Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna seara mamici si bebici!

Multumim mult pentru urari la toate mamicile care s-au gandit si la noi ieri. Uram si noi tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.
Am facut 7 luni, insa le-am aniversat cam suparati ca Iustin e bolnavior. Speram sa treaca repede ca altfel o sa facem vaccinul de 6 luni la 1 an.
Noi ne-am diversificat de tot. Nu mai papa deloc lapte ziua. Ultimul aliment introdus a fost iaurtul facut de mine pe care l-a devorat. Am remarcat ca lui Iustin, spre deosebire de frati-su, ii plac mult produsele lactate: branza, cerealele si acum iaurtul. In schimb Ciprian nu pune gura pe branza. Noroc cu cascavalul ca mai gusta uneori.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Din ciclul initiat de Sofia(stiti voi care, ala cu animalul) sa va povestesc ultima isprava a lui Iustin. Cum il iau in brate se repede la barba mea sa ma manance. Dar in acelasi timp se apuca de parul de la ceafa si trage cu o forta de-mi vine sa-l arunc pe fereastra. Asa ca mi-e si frica sa-l iau in brate si il pasez la taica-su.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Asaaa, m-am ghiftuit si revin cu nelinisti existentiale: diversificarea. Mie mi se pare ca batem pasul pe loc. Adica halim aceleasi piureuri de legume, legume variate e drept, dar doar cu o linguritza de ulei. Iar in piureul de fructe am mai scapat cate o lingurita de iaurt natural.
Problemsul e cand incerc sa-i bag galbenus fiert in piure (oricare), mi-l scuipa fata mea si se icneste sa-l verse de zici ca-i dau rahatzel de catzel. N-am incercat sa-i dau deocamdata carne, exceptand niste faramitze de shprot afumat pe care le-a devorat feroce (mi-am amintit de epoca pitbulitzei la tzatza).
Ce ne facem doctore Anya (Alina)?

,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kid2003

Alina, de mult ma tin sa iti spun, am vazut poze mai noi cu Anya si Sarah, sunt absolut MOR-TA-LE! Pozaasta e dementiala. Parca Sarah e impresionata la culme de suferinta Anyei si aproape sta si ea sa planga, incurajand-o totodata. Sunt niste papusi dulci, dulci!

Eu am ramas marcata pozitiv de Sarah si Anya la intalnirea de vineri 17 martie, cum stateau ele dragutzele fatza in fatza si-si povesteau numai de ele intzelese ultimele tendintze din moda si barfa mondena Oare de carucioarele alea de la Casa di David ziceau? Sau de hainutzele Burberry?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ma uit la o emisiune educativa pe tvr2 :)
Simo, revin cu obsesia mea: iaurtul cand i l-ai dat? A fost a treia masa diversificata?
Ina, sper ca data viitoare sa te cunosc si eu. Drum bun in tara si management bun la bagaje

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Mihairi la fel patesc si eu cu Alexandra,o fi de la dintisori? In plus este tare miriita de vreo 2 zile iar kaki are alt aspect si consistenta.De la cite luni a-ti dat iaurtul si de care?Cel facut in casa il faceti din lapte de vaca?Brinzica am vazut ca o faceti din lapte praf.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Ruxandra, multumesc de urare si incurajare. Bagajele le-am rezolvat simplu: eu si soatza avem dreptul fiecare la 2 perechi de pantaloni, 2 tricouri si 7 chilotzi. Ilincai i-am impachetat toata garderoba, trusoul, jucariile, medicamentele, cremele de fund si fatza etc etc ca nu carecumva sa-i lipseasca ceva esential la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Acum dupa baita am vazut-o pe fie-mea ca si-a dus piciorul in gurita .

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina, daca iti trebuie ceva, iti dau eu
Diana, fain ochelarii. Si chiar, parca e mafiot in a 2-a poza. Eu am vazut la Chicco si am sa ii iau (cu toate ca nu are snurul acela-poate de aia scrie pe ei ca sunt de la 1 an)- costa 45 RON

Am fost sa vedem un apartament in zona unde vrem sa cumparam. Fainutz, dar nu extraordinar si cera 75.000 EURO . Mai cautam ceva, fain si ieftin

Ma duc acum la dodo, nu mai apuc se citesc din urma. ...dimineata!
Noapte buna!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nu pot sa ma abtin sa-ti laud fetita, Otilia. E superba!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput