Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 2
doroti_5 spune:
Buna feteli!
Noi suntem mai bine, deja nu ne mai doare burtica si se incordeaza mai rar, la toate sustinatoarele mele!!!
Fetelor la noi a nascut o fata la 32 sap, azi o bebelina de 1400g, maninca si respira singura!!!!
Ma apuca o frica!!!
Violeta da citi ani ai draga de esti mai mica?Nu cred ca esti mai mica ca noi, cel putin ca mine!!!!Daca nu vreai sa te arati, noi nu ne suparam da nu invoca motive, "eu nu am bb" nici eu nu am deabia astept, si nici Cornelia, ea tot asteapta, si Mamanati tot in asteptare, cear fi sa te inscrii si tu cu asteptatu?
Rodica, da ce lene a dat peste tine?Eu credeam ca sa intimplat ceva, da ea lene, bataita ca nu dai de stire!!!
Elena, multumesc de intrebare, mam inteles deja cu Lilia( un ei) si imi aduce ce doream, nu e mare secret, am achizitionat 2 paturici si ea mi le aduce.
Cu oule eu la fel le pun in apa rece si cu sare, dar e neaparat sa nu fie din frigider, asta tot duce la crapat, deci tre sa aiba temperatura camerei.
Mamanati cum te simti dupa acvaaerobic?
doroti_5 35+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Crinia spune:
Natalia Lucian nu vrea sa manince nimica. Nu vroiam sa spun dar am o saptamina si jumate de cind nu maninca practic nimica (practic eu am in vedere ca papa numai sin) si plus la aceasta e foarte capricios si uneori o dupa-amiaza sau o dimineata intreaga il tine plinsul.
In fiecare zi tb sa arunc mincarea. Ai vreo idee ce se poate face ceva gustos pu bb? Ce merge la voi? Ce-i place foarte mult?
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Doroti, fugi in pat la loc, daca ti-e frica de nastere prematura. Chiar daca te-au mai lasat durerile nu inseamna ca gata, poti reveni deja la activitatile zilnice.
Karina, simptomele descrise de tine seamana perfect cu cele ce insotesc aparitia unor dintisori noi. Nu cred ca problema consta in plictisirea de mesele obisnuite ale lui Lucian, ci in disparitia poftei de mincare in general. Eu zic sa nu te alarmezi, daca maninca de la sin, e foarte bine, flamind nu sta. Ai sa vezi ca o sa-si revina in curind. Cu plinsul si nazurile e mai greu, stiu, ca si Vlad are asa perioade. In asemenea cazuri eu incerc sa-i distrag atentia cu altceva, iar daca nu reusesc, il las sa plinga si plec de linga el. Daca ii dispare publicul din preajma, sa stii ca se linisteste destul de rapid. Scoate-l mai des la plimbare, sa vada lucruri/locuri noi, sa aiba parte de impresii, asa nu mai are timp de nazuri.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Crinia spune:
Elena referitor la muzica pentru nunta.
Cind am facut eu nunta, vreo 3 ani in urma, la noi a cintat Capraru cu sotul ei si inca vreo 2 persoane au luat 300 Euro. Cinta foarte bine si face si un chef, toti invitatii au ramas impresionati. Si mie mi-a placut foarte mult.
Vara trecuta am facut cumatrie si am luat o alta formatie care astora le-am dat 300 dolari, persoana care a cintat a fost Cretu Gheorghe, la fel mi-a placut.
Stiu ca anul trecut preturile au fost mult mai mari fata de anul in care am facut nunta.
Mai cunosc inca o formatie care cinta foarte bine.
De acuma totul depinde la ce pret va orientati. Daca te intereseaza ceva anume imi spui. Sper ca te-am ajutat citusi decit.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
doroti_5 spune:
Elena, la mine la nunta au cintat doi baieti, ei cinta demult, mai nou au si o fata, am dat 200$, dar la toti absolut lea placut, si eu nu am avut o nunta mica(circa 200 perechi), pot sati trimit pe mail un cintec de a lui, am pe PC, daca te intereseaza.
doroti_5 35+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Crinia
Lilia ce sa-i faci daca vreau sa raspund sau sa intreb pe fiecare si daca noi suntem multe si mesajul e de un km
Ups, Corina sa nu crezi ca am facut vre-un apropo. Pe mine chiar nu ma deranjeaza marimea mesajelor. Eu ma gandeam sa nu deranjeze mesajele mele, asta e!
Fetelor, hai sa ne apucam in grup de gimnastica si sa tinem cont care si cat a slabit, in cat timp( talie, solduri, kg). Ce ziceti? Asa o sa existe si competitivitate. Bineinteles, fetele cu siluete ideale, puteti lenevi in liniste
Nu imi vine sa cred ca in curand e pastele. Ia sa vezi atunci kg puse inapoi.. Cel putin la mine, ca abia astept sa mananc de toate.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
mamanati spune:
Salutare, salutare,
Am ajuns si eu acasa. Am stat cu o ora mai mult la lucru, deja imi iesea fum pe urechi. Dar avem multe de facut pina la sfirsitul lunii.
, merci si tie ca mi-ai propus cartea cu gimnastica. Poate o vad si aici, m-ar interesa sa o rasfoiesc sa vad despre ce e vorba. Tu cind vii in CHisinau? Sper sa mai facem o intilneala atunci, asa ca intre babe.
Crinia, stiu ca mai sunt si alte localuri cu aerobic pentru gravidute, dar nu-mi convine ora, ca eu lucrez, si eu au sau prea devreme sau prea tirziu.
Doroti, la aerobic in piscina e super, ti-am spus. Si ma bucur ca nu am facut febra musculara. Dar, nu-ti mai fac pofta acum.
Cornelia, cum te mai simti? Da-ne si noua o veste.
Ei bine, babelor, hai ca eu am plecat.
Nata22+
Balbina spune:
Uitati o reteta de cozonac italian, Panettone: http://kuking.net/my/viewtopic.php?p=767420#767420 , m-a rugat Lucia sa o postez, poate va interesa pe cineva. Pare simplu de facut.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
OLGA, LA MULTI ANI! SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE SI FRUMOASE,
SA FII FERICITA SI IMPLINITA PE TOATE PLANURILE VIETII!
SANATATE SI NUMAI BINE!
LA MULTI ANI!
Un buchet de lalele de la mine
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
Iar intru eu prima pe aici dimineata?
Salutare, dragelor, sa aveti o zi buna!
------------------
Numai bine,