Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
mihairi spune:
Buna seara mamici si bebici!
Multumim mult pentru urari la toate mamicile care s-au gandit si la noi ieri. Uram si noi
tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.
Am facut 7 luni, insa le-am aniversat cam suparati ca Iustin e bolnavior. Speram sa treaca repede ca altfel o sa facem vaccinul de 6 luni la 1 an
.
Noi ne-am diversificat de tot. Nu mai papa deloc lapte ziua. Ultimul aliment introdus a fost iaurtul facut de mine pe care l-a devorat. Am remarcat ca lui Iustin, spre deosebire de frati-su, ii plac mult produsele lactate: branza, cerealele si acum iaurtul. In schimb Ciprian nu pune gura pe branza. Noroc cu cascavalul ca mai gusta uneori.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
mihairi spune:
Din ciclul initiat de Sofia(stiti voi care, ala cu animalul) sa va povestesc ultima isprava a lui Iustin. Cum il iau in brate se repede la barba mea sa ma manance. Dar in acelasi timp se apuca de parul de la ceafa si trage cu o forta de-mi vine sa-l arunc pe fereastra. Asa ca mi-e si frica sa-l iau in brate si il pasez la taica-su
.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
country girl spune:
Asaaa, m-am ghiftuit si revin cu nelinisti existentiale: diversificarea. Mie mi se pare ca batem pasul pe loc. Adica halim aceleasi piureuri de legume, legume variate e drept, dar doar cu o linguritza de ulei. Iar in piureul de fructe am mai scapat cate o lingurita de iaurt natural.
Problemsul e cand incerc sa-i bag galbenus fiert in piure (oricare), mi-l scuipa fata mea si se icneste sa-l verse de zici ca-i dau rahatzel de catzel. N-am incercat sa-i dau deocamdata carne, exceptand niste faramitze de shprot afumat pe care le-a devorat feroce (mi-am amintit de epoca pitbulitzei la tzatza).
Ce ne facem doctore Anya (Alina)?![]()
,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Alina, de mult ma tin sa iti spun, am vazut poze mai noi cu Anya si Sarah, sunt absolut MOR-TA-LE! Pozaasta e dementiala. Parca Sarah e impresionata la culme de suferinta Anyei si aproape sta si ea sa planga, incurajand-o totodata. Sunt niste papusi dulci, dulci!
Eu am ramas marcata pozitiv de Sarah si Anya la intalnirea de vineri 17 martie, cum stateau ele dragutzele fatza in fatza si-si povesteau numai de ele intzelese ultimele tendintze din moda si barfa mondena
locca spune:
Ma uit la o emisiune educativa pe tvr2 :)
Simo, revin cu obsesia mea: iaurtul cand i l-ai dat?
A fost a treia masa diversificata?
Ina, sper ca data viitoare sa te cunosc si eu. Drum bun in tara si management bun la bagaje ![]()
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
flavia2904 spune:
Mihairi la fel patesc si eu cu Alexandra,o fi de la dintisori? In plus este tare miriita de vreo 2 zile iar kaki are alt aspect si consistenta.De la cite luni a-ti dat iaurtul si de care?Cel facut in casa il faceti din lapte de vaca?Brinzica am vazut ca o faceti din lapte praf.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
country girl spune:
Ruxandra, multumesc de urare si incurajare. Bagajele le-am rezolvat simplu: eu si soatza avem dreptul fiecare la 2 perechi de pantaloni, 2 tricouri si 7 chilotzi. Ilincai i-am impachetat toata garderoba, trusoul, jucariile, medicamentele, cremele de fund si fatza etc etc ca nu carecumva sa-i lipseasca ceva esential la Cluj.
flavia2904 spune:
Acum dupa baita am vazut-o pe fie-mea ca si-a dus piciorul in gurita .
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
codruta_grg spune:
Ina, daca iti trebuie ceva, iti dau eu ![]()
Diana, fain ochelarii. Si chiar, parca e mafiot in a 2-a poza. Eu am vazut la Chicco si am sa ii iau (cu toate ca nu are snurul acela-poate de aia scrie pe ei ca sunt de la 1 an)- costa 45 RON
Am fost sa vedem un apartament in zona unde vrem sa cumparam. Fainutz, dar nu extraordinar si cera 75.000 EURO
. Mai cautam ceva, fain si ieftin ![]()
Ma duc acum la dodo, nu mai apuc se citesc din urma. ...dimineata!
Noapte buna!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
godzila spune:
Nu pot sa ma abtin sa-ti laud fetita, Otilia. E superba!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE