Super poznasi de iulie-august 2004 (171)
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
Noi...
...avem si d'aia si d;aia...
Aia mai solida si in care poate sa-si puna picioarele pe pedale am luat-o acum o luna...Dragoste la prima vedere, la fel de fulgerator cum a lovit-o a si lasat-o...:)))
Asa ca am luat si una din aia care canta, lumineaza, cu cosulet si impingaretz, umbreluta si culori frumoase....aseara cand a vazut-o ii dadea ocol si aplauda...:)))...O incaleca invers si plimba ursuletzu' cu ea (pe care il incaltzase inainte cu papucii ei, asa ca ala nu statea bine...Nebunie!
Taica-su a zis ca sa o iau si pe asta mai scumpa....ca o sa aiba cine sa o foloseasca ![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Multumesc de incurajari.La Maria adormitul la pranz difera de adormitul seara,la pranz adoarme cu oricine,in patutul ei in 2 minute,seara adoarme numai cu mama langa ea, dupa care o trec in patutul ei,asa ca nu-mi ramane decat sa incep sa colind prin baruri si discoteci ca rezistenta sunt..Pentru metode de soc,ma mai documentez pana ii iese si ultimul canin bine,dupa care trec la aplicat
La pachetul promotional al lui Carmen,adaug si eu un bonus vorbaretz,special pentru cei insomniaci![]()
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxana1974 spune:
Ha ha ce ma distreaza copiii astia cum isi incalta ei jucaria preferata...are si BB Oac, zis Oaca niste cizmulitze de cauciuc, insa sunt puse invers...adica stangu' in dreptu' si vitzeversa
Serbanica...hmmm nu prea vorbeste decat pe limba lui...si doar cand si ce are el kef...oricat ne chinuim, daca insistam isi baga dejetu' in gura si nu mai scoatem nimic de la el. Pe mama o cheama "mama" si pe tata il cheama "tati" in caz ca aveam vreo banuiala, nu mai avem
mai viu...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
roberta04 spune:
'Neatza! intru si eu pentru un raport scurt- in primul rand, sa va spun prin ce-am trecut luni. Haiducul meu se joaca cu tot felul de oale cat trebaluiesc eu prin bucatarie si la un moment dat a fugit si a alunecat pe un castron si a venit cu ochiul in coltul dulapului
. Initial nu am vazut unde-i lovit, am incercat sa-l linistesc si am vazut ca-i curge sange din ochi. Am crezut ca mor, m-am blocat pentru prima data de cand am copil, plangeam cu el in brate si nu reuseam sa-l fac sa deschida ochiul. Pana la urma s-a dovedit ca e doar pielea plesnita exact la coltul ochiului, in rest e OK, dar daca se lovea 2 mm mai incolo ramanea fara ochi, micul de el!
In alta ordine de idei, nu stiu ce sa-i fac, nu mai ba lapte iar, n-ar fi chiar o tragedie pentru ca in rest mananca bine, dar se scoala foarte devreme dimineata, cred ca de foame, mananca si apoi incepe prgramul de maraiala, plange din orice, cred ca-i obosit si pana l adorm la pranz in nervi o tine ( si mi-i decimeaza si pe ai mei!).
Si ceva bun- ieri a stat sotul acasa, ne-am plimbat toata ziua, am mancat in oras, am fost la porumbei, unde Matei a fost in extaz si seara am avut parte de o sedinta de schimbare totala de look, inca nu ma obisnuiesc, mi-am decolorat parul si e tare shuie culoarea- blond cu suvite rosu vulcanic!
va pupic si va urez o zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Asa s-a lovit si Maria duminica, in coltul okiului...Ea a dat cu okiul in tablia de la capatul patului nostru, ca a invatat sa sara in pat si sa se invarta in acelasi timp.
Prima data am crezut ca s-a lovit in frunte....nu ne-am prea ambalat...cand am vazut ca ii curge sange ma luase cu calduri!
Azi si-a rupt zgaiba de la buba!!! Asta ca sa se vindece mai greu!
Pupam sa treaca!
Mimilinca spune:
Neatza fetele!
Auu,... pupam copilasii care s-au lovit pe langa ochisori... si pe mamele lor care cred ca au tras o sperietura
sa treaca repede!
Ce mai stiti de vedeta zilei de ieri, Sofia si de mamica ei ??
Gabi, si pentru nasa ta felicitari si sa fie sanatoasa cea mica, sa se bucure parintii de ea
...bag de seama ca iti doresti o fetita...
Lia, ce face Danutz? v-a trecut febra?
Carmen, spalam gresia cu Pronto sau Domestos...despre ce concurs vorbesti? oricum felicitari la tzucurelul mare
...ce faci cu bona pe perioada promotiei? ca si eu vreau sa o trimit la vara pe Ilinca la mama, asa mai mult,...da'nu stiu ce sa fac cu bona, o platesc in continuare, nu? nici sa o pierd nu vreau,...nici sa o tin pe Ilinca toata vara la bloc...nu stiu...
Kro,
la printese si spor la invatat! cand ai licenta?
Olivia, bravo de superintalnire!...altfel, ti-ai facut AMR-ul...
nu am vrut sa te intristez, dar sigur Luca se va simti bine la mare, mai ales dupa problemele avute...
Liliana
, La multi ani sotului si tie sanatate multa... ce de pregatiri faci, hai ca mai ai putin, putin si vezi puiul scump 
Adina, sanatate multa si
sa treaca din dor...
Monica, ma aliniez si eu si spun frumos Felicitari...pentru stii tu ce ![]()
Si noi avem triciclu cu toate accesoriile posibile, spre fericirea prietenilor Ilincai din parc...
o da pe orice coada de lopatica, asta dupa ce se cocota pe toate care ii ieseau in cale pana sa o aiba pe a ei
.
Ieri i-am facut salata cu rosii, castraveti,..frumos pus in castronel...scuipat "nu-mi pace..."
si am servit iaurt cu cereale ca acu'un an...
Cu dormitu ...cand ajunge la noi in pat ...doarme foarte bine, asa ca no comments ...![]()
hai,ca nu mai aveti loc de mine de cat m-am intins....
ce urat s-a facut afara!
carmenp spune:
pupam una bucata pereche cu oki loviti, maria si matei, am trecut si io prin asta cu ion, ufff, nici nu vreau sa-mi amintesc... roberta, io o trezesc pe ilinca dimineata la 7,15 ii dau laptele si aproape mereu adoarme pina pe la 9.
lumi, nu stiu, imi sta pe creier si ma tot gindesc la asta ....pina la urma am sa vorbesc cu ea sa vedem ce zice.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Noi bem laptele ...cu lingurita...:)
Asa ca se trezeste la 7 dar de abia la 8 termina de baut la lapte...ii sare si mama somnului...![]()
Si la 3 jumate cand vreau sa o culc se ia la tranta cu mine ca nu vrea!...:))
roxanaz spune:
giiiz gagici ce de accidentati. sa se faca rapid bine! io am zis ca la 2 ani ii iau iepurelui casca de protectie, genunchiere si trusa de scule. sh-atat. ca doar dupa trusa de scule se inebuneste. sa il vedeti cu schimba surubelnitele intre ele ca nu se potrivesc trebii aferente....sau cum surubareste in orice loc.....e de coma. mai nou e lesinat dupa camioane, betoniere, tractoare si alte nebunii de acest gen. joi la poiana termin eu de montat banner-ele in stand si dau un telefon sa vad unde-s baietii mei. unde credeti? pe partia de ski unde era un tractor are aduna diverse...nu l-a putut dezlipi de acolo...decat dupa ce a plecat tractoru. si alte multe la fel. tractorist/surubar/mecanic il fac!
szivarvany spune:
Nici o veste despre mogaldeata si Papadicu` ???
Pupam si noi bubele la poznasi si sa treaca fara urma ! 

Polux -
si distractieee !
Cristalina si Roxana - vrem poze cu triciclistii veseli ! ![]()
Kim - ne bucuram ca a decurs bine intalneala 
Mimilinca - am ce am cu pozele ... nu ai pozici cu mandra ta ??? Si lasa`ne noua salata, ca o papa Giulia ![]()
Lia - cum sunteti azi ???
Pako - ati ajuns oare cu bine ??? ??? ???
Restul de mamici ... dati si voi un semn ...
Roxanaz, nu mai stii nimic de Papadicu` ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004