Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MEEMS am vazut ca ti-ai amintit de mine....pa nu spuneam eu ca devenisem invidioasa pe programul de somn al Riannei?

LORDRA, bine ca mai intrasi, ca imi lipseau "preparatele" tale tonice de postari!. Da' chiar nu imi vine sa cred ca vrei sa schimbi jobu'! Eu cred ca ti se potriveste,zau!...evtl. firma

CORAP, pai precoce mai e Ardeiasu-dragalasu'! Acum, cand se dezbraca fetili in parc, ca vine primavara, incepe si el putzica?

SILVIA, sanatate multa Stefanelului! Si noi am trecut peste rosu in gat fara antibiotic, dar a durat cam o saptamana. Si nu i-am facut baitza vreo 3 zile.

Eu cred ca v-am mai intrebat apropo de progresele bebeilor: ai vostri canta/tipa/urla cu intonatie? Ca noi avem concerte cu/fara bilete dimineata, la pranz si seara! Cu o gramada de litere invalmasite si tonuri care mai de care. Cel mai "dragutz" concert e cel de 5 dimineaza!

JOY , ma alatur si eu fetelor cu indemnul de a incerca sa rupi tacerea asta canjugala, care nu-i a buna deloc. In primul rand ca da prilejul fiecaruia sa urzeasca ganduri care mai de care mai fataliste si mai nerealiste care, necomunicate, urmeaza principiul bulgarelui de zapada si te miri la ce armasar din tantar se ajunge! E greu sa fii tu prima care intinde mana, mai ales daca ai mai facut-o si fara succes, poate trebuie schimbat mediul/programul atunci cand te hotarasti sa dati cartile pe fata. Si spune tot ce ai pe suflet, accentuand pe EU. Astfel nu se va simti vizat, in ideea de a parea ca te iei de el. te pup si asteptam vesti bune

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anamari si siminaf bine ati trecut pe aici!
atena vezi daca cerealele Nutriben nu cumva au zahar. Daca au -> dupa 1 an cu ele!
tania bravo pt culcatul singurel - mare atu la casa omului, vad diferenta intre Nati si Silvia - dar in schimb alta belea, cu dintisorii. Buna idee cu patrunjelul
Noki teoretic mananca OK. Eu sunt contra sarii pana la 1 an.
silvia eu nu cred ca solutia la problemele lui joy e sa nu mai alapteze. Dupa ce nu mai alapteaza o sa se streseze din altceva.
Joy trebuie sa-ti gasesti un echilibru, sa faci toate lucrurile mai simplu, nu in stres! Alaptatul e o chestie naturala care trebuie sa decurga de la sine, ia exemplu de la Lordra si Dineuta. Si AI lapte ca la cat te-ai stresat tu, eu nu mai aveam de mult vreo picatura! Sunt de acord ca 99% laptele se rezolva din cap. Trebuie sa fii calma si sa ai incredere in tine si in faptul ca laptele vine.

Si incearca sa-ti rezolvi restul problemelor pe calea dialogului (cu sot, soacra, etc) si cu gospodaria fa-o, dar poti s-o lasi si mai moale, nu trebuie sa fie chiar farmacie. (probabil de-asta Silvia e asa obsedata de curatenie )

Si inca ceva, chestia cu 90% lapte praf: chiar asa sa fie???: suntem 80 mamici aici. Numai 8 mai alapteaza? Ma indoiesc profund: daca ma apuc sa numar cred ca imi ies macar 10-15.

Ia sa vedem:
-Lordra, Dienuta, Gandacel, Bic, Lavi02, Cristina, Camelia-Daniela, Hildegard, ioana77, alexandrina, ilenuta, Mandy (chiar Mandy, mai rezisti?) - astea alaptam fara lapte praf. Din cate stiu eu.
Apoi
-Joy, Noki, Maria-Alexia, Xandra, bb_alinus, Tania, Anda77(daca o mai alapta, nu stiu)

Uite ca mi-au iesit 19. Deci un sfert! Si poate mai sunt, dar nu ne-au mai scris de mul.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

TANIA buna idee cu accentuatul pe EU, se vede ca esti psiholog. Asa ne-or invatat si pe noi la ceva curs de comunicare. Si intr-adevar fucntioneaza sa-ti rezolvi problemele cu altii fara sa ajungi la cearta.

Eu de ex cand il vad pe al meu sot ca freaca menta cand eu am o tona de chestii de facut ii zic: vai ce multe am de facut, si aia si aia, trebuie sters si praful, dat si cu aspiratorul si acuma fac nu stiu ce... nu-i zic: bai, esti un lenes si un nesimtit ca freci menta si nu ma ajuti pe mine.

Na, Joy astea-s sfaturi la gura sobei, tu pe tania ia-o in serios ca e psiholoaga si cu diploma si cu experienta.

Mergi la inceput

LAVI !
bine faci ca atragi atentia asupra zaharului din cereale. ma alatur si eu. Din graba apucasem sa cumpar cereale Bebelac(orez), scria clar pe ele DE LA 4 LUNI si cand ajung acasa, ce vad? Aveau ZAHAR!!! Trebui sa citim tare atent pe cutiile alea...

Mergi la inceput

na, c-am ajuns sa numar mamicile care mai alpteaza

Adevarul e ca nu-mi plac procentele date asa, fara nici o evaluare precisa si apoi folosite ca argument. Silvia, sper sa nu te superi prea rau.

A, si Joy nu prea e bine sa-l nebunesti, ba cu san, ba cu biberon. Pe unii bebelusi (ca de exemplu Natalia) ii enerveaza si dezorienteaza chestia asta. Dupa ce am scos biberonul din scena hotarat si definitiv si-a schimbat la loc in bine comportamentul la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ce aveti mai fetelor cu zaharul din cereale ? sa nu-mi spuneti ca le creste tensiunea de la el, ca si de la sare ... sau poate le scade ?!?

Mergi la inceput

Dienutza, normal ca nu am treaba cu tensiunea...mie de dintzi mi-e firca, ca si asa suntem la momentul eruptiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca ati vazutara si voi faza cu zaharul din cereale? Si acum cateva scutece cand v-am zis si de asta si de piureurile ptr 4 luni cu gluten nu m-ati bagatara in seama! Bravos, io vorbesc, io aud!

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

stiam eu ca mai am ceva de intrebat, ca tot doarme plodu' de 2 ore - recupereaza de azi dimineatza

Eu tot nu scap de crustele alea din cap ale lui BB! de la frunte la crestet, o zona cam de 6-7 cm latime. I-am pus fiertura de taratze la baie, periat cu ulei inainte, i-am mai luat si crema pt cruste de la Mustela...tot acolo sunt! Mai cad 1-2 pe zi dar....mai are destule! Dr. zice ca din cauza grasimii din lapte, iese grasimea pe acolo!

Any ideas??? Pliz!!!!

MADA eu am vazut postarea ta - ca-mi ramasese fazza cu glutenu' in cap. Dar pe vremea aia nu-mi trecea prin cap sa iau cereale
. Uite-acuma suntem mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai da ma, ca face omu' un research prin magazine, si baga aicea rezultatul final sa stie poporul sa nu cumpere degeaba, si poporul...doarme in front. Glumeam, hai ca plec afara ca am stat cam mult si deja vb prostii
Tania

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput