Apetitul sexual

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Si noi am avut o oarecare problema cu libidoul.... ca remediu i-am luat manniphyt de la PlantExtrakt; cred ca a ajutat; acum suntem ok, zic eu, desi daca ar fi dupa mine as manca sex pe paine.

Nicoleta, cred ca o discutie sincera intre voi ar fi primul pas spre rezolvarea problemei; apoi treci la ceva siropuri, pastile si va luati un concediu care sa va restart-eze
Succes!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu cred ca remediul cel mai bun e un barbat cu imaginatzie...ma rog, parerea mea.
normal ca in patu' conjugal de langa copil iti arde o data, de doua ori, a treia oara te lipsesti....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Sunt de acord cu: cu cat e mai putin cu atat iti doresti mai putin!
Incearca si vezi ca daca faci azi, vrei imediat maine... daca lasi o saptamana, zici ca mai merge sa lasi una ...
Si noi mai trecem prin perioade din astea... insa un film xx sau un gadilat mai prelungit sau o vizita a bebitzei Ioana la mamaia - ne mai imping de la spate!
La noi, de cand eu am inceput serviciul, in fiecare joi e regula - fetitza noastra pleaca la mamaia si tataia si noi suntem liberi ca pasarea cerului - poate nu ar fi rau sa aveti macar o zi pe saptamana numai a voastra!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by morenaA

Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:
Kamaiany
Indicații: astenie psihică și fizică, sindrom premenstrual (iritabilitate, stări depresive), sindroame pre- și postmenopauză (bufeuri, transpirații, anxietate), osteoporoză, anemia feriprivă, infecții genitale, menstre neregulate, scăderea libidoului, senilitate prematură

... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea...

Da, nu e pentru barbati (multa vreme am crezut ca ei nici n-ar avea nevoie de vreun "stimulent"), pentru ei (foarte buna) treaba face "brinca ursului" (tinctura sau tablete).
Cit despre Kamaiany, nu mi-as fi permis sa le scriu aici daca nu as fi folosit eu insami.
Totusi, eu cred ca libidoul si "cheful" sint doua lucruri putin diferite si in acelasi timp legate unul de altul.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele. si eu am avut aceeasi problema, dar cu sotul. am reusit s-o rezolvam cu tinctura de branca ursului. este o planta care ajuta. singurul inconvenient ar fi mirosul metalic si un gust cam naspa.i-am dat 30 picaturi de 3 ori pe zi vreo zece zile ca atat a tinut flaconul (am dat pe el in jur de 5RON). s-a cunoscut merge si pt femei, dar nu stiu daca tu alaptezi...da-i o cautare pe google

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

scuze, am scris la repezeala. sa cauti pe google nu daca alaptezi sau nu ci daca are contraindicatii in situatia ta...nu sunt, dar am lucrat de noapte si inca nu m-am dezmeticit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Ati fost foarte dragute, va multumesc. Si noi mai scapam de Matei din cind in cind dar ne apucam de facut curat prin casa ca fraierii in loc sa avem grija de noi. Cit despre iesiri ... destul de rar. Cred ca trebuie sa fim mai relaxati in primul rind si, in ultima instanta, poate am sa apelez la niste remedii naturiste. Va multumesc inca o data.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Declar libidou pierdut...cine-l gaseste e rugat sa-l returneze la adresa....
Dar poate acum, cu venirea primaverii, il gasesc

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

ma gandeam ca intre aspirat si sters praful merge un ... haideti fiti inventivi... ca dupa... faceti treaba mai cu spor!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cred ca depinde de fiecare dintre noi sa nu se ajunga aici! Trebuie sa inventam de fiecare data cate ceva, sa-i aratam celuilalt afectiunea noastra....

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput