Mamici casnice (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Tinaaaaaa esti ca mai tare mamicaaaa...ai reusit!!!
Hai ca fac io' cinsteeeeeeeeee...sa fie fara numarrrrrrrrrrr pentru toata lumeaaaaaaaaa

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ceva-ceva ma chema iar la comp si uite ca a fost pe bune.

Bravo, Tina! Sa va traiasca mica minune si sa va bucure vietile!

Ce fericire trebuie sa-i cuprinda... Mi-au dat lacrimile de bucurie. Bravo familiei frumoase!

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Tina sa va traiasca voinicul
Wow ce ma bucur, in sfarsit
Abia asteptam sa va intoarceti printre noi, si sa vedem dolofanul

Ce bine ca am intrat in seara asta, ca ratam asemenea veste mare Corina multumim

Cum il cheama pe bebitz? Ca luna asta il facem membru de onoare, alaturi de Anastasia

Acuma ne-am intors si noi acasa, (am fost la pizza Geani, cu sotu si niste prieteni:) si asa neciopliti ca ne-am distrat acolo de parca eram doar noi in restaurant

Cami m-ai omorat cu pozele alea, aproape ca mi se face pofta de mancare fara sa mai iau vitamine :))) manute harnicute.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Puiul a primit numele de David Nicholas!

ma duc linistita la nani,de acu sunt io la rand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

BRAVO TINA!
SA TRAIASCA BAIETELUL SI SA FIE SANATOS!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Camiiiiiiiiiiiiiiii,am vazut pozele!

Pune repede retetele de varza si muschi cu bere ca mor aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

noapte buna fetele!ne auzim dimineata!

Mergi la inceput

Cami ,vezi ca ma duc sa ma uit la un film,sa nu ma uiti cu retetele ,ca vin peste tine.
Trimite elicopterul albastru!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

pai bine mai cami ai pus numa poze?!zi si retetele!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Tina te pup dulce de tot, sa
TRAIASCA DAVID NICHOLAScum o sa-i spuna oare?
MA EU NU M-AM PUTUT CULCA FARA SA DESCHID AICI SA VAD VESTEA CEA BUNA SA FIE SANATOS GRASUNICIU' MIC SI MAMICA LUI , HAI CA S-A OFTICAT SI SOTU' PE MINE CA L-AM GONIT NITEL DE LA PISIU DAR NU CONTEAZA...
Uf ce veste buna, bine ca totul e ok, in cateva zile deja vreau poze cu minunea mica, Corina hai ca poate acum e hotaraste si domnisoara sa apara daca tot are coleg de aprilie Cum e cu durerea?

Fug, n-am citit decat de baietelul cel asteptat, abia astept sa=i vad si sa-i pupacesc... oare are par? Hihi ce bine c-a papat deja... stie ce vrea , nu se-ncurca hihihi... hai ca incep sa aberez, nostalgiile dau navala, noapte buna, eu o sa-l visez pe Nick

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput