Clubul nurorilor (34)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Uite cum apar fetele dragutele:)
Raza nu si trista, ca daca nu e sa fie acuma, va fi data viitoare, si bb va veni mai linistit cand esti tu relaxata. Gandeste-te ca se apropie nunta si poate va faceti un cadou in luna de miere
Marina multa bataie de cap si cu job-ul tau, las' cand ai bb sa vezi program 24/24 :)))
Fana tare smecheri flacaii tai, cred ca e greu sa tii pasul cu ei:))
Sun, diseara avem "fun":)
cherry, Lavi, stiu ca urmeaza sa apareti si voi imediat
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Flavia tu cum de ai aparut asa devreme azi? Ai postat inaintea mea. De obicei eu erau dupa Sun dar azi mi-ai luat-o inainte...
Sau esti mai odihnita ca nu ai avut musafiri
Andreea 22+
POZE
cherry22 spune:
Da, Flavia, sunt pe "fir". Am citit ce ati mai scris, ca sa nu raman in urma. Cum te-ai distrat in oras, petrecareata ce esti?
Razuca, nu fi suparata, ca va veni el bb cand nu te astepti. Daca va veni in noaptea nuntii?
multi si fii vesela
Andreea, iti pumnii pentru azi. Abia astept sa ne dai vestea cea mare.
Lavi, azi ce ti-ai mai propus sa faci? fata frumoasa
Sunule, joaca steaua azi sau nu?
Nadia, sa ne pui poze cu gradina ta, sa o vedem si noi. Abia astept sa am si eu o gradina plina cu flori.
Marina, esti o harnicuta.
Fanna, ce-ti fac flacaii? Nu ne pui si noua o poza cu tine si cu cel mic, pleeeease!
pup fetele
impreuna spune:
Andreea m-am mirat si eu cat de matinala am fost azi:)) Da e exceptie, m-am trezit cand i-a sunat ceasul sotului (de obicei nu-l aud k il opreste repede) si m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa-i mai pregatesc si eu din cand in cand mancarea dimineata. Ca eu cand mergeam la servici, dragul de el se trezea si imi pregatea el micul dejun, chiar daca el mergea mult mai tarziu la job.
Mama ce sotz scump am
cherry ce pupacioasa esti:) Sti ca mai demult tu erai aia cu ?:))) Doar ca nu era pt noi, ci pt soacra :P
Pai ne-am distrat fain aseara, parca eram singuri in restaurant, asa ne simteam in largul nostru (noi si prietenii), tre sa mai repetam figura cat de curand:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Ete ca a venit si Cherry. Si dap, joaca...cu Poli Iasi. Dar meciul "incitant" e cel dintre Rapid si Dinamo...si sper sa vad niste caini hamesitzi si jegaritzi dupa!
"Deci"...avem fun, Fla!...si chiar asa, ce-i cu tine de te-ai trezit in zori???
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
'Neatza fetelor! Sunt si eu pe aici, dar ma puneam la curent cu ce-ati mai povestit dupa ce am plecat eu. Cand va vad cat sunteti de si eu inca nu m-am apucat de curatenie Macar geamurile sa apuc sa mi le spal, ca altceva tot nu fac, pana nu terminam cu lucrarile prin casa, ca n-are sens sa muncesc de doua ori. Dar cu vremea asta nu-mi vine sa fac nimic. Si azi e innorat si vreme morocanoasa la Cluj.
Andreea, tinem pumnii sa fie fetitza cum vrei tu, dar in primul rand sa fie sanatos .
noricile si va doresc o zi insorita (macar in suflete)!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
http://black-bit.lx.ro/fun/g/stiati_ca.swf
marina
pozici
si eu tot la porcul ala ma gandesc...
Andreea 22+
POZE
camelia72 spune:
'Neata si de la mine,harnicutelor!
Marina,super tare linkul ...mai,ce fericiti sunt porcii astea!
La noi ploua si e asa intuneric in casa...am mai dus si fata la gradi,acum ce fac,cum ies afara cu Mihai pe vantul si ploaia asta...Georgi astepta cu nerabdare sa se plimbe cu bicicleta dupa-amiaza,i-a adus-o fratele meu aseara de la curte si era nerabdatoare sa faca o tura...!Acum mai are de asteptat!
Ma duc sa spal vasele si faianta la bucatarie,geamurile le-am spalat degeaba,vantul si ploaia mi le-au murdarit la loc,parca nu-mi mai vine sa fac nimic...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
fannna2003 spune:
asa este Flavia, ma mira cat pot fi de receptivi(si ma incanta )..despre cel mare ce sa zic tre sa tin pasul cu el...poate cateodata sunt mai rautacioasa dar n-as vrea sa o ia pe cai gresite,am observat ca uneori greseste, stie ca a gresit...dar nu invata din greseli si cateodata o repeta fara sa-si dea seama...mai nou am aflat(de la el) ca s-a apucat de fumat.. i-am spus ca nu e sanatos dar ce exemplu dau eu?!?!? ca eu fumez
cel mic vrea sa fie un perfectionist...el e cel mai bun cel mai cel(asa spune mereu), de fapt sunt firi diferite cal mic vorbeste toata ziua,cel mare nu e prea vorbaret
hai ca m-am intiiiiins
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)