele ?????
Dar mi-a fost un dor nebun de voi si am stat sa citesc ce ati scris si acum am reusit sa intru sa va salut .
Musafirii au plecat ieri din CJ spre Germania , apoi luni pleaca inapoi la Chicago . A fost totul Ok ... dar ce pacat ca a trecut asa de rpd
Mai multe si poze sper sa reusesc in week-end ... ca vorba ceea la mine au fost deja ... deci eu nu-mi doresc nimik altceva decat ...
Azi a fost dezastru la servici de aceea nu am intrat sa va salut , sper ca de maine sa reintre totul in normal ...
la toate si ne auzim dimineatza la
tuturor !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Cafengiste la apel !!!
Fetelor acasa am probleme cu net-ul asa ca nu stiu cat voi putea sa stau la taclale , incerc sa fiu activa de la servici ...
Musafirii mei s-au simtit fosrte bine , lui Richie ( baiatul cel mare al lui fratelo ) chiar i-a parut foarte rau ca au plecat asa de rpd si in dimineatza plecarii nici nu a vrut sa vorbeasca cu ai lui . Jacob , cel mic , e un copil tare cuminte si dragut si s-a inteles foarte bine cu Paula si cu Andreea . Cumnatica a yis ca incearca sa vina de acum inainte in fiecare an la noi deoarece i-a placut foarte mult si ei aici . Ce sa va mai povestesc .... totul a trecut foarte rpd .... dar asta e viata ...
Cat despre cadouri nu as putea sa va insir ce am primit ca nici macar nu am reusit sa vad totul , la fete le-a desfacut in camera lor , eu eram pe la bucatarie asa ca nu am reusit sa vad toate cadourile , dar maine vine tanti la curatenie si sper sa reusesc sa vad ce si cum ...
Eu personal nu am primit multe lucruri ca ale mele le-au trimis pe vapor si trebuie sa ajunga undeva pe la inceputul lui iunie ...
Bianca eu am fost in selgros si am gasit tot ce mi-am dorit , mai putin pantofiori pentru Andreea , in schimb lui Paula i-am cumparat niste minunatii .... Am " spart " o gramada de money ...
Claudiasabou , sper sa nu gresesc , iar daca gresesc sa ma ierti ... magazinul din Dumbrava , cel al Elvirei , se numeste " Magazinul Copiilor " , iar cel de pe bulevard , de langa Leonardo este " Universul copiilor " ...
Mihaela imi pare tare rau de tine ca esti puiutz de dalmatian , dar sper sa nu faci forma urata si sa poti sa vii la Zalau de Paste ... daca nu da un semnal cand ai timp sa ne vizitezi ca sa punem de-o intalneala ... te asteptam cu drag ....
Ioana cum stai cu prietenele ??? Sper ca nu le duci dorul !!!! BB -cul e bine ??? Poate iesim duiminica sau luni pe platou daca ne lasa vremea si vii cu feciorul la stropit ...
Paula cum e rochitza ??? Dar verighetele ???? Cand ai nunta ??? Asteptam poze ...
Elvira noi suntem niste fecioare cu multe asemanari ... si eu am insomnii si mi o ciuda de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti ... daca se trezeste Paula la 4 sau 5 dimineatza eu sunt gata , nu mai pot adormi la loc si la scarbici sunt zombi ... Poate apelez la serviciul de distribuire la domiciliu ca vad ca sunt in criza de timp ...
Sandana cum stati cu virozele ??? darius e mai bine acum sau tot mai tuseste ??? Noi vecine la un etaj departare si reusim doar pe forum sa povestim ca in rest ... cel putin eu nu mai stiu cum sa-mi impart timpul cu atatea pe cap ...
Elutza bravo tie si lui Bianca pentru ca tineti Zalaul pe prima pagina .... In prvinta lui Mihaitza nu-ti face atatea griji ... asa era si Paula si chiar si acum are perioade cand nu manaca cate o saptamana numai lapte si bea actimel ... nu te necaji ca nu mor ei de foame , cand nu mai pot manaca ei orice ... oricum va doresc sa aveti pofta cat de mare ...
Daca am uitat pe cine , scuze , dar trebuie sa ma apuc de treaba ca imediat vine domnul jud. la sedinta ...
Acum chiar va las ca am un client ... da mai vin .... sper ...
albumele noastre
diplodocus spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce mai faceti voi?
MIHAELA-scaunul de la Baby care oare gasesc si la noi sau trebuie sa-mi comand pe net...sau mai degraba in Metro...?( recunosc, inca nu m-am uitat foarte insistent prin magazine)
Mersi de ideea cu dormitul in carucior sport...cred ca o sa mai astept, ca de fiecare data doarme afara...
BIANCA-dormi cu Matei? Cine o sa mai anime forumul?
ADRIANA-te "invidiez" de bucuria pe care ai avut-o zilele ce au trecut...Al meu frate nu vine acasa decit in septembrie, si nu l-am vazut din iunie trecut...
ELUTZA-ce mai face Mihaita? Cred ca ai nostrii feciori fiind cei mai mici sunt cei mai "stresanti"...Sau noi ne lovim prima data de anumite probleme peste care celelalte mamici au trecut deja...Acum euincep perioada preconizate in care nu mai stiu ce sa-i dau de mincare:(
CLAUDIASABOU-Ce mai face Rebeca?Haideti si in parcul de joaca din Porolissum, ca e aproape si mai schimbati decorul..
SANDANA-cum e cu "bolitul" familial? Mobilizati-va sa va faceti bine pina la Pasti :)
ELVIRA]-fac si eu parte dintre cele pe care nu le cunosti...Inca...Ca pe la magazin mai trec eu, dar ma fac ca nu stiu cine e zimbareata pe acolo :)
PAULA- nici pe tine nu te cunosc personal, dar vroiam sa-ti zic sa nu ne parasesti, ca dupa ce trece nunta si luna de miere, dar mai ales dupa ce vine prinmul bebe, cred ca o sa ne indragesti foarte foarte mult( Vorbesc din propria experienta de proaspata mamica singurica:)
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
buna fetelor ...
azi o sa fiu mai putin activa ca o sa-mi petrec mai mult timp cu al meu pui care face 9 luni ... gata ca deja ma solicita
tuturor
pe deseara
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
mihaela_s spune:
fetelor, ce de sarbatoriti aici!!!!
sa va traiasca puiutii !!!
Azi dau si eu de baut!!!! Implinesc o varsta onorabila(nu spui, ca va speriati cat sunt de batrana ).
Va pup si revin mai pe seara cu tortul!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!