Vreau un psiholog bun! ma ajutati?

Vreau un psiholog bun! ma ajutati? | Autor: Rony

Link direct la acest mesaj

buna ,
ma gandesc de ceva timp sa caut un psiholog pentru ca simt ca nu mai fac fata si am nevoie sa ma descarc dar intr-un mod care sa ma ajute! daca nu, ma paste depresia si nu-mi permit avand o fetita de 1 am si jumatate pe care o cresc singura.
Daca stiti un psiholog bun va rog sa-mi souneti si mie! "BUN" inseamna cineva cu experienta in care sa pot avea incedere. Eu ma consider un caz mai complicat asa ca vreau pe cineva care sa stie ce trebuie sa faca!

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Este o psiholoaga foarte buna in Bucuresti la Institutul Bagdasar, se numeste Crina .... si imi scapa acum numele de familie. Este brunetica si la vreo 32 de ani, dar fata super desteapta, cand s-a scos postul la concurs au fost o gramada pe loc si ea a ocupat locul, desi este din Targoviste. Acum am inteles ca preda un curs in franceza despre psihologia cuplului sau asa ceva. Daca imi amintesc numele de familie, te anunt. Oricum, daca mergi acolo, sigur dai de ea.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Rony, uite un nr : 0740 194 269 Corneliu Irimia. Nu il recomand cunoscandu-l personal, stiu insa ca o prietena de-a mea se tot duce la el, de ceva vreme, si as spune ca e mai linistita si a inteles o parte din lucrurile care o framantau....Nu stiu ce as zic, nici macar pe unde are cabinet...Vezi si tu, daca nu ai alta recomandare poate il suni pe acest dr....

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, fetelor!
Am intrat pe acest subiect ca sa va cer si eu ajutorul ca si RONY, stiti cumva un psiholog bun in Ploiesti? Un psiholog care sa ajute un adoloscent de 17 ani, cu probleme ale varstei: fumatul, certuri cu parintii, de ceva vreme lipseste foarte mult de la scoala, anturaj negativ, a inceput si sa minta... cu toate ca se vorbeste cu el de fiecare data si i se explica ca nu face bine...lasa capul in jos, zice ca a inteles si...a doua zi iar mai face ceva care sa ii inspaimante pe ai lui. S-au gandit de ceva vreme sa mearga la un psiholog, dar nu stiu unde anume, ca sa il ajute cumva!!! Va rog mult daca stiti pe cineva sa le recomandati, ca sunt deja la capatul puterilor...
Le-am zis de forum si sper ca or sa intre si ei aici, poate vor scrie si ei...dar pana atunci poate ii puteti ajuta!
Multumesc!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geoloaga spune:

Buna ziua tuturor!
Eu v-am gasit intamplator pe net...cautam info despre Effexor!!
De aproape trei ani sunt in Franta si la sfarsitul lui iunie ma intorc in tara! Problema e ca momentan fac un tratament cu Effexor si nu stiu daca se gaseste la noi SIGUR, asta ptr ca nu pot opri tratamentul!

va pup pe toti si HELP!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Rony, cunosc si eu o pshiholoaga f. buna.Este prietena unui coleg.O cunosc , am discutat de multe osri cu ea.Daca vrei da-mi PM.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Geoloaga, cred ca ar trebui sa postezi subiect separat, in legatura cu ceea ce te intereseaza!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Geoloaga, gasesti Effexor in Romania, nu stiu exact numele sub care e comercializat, dar stiu pe cineva care face tratament cu el.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Sper sa imi ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Avem un psiholog(principesa) chiar aici pe forum!!!

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput