Bulgaria - impresii: drum, hoteluri, statiuni,etc
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina spune:
Fetele, k tare mi-ati mai bagat in cap Bulgaria, pls. Am intrat pe vacanteinbulgaria.ro, dar nu ma lamuresc unde specifica cum este cu masa. Adica daca este all inclusive sau nu. Am studiat ofertele de la cateva hoteluri (e drept ca in vara preturile cresc spectaculos) dar numai la cateva am gasit inf. legate de papa.
Mercic.
lavi02 spune:
Cristina la fiecare hotel, in tabelul cu preturi, a doua coloana e cu categoria. 3*/demipensiune. Etc.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Laura T spune:
Daniela, hotelul arata mai bine decat restul, pare renovat, elegant, are o piscina mare, o sala de spectacol mare, un loc de joaca pt copii...dar fatza de Nisipuri...e nimic...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
geliza spune:
eu desi imi propusesem pentru luna iunie Albena, am optat tot pentru Nisipuri, hotel de 5 *, si am schimbat si agentia...de 1 mai am fost prin Eurotravel (vacanteinbulgaria.ro), iar pentru iunie am ales agentia Carpe Diem travel (carpediemtravel.ro) fiindca este mai ieftin
Eliza 25+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
danielai spune:
Laura, multumesc mult.
Daca nu te deranjeaza, cand te intorci poate imi scrii cateva impresii.
Geliza, poate scrii si tu impresii, te rog mult.
Am inteles ca Nisipurile este cu numai 15 min mai la sud?
Cristina spune:
Eliza, pentru care hotel ai optat? sa inteleg ca este mai frumos la Nisipuri decat la Albena? Hai ca m-ati bagat in ceata totala :). Eu as vrea sa mergem la sf. lui iunie sau inceputul lui iulie. Ma gandesc ca trebuie sa aiba musai piscina, apa marii cred ca este tare rece in perioada aia.
Mercic,
ramonai spune:
Nisipurile de Aur e o statiune modernizata, eu nu am vazut nici un hotel care sa para vechi, parca toate au fost facute vara trecuta pentru ca sunt renovate, vopsite in culori frumoase, cu balconase cochete, gradinite frumoase in fata, piscine la fiecare in parte, etc.
In Albena nu e asa: hotelurile sunt ca astea pe care le stim si noi din Romania dinainte de '89. Daca vreti o comparatie, mie mi s-a parut ca Albena seamana foarte bine cu Neptunul nostru de azi. Nu arata rau, numai ca nu arata modern.
Iar Nisipurile.... nu seamana cu nimic din ce am vazut in Romania.
Bebe Beca spune:
Eliza, imi pare tare bine ca ai ales Carpe Diem, este o agentie serioasa. Ce hotel de 5 stele ai ales? Eu iti recomand cu caldura hotelul Admiral, este in fata plajei, foarte frumos.
Cred ca ar trebui schimbat titlul subiectului
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
danielai spune:
Laura, inca ceva te rog...La Ralitsa e aer conditionat? Ca acuma vad ca nu se specifica clar...