Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
locca spune:
Scuze, Kid, acum am citit ca ti-a zis de Trixera 
Ti-a zis sa-i dai si cu trixera si cu crema de soare?
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Da, Ruxandra, mi-a zis sa ii dau cu Trixera dupa baita, la masaj. Si pe fata tot cu Trixera (eu ii dau acum cu Mustela pe corp, aia pentru piele atopica si pe fata cu cold cream tot de la ei). Si inainte de plimbare cu factor de protectie solara.
Tonnia spune:
Ioana, asa inteleg si eu...Auzi, Miruna mananca iaurtul ala adevarat simplu? sau ii bagi ceva in el? Mi se pare cea mai mare acritura posibila.
nanadana, cum se cheama iaurturile alea Danone speciale pt bebelusi? Sunt simple, nu?
kid2003 spune:
Tonnia, o intrebi pe nanadana ca sa ne dam cu capul de pereti
ca la noi Danonino e cea mai mare porcarie? Si mie mi se pare groaznic iaurtul ala simplu, alb...Nu l-as manca. E bun Zuzu cu fructe, dar presupun ca mai astept ceva ca sa i-l dau fetei. Eu ma gandeam sa ii bag fructe in iaurtul simplu, fructe proaspete, o fi rau? Bagam la pasat totul, sau la blender si gata, poate e mai bun. Sau iaurt bagat in piureul de legume cu carnita.
Simo74 spune:
Kidule exact asa mi-a spus si mie dr. Sa-i dau iaurt cu fructe proaspete (la blender). Ea e fan Napolact si Covalact. Drept pentru care, am luat una bucata iaurt una bucata piersica si a iesit o minunatie. Manca infantul de i se invarteau ochii in cap. Ar fi mancat si maica-sa daca mai ramanea ceva dar a lins copilul castronelul...la propriu![]()
Tonnia spune:
Kid, da, poti sa-i bagi fructe, ar fi excelent sa-i placa. Al meu nu mananca nici cu fructe dar azi l-am incercat cu un varf mic de lingurita din hulitul danonino (despre care n-am nici eu o parere buna). Vreau sa spun ca a ramas traznit, 5 minute dupa aia a deschis gura degeaba.
N-am de gand sa-i mai dau, intuiesc o mare dependenta. Desi m-am uitat pe el, in afara de niste coloranti mici nu are mai nimic (nici macar lapte
.
Anya20 spune:
Otilia - ai o fetita ca un bobocel. Mi se pare ca seamana putin cu mea, numai ca nu are okisorii albastri (mai ales in poza asta).
Norina - nu-i nici o problema daca nu sta bine in fundulet. O sa stea. Daca totul a fost in regula pana acum in dezvoltarea ei (si-a tinut capul cand a trebuit, zambeste, gangureste, comunica cu voi), inseamna ca nu tre sa-ti faci griji.
Tonnia - au scris fetele inaintea mea cum e cu crema si cu radiatiile UV. Oricum ii dai vigantol si pe timpul verii, 2pic/zi.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
kid2003 spune:
Simo, ce baiat de treaba ai! Sa pape el tot si sa nu ii lase nimic lui mami...chiar cu mancarea de bebe, eu nu pot sa mananc din piureul ala de legume, e chiar nashpa. Pisica insa mananca, mai ales ca e cu carnita.
Am pus si eu un praf mic-mic de sare azi in el si a mancat mai bine fata.
Miflore, nu ti-am raspuns la intrebare: terasa aia fitzoasa e in Herastrau in dreapta cum intrati voi pe la Charles de Gaulle, o iei spre dreapta mult, treci pe la Ambasada Chinei (acolo parcul ajunge pe sosea
) treci pe un pod peste apa si sunt terasele: La Fitze, Casa di David si multe altele...se mai poate intra si pe la Roata Mare si atunci e in stanga. Acolo vezi cei mai fitzosi oameni din tara, sambata era Elena Udrea la masa...dar nu era la masa cu aia cu carutzul. Aia erau si mai cu nasul pe sus. Nu va zic ca Alex cu ochelarii ei cu tot, nu trezeste nici o invidie, nimic. Toti bebeii de acolo au ochelari, ba au mai multe: au hainute Baby Dior si palarioare Burberry cu imprimeul ala in carouri pe bej. Parol...nu vezi nicaieri asa ceva, e ca la TV, merita sa te duci sa te uiti.
country girl spune:
Salutare la tot poporul!
Fii-mea isi face somnul de frumusete, barbatu' umbla creanga iara eu exasperata de valize si masini de spalat am zis sa dau o raita sa va numar![]()
Vad ca dezbateti serios problema cremelor cu factor de protectie solara. Noi inca n-am folosit, nici macar nu stiu daca ne-or trebui in urmatoarele 7 veri in tzara asta
Ma rog, poate la Cluj saptamanile urmatoare.
Alte griji ce va rod cat a evoluat cupilu pana la varsta X. Io una-s mai relaxata, copilul meu e cel mai cel si daca (nu) face ceva anume pana la o varsta, el e perfect, ailalti is defecti![]()
Fusaram la doftoroaie azi, cica n-avem bronsita, n-avem otita si dam inainte cu sirop de tuse si niste picaturi in nas. Traiasca medicina naturista belgiana!
Miflorico, o sa-mi lipsesti, chiar asa rar cum intru eu la subiect. Chestia cu importanta maritisului... barbatu-meu spune si acum ca daca n-aveam nevoie de "accesoriu pentru obiecte la inaltime" (cele care m-au cunoscut inteleg ce vrea sa spuna
) nu m-as fi maritat. Si mult nu greseste; doar ca nu-i vorba doar despre obiecte la inaltime, ci si pentru deschis sticle, conserve, sters geamuri etc etc
Jeeez, nu vreau sa fiu mitocanca, dar daca nu erati voi nu mai calcam eu curand pe acilisilea pe la Bucuresti - capitala tzarii esti. Dar asa, numai si numai pentru ca egzistati (sic!) voi vin iarasi intre 2-5 iunie (asta in caz ca ati uitat
). Asa ca, rog "comitetul de organizare" sa organizeze o actiune patriotica imdeiat dupa ziua cupilului.
,tanti mama lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
kid2003 spune:
Alina, de mult ma tin sa iti spun, am vazut poze mai noi cu Anya si Sarah, sunt absolut MOR-TA-LE! Pozaasta e dementiala. Parca Sarah e impresionata la culme de suferinta Anyei si aproape sta si ea sa planga, incurajand-o totodata. Sunt niste papusi dulci, dulci!