Bebelusi de iulie-august 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede si eu am programat maine cumparaturi pt relaxare sper sa nu mai ploua ..ca tare urat imi e.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Asa ca acum doua ore am ajuns din nou la Grigore Alexandrescu cu Ana.

I s-a extins infectia de la gat spre ureche. Si e umflata rau.

Ni s-a spus sa continuam cu tratamentul pana vineri si daca pana vineri nu se retrage punga de puroi mergem sa o opereze.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

voi intelegeti ca eu o iau razna ?????????????

Cred ca cedez inainte de vreme. Sunt efectiv turbata!

nU MAI REZIST , nu mai pot si nici nu mai vreau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Oana, pupici mari Evei de la Aidan, sa treceti cu bine peste rujeola asta(daca asta este).

Briana, multa sanatate va doresc sa treceti peste momentele astea naspa.

Andreea, si mie mi se pare super grotesc sa alaptezi un copil de 3-4 ani.Bine ca nu alapteaza alea pana la casatoria copiilor.Inainte sa ii duca la altar ii alapteaza putin, yac!!! :)

Simona, parerea mea este ca numai atunci cand nu mai este nimic de facut si ati incercat totul sa divortezi.Daca nu se mai poate eu zic ca nu are rost sa cresti copilul cu certuri sau poate chiar mai grav...Eu stiu ce nasol a fost cu ai mei...eu am implorat-o pe mama sa divorteze ca nu puteam sa mai vin acasa de la scoala de frica lui taica-miu.Aveam 12 ani.A fost mereu betiv si violent...Dar dupa ce au divortat am trait cea mai frumoasa viata.Mama mia oferit toata dragostea de care aveam nevoie, nici nu am simtit nevoia unui tata.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Briana, tu stii pe cineva la Grigore? Ca medicii pediatrii buni sunt dincolo la Irza.Daca vrei iti dau nr dr care a avut grija de Ingrid , e f buna.Si daca e la spital dai o fuga pana acolo, daca nu poate reusesti ,daca n-are program sa vina acasa.

Capul sus mamica...stiu cum e..iti vine sa urli...dar va fi bine,trebuie sa crezi asta.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, eu zic sarut mana de orice fel de ajutor !!!

La Grig Alexandrescu cunosc doar o doctora care nu era azi de garda.

Si pe care am sunat-o si era la nu stiu ce policlinica cu consultatii pana la ora 18.30 !

Acolo la urgente ne-a vazut si un chirurg si un ORL-ist. Am stat cred ca 2 ore pe la cozi. nu va imaginati voi ce era la urgente !

Mergi la inceput

Oricum cred ca e ceva cu bonele astea !

Nici nu stiu ce sa cred ! Si mai ales nu stiu cum sa verific.

Daca nu pot fi eu acasa cu mandrele mele !!

Mergi la inceput

Oricum azi efectiv am "fugit "de la serviciu sa merg cu ea la Grig Alexandrescu pentru ca in mod normal acest patron la care lucrez eu nu vrea sa auda de nici un fel de problema personala in timpul programului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca multumim frumos pentru aprecieri fetita draguta cu dintisori!!! Am vazut pozele ce maaaare s-a facut, e o domnisoara deja ce mai Si ochi frumosi!!!!
tinem pumnii sa fie cum vrei tu!!!
Simona ma bucur ca e bine Mario, sa fie sanatos si sa se dezvolte frumos!!! ca niste papuci le gasim noi pe masura lor heheheeee! Si Andrei are 77 cm, da la moi luni deci e lung Mario, am zis eu! Imi pare rau sa aud ca e bolnavior acum , il pupam si va uram muulta sanatate si tie multa putere!!! Doamne acum citesc mesajul tau, e oribil ce ti se intampla, draga mea, tu stii mai bine ce e bine pt tine si pt copilul tau si daca barbatul asta nu e ceea ce meritati voi doi poate ca iei decizia inteleapta, daca e ceva de moment poate te mai gandesti )desi daca ai izbucnit tu ma indoiesc). Orice decizie iei iti tin pumnii, sa fii sanatoasa si puternica sa treci peste asta cu bine, Dumnezeu sa fie mereu langa voi!!!!
Oana multa sanatate Evei sa se faca repede bine si sa nu aveti probleme!!!
Acusor multumim frumos de aprecieri
Briana multa sanatate Anei sper sa scapati odata de belelile astea

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Brianamica, multa, multa sanatate Anei doresc, nu-mi pot imagina prin ce treci, dar sper sa depasiti repede si cu bine momentul.

Eu ma ingrijorez cand povestiti ce pot face copilashii cand sunt bolnaviori. Pai eu dau acum Sarei 2 mese de lapte si 3 de solide, daca mi-ar refuza solidele eu nu as mai avea lapte s-o satur si de altceva nici nu poate fi vorba. Pur si simplu nu stiu ce m-as face. Ma rog lui Dumnezeu sa mi-o tina sanatoasa.
In alta ordine de idei, azi i-am servit la pranz orez cu morcov, mazare si carnita de vitel. A mancat bine, dar simt eu ca nu e in apele ei, baga orice in gurita. E o reteta tare gustoasa, bine-nteles cu ulei de masline si nelipsitul iaurt, asa ca v-o recomand. Tot asta vom papa si noi, dar condimentat. E prima data cand gatesc pentru toti 3 de-odata.
La noi ploua marunt, e cumplit sa trebuiasca sa stam in casa, cred ca dupa-masa iesim la cumparaturi si noi.

Azi am invatat-o sa bata palma si am facut masti din hartie, cu ochi, nas si gura si tare ne-am distrat. Va pupam, ne pregatim de furtuna.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput