Zalauance ... poftiti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!

mihaela sincer mi-e mila de tine.sper s nu faci o forma urata de varicela .al meu coleg a facut acum 4 ani o forma mizerabila si i-au ramas si semne.tinem pumnii sa fie ok.( sa inteleg ca esti tot coptil, ca doar e o boala a copilariei).

elutza pupici la tata gasca.de maine ploua si iar suntem restati la domiciliu.

fetelor din gasca va tzuc pe toate si mai vin..............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

sara buna fete dragi!!!!!!!!!!

mai , dragelor dimeneata plec la cj la shhopingareala cu colegu si matei( tudor saracutu ramane la bunicapt ca e racit).va tzuc apasat pe toate si va las sefe la butoane.sper ca pe cand intru la cetit sa va gasesc pe prima pagina.

Mergi la inceput

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!

mai , eram pe pag a treia.se poate?????????

eu imi beau cafeloiu si astept sa se trezeasca micu , ca sa putem pleca.

va tzuc si mai vin............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna dimineata

am baut ptima cafea cu colegu la 6 ca de obicei, apoi am mai dormit cu mihaita pana pe la 9 ...

se pare ca avem inca parte de soare asa ca o sa iesim un pic afara ...

iar o sa avem o zi grea ... dupa ce ieri am mancat la 3 mese cat la una ... azi am inceput la fel, toate sansele sunt sa continuam la fel ... nu cred ca problema e ce vreau sa-i dau de mancare, pentru ca din start nu vrea sa deschida gura ... ma termina ... nu mai vrea nici sticla de ceai nici suzeta, in schimb a inceput sa-si suga degetele ...

elvira tare draguta e puiuta ta, e ca o printesa din povesti, rusinoasa numai cat ii sade bine unei fete ... sa creasca mare si sanatoasa sa va puteti bucura de ea

vb mai tarziu pe toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, azi ma simt parca mai bine...am dormit ieri aproape toata ziua, noroc cu mama care a plecat dupamasa.
Despre Viena...dupa un drum de vreo 7 ore, am ajuns cu bine in capitala austriei, am gasit relativ repede hotelul si dupa ce ne-am cazat, am plecat in Prater, vestitul parc de distractii, unde ne-am "dat" cu roata cea mare din care se vede tot orasul. In ziua urmatoare am plecat la schonbrunn, am vizitat expozitia de paste si apoi voiam sa mergem la zoo, dar ne-a prins ploaia si am intrat in muzeul copiilor de la schonbrunn unde copiii se pot imbraca cu haine de epoca, fotografia, e un loc special unde pot desena, apoi camerele care au apartinut odinioara printilor/printeselor copii sunt amenajate pentru copii si pot sa se joace in voie. A fost relaxant si distractiv. Numai ce am terminat de vizitat muzeul, a iesit soarele si am mers la zoo-care e in gradina castelului, aici diana a calarit si a fost foarte incantata iar Sillvia s-a jucat in voie in locul special amenajat. La intoarcere am avut parte de un spectacol superb de curcubee-au aparut 2 in acelasi timp pe cer! seara am ajuns la Parlament si apoi la Sf. Stefan-am mers cu metroul la dorinta expresa a Dianei-ne-am plimbat putin pe strazi si ne-am oprit la o terasa in aer liber(care era incalzita!!!!) si am mancat cate o felie din vestitul tort sacher . Luni ne-am plimbat prin hofburg si prin parcurile din jur, ne-am relaxat intr-un parculet din fata bisericii Karl, am fost pana la millenium tower unde am mancat la sushi bar(un restaurant unde mamncarea merge pe banda langa mese si te servesti cu ce vrei). Ei, cam atat, ajunge pentru 2 zile, nu? am pus poze aici
si aici.

Va doresc o zi insorita...mie mi-e o ciuda ca stau acasa si nu pot iesi cu copiii la plimbare!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am uitat sa va spun ca acum 33 de ani si jumatate, d-na dr Costinas m-a diagnosticat cu varicela , asa ca aviz mamicilor care isi duc ccc copilasii la ea! Daca as fi in zalau, cred ca as pune afise pe stalpi!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

mihaela super vacanta ... si pozele? minunate

bine ca te simti mai bine
sanatate multa

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va salut si va pup pe toate!!!
Abia acum am iar net ( m-am gindit si eu sa-i schimb pe bizarii astia)
Am avut de citit 7 pagini...da harnice mai sunteti!!!
Raportez: Luca-Mihnea a facut vineri dimineata la ora 5 temperatura 39cu4 iar eu ca o mamica incepatoare ce ma gasesc nu aveam nimic acasa sa-i scad febra(le-am terminat la vaccin si nu am mai cumparat...)...Asa ca am ajuns rapid la Urgenta unde d-na dr Pop mi-a vorbit ca ultimei tiganci de pe strada(probabil ca o deranjasem din somnic)...Ma rog, a avut putinel rosu in git...Si-a revenit destul de bine(acum mai tuseste putin) Insa ieri, dupa ce i-am facut baita, a inceput sa plinga tare, tare...Si eu, alarmata i-am luat iar temperatura...era 38 cu 5!!!I-am pus eu repede supozitor, dar cum nu-mi justificam febra,am intrat in panica si ma vedeam iar la urgenta cu el...Noroc ca am sunat ( pe la 21,40 o mamica mult mai experimentata care si-a dat seama ca temperatura era datorata faptului ca am masurat-o prea repede dupa ...baie!!!Daaa, ca sa faci, mamica la primul copil ce sunt!!!
In plus sunt si eu la tratament cu nurofen si Septolete :(
Calin e singurul mai samatos prin casa, si sper sa nu-l imbolnavim si pe el
Voi ce faceti de sarbatori???Ne intilnim la un ou rosu, ceva?

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Tot eu,ca am de recuperat
FETELOR, care folositi/ati folosit, SCAUN INALT pt bebe, spune-ti-mi si mie care ar fi mai bun..In viitorul apropiat trebuie sa-i iau la buburuza mea si nu stiu cum sa aleg...Mie imi trebuie unul care sa aiba masuta rabatabila ca nu stiu cit o sa mai creasca uriasul meu...Si destul de solid...Nu v-am zis? La 6 luni are 10 kg si e prima data cind pune si el lunar dupa cum scrie la carte, adica 500gr:)
Va intreb , ca la carucior nu am intrebat pe nimeni cind l-am luat, si acum cred ca trebuie sa cumpar altul, sport

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!!!!!

mai, cam slabuta miscarea pe la noi.

ioana bine ai revenit printre forumiste.tzuc fecioru.de scaun nu stiu ce sa-ti spun .eu am unul fara masuta detasabila, dar tie iti trebuie defapt cu masuta reglabila.de carucior ce sa-ti spun ? noi avem 3 , dar nu-s multumita de ele.

mihaela -dalmatiana .auzi da esti sigura ca acum e varicila? eu zic sa vi la costinas sa te vada.deci sa inteleg ca-ti prelungesti concediul?imi pare rau de tine si cred ca e neplacut sa stai inchisa in casa.ai multe pete?sau esti "puiut de dalmatian"?si-ti tot apar ?fetele , hai ca si pe tine ca eu sigur am facut varicela si nu ma tem.

elutza pe unde esti? cum e mihaita?

adriana se pare ca ai avut mult de lucru la job de nu ai intrat azi pe la noi.hai ca te asteptam cu o poveste.

va tzuc si mai vin...........

Mergi la inceput