hemograma - unde?

hemograma - unde? | Autor: jade

Link direct la acest mesaj

unde, in Bucuresti, as putea sa-i fac o hemograma lui Andrei pentru care sa i se recolteze sange din degetel? m-a trimis la Hipocrat 2000, dar acolo recolteaza din vena si n-as vrea sa-l chinui.
va multumesc,
Mada si Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Cred ca la Medicover!!!!
Acum 2 ani acolo i-am facut hemograma fetitei mele!
Din degetel i-a luat sange!
Da un telefon si intreaba!

Tel: 3104410

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

eu ii fac hemograma la pol. "Pescarus" dr. Sersea Florentina, avem fisa la dansa si ultima hemograma am facut-o pe 7 apr 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu stiu ca hemograma se face din deget.
Sapatmina trecuta i-am facut Mariutzei hemograma la policlinica Gomoiu, P-ta Mauncii, si i-a luat singe din deget.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

va multumesc pt.raspunsuri.
Bobita, imi poti da mai multe amanunte? care este programul, am nevoie de trimitere/programare? eu tot incerc sa sun acolo, dar este in permanenta ocupat. oricum, o sa ma duc luni...
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

La Pol. Gomoiu (nu spitalul), noi am fost cu trimitere, asa ca nu stiu daca se plateste.
Programul pentru analize este de la 7,30 la 9, dar e bine sa te duci mai devreme pentru ca se aglomereaza.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Hemograme fac si cei de la PULS (973). Costa 210.000 lei, vin acasa si a doua zi iti aduc tot ei rezultatul. Misto e potio face operatia asta simbata-duminica, fara sa cari bb prin spital...
Nasol e ca nu-ti "traduce" nimeni rezultatul, vezi doar daca e incadrat in limitwe normale, dar poti merge cu el la pediatru...

Mergi la inceput