Super poznasi de iulie-august 2004 (171)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
ionut s-a nascut cu doua chile juma`, prima data cind i-a facut tat-su baie (ca io n-am avut curaj sa ma bag) am lesinat linga baliuta... da` cine a zis ca astia nascuti cu greutate mica au grija sa recupereze, bine a mai zis, cel putin la noi asa a fost...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Asa e Carmenp.
Daca cineva imi zicea ca Giulia de 3700 g si 57 cm va fi o slabanoaga incurabila, ii radeam in nas. Acuma in parc toata lumea o i-a in brate din placere, ca e categoria pana
![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
haha as vrea si io unu din asta din categoria pana. al meu ma rupe - ce bine e cu motulina lu Nicole sau alte personaje de aceeasi greutate!![]()
Mimilinca spune:
Roxana, multumim de vesti
si pupici pentru mesterica ochi frumosi
mey, daca-i priceput se castiga frumos si din asta ...![]()
Sa creasca mare si sanatoasa papusica mica! Nepoata mea s-a nascut cu 1,600 grame si la in 6 luni recuperase. asa este, sunt grabiti astia mai mititei...
Eu am hotarat:vineri o duc pe Ilinca la mama... o saptamana. Facem proba, vedem cum se comporta si unii si altii, si apoi...mai vedem.
De fapt, imi fac eu mai mult problema ca vai, va suferi fara noi...Saptamana trecuta a fost tat'su plecat cateva zile, Ilinca parea ca nu a bagat de seama lipsa,...abia putin inainte de intoarcere o intreb eu asa, cu binisorul, sa nu dea copilu in plans dupa tati..."unde este tata?" raspuns:"hmmm... pe balcon"
unde stie ca mai dispare tat'su sa traga din tigara
. si si-a vazut mai departe de ale ei.
Daria, eu insist cu salata, poate s-o obisnui cu gustul si nu o mai scuipa... oricum, va invidiez...![]()
carmenp spune:
lumi, deja ma simt mai bine
... nu`tz face griji ca sufera, ca daca e sa sufere cineva, `poi voi o sa fiti aia![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Si ce va invidiez io ca aveti bunici de incredere, nu stiti voi ce norocoase sunteti si voi si copiii !
Io cu taica`miu nu o pot lasa pe Giulia ca face din el carpa de sters pe jos si`l executa doar dintr-o incruntare, ar fi in stare sa-i dea orice numa` sa nu planga ... acilea l-a prins la inghesuiala capra asta mica.
Bunicii - socri - da, aci poate merge dupa ce stiu io ca judeca matur situatiunile, ca pe ei nu ma pot baza ... mi se face pielea de gaina numa` la gandu` sa o las cu ei. Satul minunat e fain, liniste, aer curat, dar ei ... Doamne fereste, socru mi se pare un tiran batut in cap si limitat la reguli din 1700 toamna, soacra o nebuna de legat, la ea nu e nimic grav niciodata.
Deci, daca vrea cineva nepoata pentru la vara, ne inscriem
copil usor de carat care nu suporta oricum sa fie carat, mananca orice si oricum si oricand si-i place sa se joace sau sa alerge ![]()
Vorbeste limba proprie, dar vorbeste mult si ai impresia ca te cearta ca nu intelegi ce vrea ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
si Pat cand "vorbeste" strainii se mira de ce e suparat...noi, parinti destepti, replicam "asa vorbeste el" (plini de mandrie of course de parca e fro limba noua si greu de invatat
)
szivarvany spune:
asa asa Roxanaz, si noi stralucim de mandri ce suntem cand vorbeste Giulia si adevarul e ca ii si raspundem la ceea ce zice in functie de ce credem fiecare ca zice, iar ea raspunde la fel de incantata tot in limba ei si se pare ca spune muuulte cuvinte cu diferite intonatii. ![]()
E haioasa cand vorbeste cu copiii ca se lasa din sale la nivelul nasucului lor si le si gesticuleaza si le explica cu mare sarg ... ceva. 
Eu sper ca la un moment dat vom intelege si noi !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
iete capitol nou ca iar ne apuca logoreea!![]()
smecherasi de iulie-august 2004(172)
giiz or mai fi unele care sa trancaneasca atat ca noi?????