Concediu in Spania, Italia!

Concediu in Spania, Italia! | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Salutare.
Am o mare rugaminte la cei care au fost in concedii in aceste 2 tari.
Ce ne recomandati, tinand cont declima si frumuseti!?
Am auzit ca barcelona este super din toate punctele de vedere si in principiu acolo am vrea sa ajungem, dar in acelasi timp ne place si Italia, Roma mai exact sau Venetia.
Ne poate impartasi cineva impresii?
Multumesc frumos.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nana uite aici 2 discutii despre vacanta in Italia ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)(2)

acum nu functioneaza motorul de cautare dar mai pe seara poate cauti ca erau si citeva discutii despre cazarea la Roma ..

Asta in ce priveste Italia ... Eu iti stau la dispozitie daca ai intrebari aici sau pe PM...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si noi trebuia sa plecam in vacanta curand si la fel ne-am gandit la una dintre cele doua tari.In final am ales Barcelona.
Daca vrei sa faci Roma si Venetia distanta e destul de mare intre daca esti cu masina.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cait ai dreptate, distanta e mare ... sunt vreo 7 ore pe autostrada, dar te poti opri sa dormi in apropiere de Firenze ca doar treci pe linga ea ( e cam la jumatatea drumului ) si mai vizitezi ceva . Sau fara masina si mai bine ca ia un tren de noapte seara de la Venezia si dimineata e la Roma sau la Napoli ... pe care il viziteaza lasind bagajele la gara si se intoarce cu trenul la Roma seara cind se poate caza la hotel.

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu vom fi cu masina, vom ajunge cu avionul si vom inchiria probabil una. Deocamdata ma documentez sa vad ce si cum. sarumana mult de informatii.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Initial creeata de NanaMotoc

Salutare.
Am o mare rugaminte la cei care au fost in concedii in aceste 2 tari.
Ce ne recomandati, tinand cont declima si frumuseti!?
Am auzit ca barcelona este super din toate punctele de vedere si in principiu acolo am vrea sa ajungem, dar in acelasi timp ne place si Italia, Roma mai exact sau Venetia.
Ne poate impartasi cineva impresii?
Multumesc frumos.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

of...la grea inceracre ne pui
nu stiu sincer ec as alege...daca as fi in locul tau! sunt minunate toate cele 3 destinaztii. daca mergetzi cu mashina, as recomanda italia pt ca ai muulte orase si zone superbe. daca mergetzi cu avionul si veti raman intr-un singur loc merita din plin barcelona!

chiar nu pot sa te sfatuiesc mai mult...ca mi-e greu sa aleg pt tine....

pupi!succes

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu am fost in vacanta in ambele locuri si evident ti le recomand pe toate din motive diferite. Mai mult, din toate calatoriile mele am ales doua orase "de suflet" daca pot spune asa - unul e Venetia si celalalt Barcelona...
Daca vrei mai mult sa vizitezi locuri faimoase despre care ai invatat la istorie sau sa vezi lucrari faimoase de arta iti recomand Italia - Roma, Florenta, Pisa si daca tot ajungi in Ialtia e pacat sa nu vezi Venetia, e ceva unic.
Pe de alta parte daca vrei sa vezi ceva diferit - un oras frumos prin arhitectura, un oras cald si deosebit, iti recomand Barcelona - va fi ceva total diferit de tot ce ai vazut pina acum - dupa cum ti-am spus, la mine a fost dragoste la prima vedere!
In concluzie, nu cred ca ai sa regreti indiferent ce destinatie vei alege!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Off-topic....ce spuneti de Spania? Ati fost?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Majoritatea recomanda Barcelona din multe puncte de vedere, de-aia e foarte greu de ales.
Cred ca cel mai bine este sa vedem intr-un an Spania si in urmatorul an Italia.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ba eu recomand si Madrid-ul si Cordoba. Madrid-ul seamana cu Roma (la stilul orasului ma refer) - mai putin ruinele fantastice. dar e un oras frumos, e adevarat, mai secetos si mai calduros ca Barcelona. sunt o multime de lucruri de vazut, au o gradina zoologica minunata cu delfinariu superb, zone de shopping extra, restaurante jdemii....ce mai, parerea mea e ca nu trebuie ratat. plus, exista un complex comercial la doar 15km de oras, Xanadu, unde e pista de ski!!!! in mall! cu zapada artificiala, cu 2 piste mari si una mica de copii, cu -2 grade inauntru si 38 afara....nu trebuie ratat dupa parerea mea!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Spania e ok pt vacante. AcuŽdepinde ce vrei. Nordul e destul de diferit, nu prea are multe in comun cu sudul, e o alta cultura. Galicia e superba la fel si Asturias. Verile sunt mult mai blande aici, zona de coasta incantatoare si Los picos de Europa ...hmmm...ah, si cele ami bune fructe de mare sunt tot in nord.

apsara

Mergi la inceput