Constanta la apel! (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

nici macar nu am baut si de abea acum am vazut ce aiurea am scris.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna seara fetelor,
Multumesc de urari si la rindul meu urez La multi ani si sa traiti cu numele Sinzi, Camelia si celorlalte Floricele!
Paste fericit si multa lumina in suflet pentru cine mai sarbatoreste azi Pastele!

Dupa cum vad nu sintem singurii care ne luptam cu raceli si bronsite, multa sanatate tuturor!

N-am mai scris de ceva timp, ca sint pe post de sora medicala acasa, toti trei au niste bronsite super naspa, uffff, macar Patrick a inceput sa-si revina, tati si Vivien sint inca pe antibiotic si tusesc urit de tot! Ma feresc sa nu o iau si eu, dar nu stiu pina cind.
Sinzi, iti admir de fiecare data noile pozele puse, sa mai pui in continuare!
Madamsadamy, cam ce scrii tu despre bronsita ta am patit noi cu Patrick, acum in ultima instanta l-a ajutat enorm inhalari cu un fel de apa sarata(de la farmacie ceva cu NaCl in compozitie de la firma Braun) dar nu stiu daca aparate de inhalare se pot inchiria in Constanta la farmacie, i-a ameliorat ff. mult tusea, nici antibiotic cu eritromicina, sirop de tuse si tot tacimul nu l-a ajutat atit!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sa ne traisaca floricelele scumpe si sarbatori pline de bucurie celor ce sarbatoresc zilele acestea Pastele!

Roxa, dar ce ai facut de-ai aparut la Protv?... ca eu am pierdut faza si-mi pare rau! oricum, din ce zic fetele aici, inteleg ca e de bine si ca se lasa cu felicitari!

Crix, bine ai revenit. Asteptam cu nerabdare invitatia la deschidere!

Alina, pupicei lui Sebi. Cum se mai simte?

Tatiana, ce gatesti de Paste, in afara de miel, drob, bors de miel? Ceva idei noi?...ceva mai deosebit?

Jone, pupici la suparici...lasa ca ai activitate cu stalpul, nici nu stii cand trece vremea...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am uitat sa zic ca azi noi am fost la gratar...adica am mancat papa bun, si am inghetat pe langa el de numa...
Dar copiii s-au simtit minunat, asa ca ce mai conteaza, nu?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Imi pare rau ca n-am fost pe faza cu urarile... Dar eu am muncit la firma si in weekend.... Aseara am ajuns acasa pe la 22,30. Nici urma de sarbatoare, odihna sau relaxare pt mine....
Si ca sa fie totul nashpa.... inca suntem pe antibiotic si eu si Sebi. (El se simte ceva mai bine decat mine, Doamne ajuta!!!)
...Si ne este taaaare dor de tati.....

Va rog sa primiti si de la noi, desi cu intarziere, "LA MULTI ANI, FLORICELELOR!" si "PASTE FERICIT!" (pt Roxana! si Narcisa?)

Avand in vedere ca suntem singurei (pana pe 27) si amarati acasa, ne primeste si pe noi cineva la drob si cozonac? Sigur ne insanatosim pana la sfarsitul saptamanii, nu venim cu virusi...

Va uram o saptamana fara peripetii!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
scuze de intarziere, La multi ani Narcisa si Camelia! multumesc de urarile pentru Paste.
hihi, da, eu eram la protv. a fost congresul de care va vorbeam si am zis si eu 5 cuvinte (si alea aiurea). nu va ingrijorati, nu ati perdut nimic!
July ce bine ca ne mai scrii! ce mai face Teo? tot asa voluntara si cu idei dragute e?
Cornelia felicitari pentru alegerea gradinitei....sa aveti noroc!
Jo imi pare rau ca a plecat sotul tau, sper sa stea putin de data asta.
Tania cum esti cu apendicele? fetele sunt ok? felicitari pentru mobila!
Dana imi pare rau de faptul ca nu te simti bine. sper sa iti treaca repede!
Crix idei de afacere? bravooooo, felicitari si sa fie cu noroc si spor!
Mada, eu nascuta in tomis nord, dar am facut gradi in tomis III, unde e Paul al Oanei acum.
Oana la lumbago....caldura constanta, fara variatii, si antiinflamatoare. tare urate sunt crizele astea...sper sa nu se mai repete!
si noi am avut ceva aventuri in weekend, Pat a facut o usoara balanita si am ajuns in urgente./....noroc ca era de garda doctorita Dascal, o dulce, care ne-a trimis acasa sa tinem cupilul cu fundu in apa calda (hahahahaha bucuria lui!!!! sa tot primeasca asa tratament!)...asa ca azi era ok!
Sanzi ce cool faza cu spaniolii! tocmai vroiam sa te intreb cum e cu comunitatea spaniola acolo....ca stiu ca e tare mare! succes la gasit gradinite!
gata...ca m-am intins ca o placinta!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxa, colega mea de gradinita, mersi pentru sfaturi, asa mi-a spus si dr. sa stau la caldurica tot timpul.Sanatate lui Patrick.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza si scuze pentru ca nu am mai dat nici un semn de viata! Munca ,munca si iar munca!
Roxana , felicitari ,mai domana ! Te vazusi la TV. Mama,mama ce serioasa erai!
La multi ani , chiar daca cu intarziere ,rusine sa-mi fie , tuturor floriilor si Paste Fericit tuturor catolicilor!
Sanatate tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor!
Pupici ,multi ,multi si o saptamana calduroasa!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

La multi ani, floricelelor (Sinzi, Cami, Narcina) si Paste fericit, Rox! Eu intru abia azi pentru urari, caci net-ul de-acasa a murit de vreo saptamina.
Simbata am fost pe plaja, unde am alergat si ne-am insorit bine. La intoarcere,am descoperit si locul de joaca de la DORaLY, unde Alisiei i-a placut foarte mult. Merge si pt.party - are mese pt parinti, de mincat si de baut, plus locul de joaca ingradit unde sunt casute, bancute, tobogane, leagane si un castel gonflabil urias. Ieri am vrut si noi un gratar de peshte, dar a fost cam frig in natura si azi dimineata fii-mea avea muci. Am tratat-o iute cu siropelul nostru minune (propolis,polen,laptisor de matca,echinaceea) si sper sa fie OK.
Oana, pentru cazuri din-astea am folosit cu succes o perna speciala care pastreaza ore intregi temperatura. Am luat-o de la TCM, e facuta dintr-un fel de bilute care mentin caldura (sau racoarea). Am incalzit-o intr-o dimineata la microunde si am tinut-o la mijloc pina am plecat de la birou.
July, ma bucur ca vom fi colege la gradi 11. D-na Mihaela, educatoarea, e o draguta. Alisia vine in fiecare zi cu atitea lucruri noi, ca ma uimeste.

O saptamina usoara va doresc. SI sanatate, mai presus de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

salutare si de pe la noi.
sa ne traiti florilor (scuze de intarziere) si multa sanatate bolnaviorilor.
mi-am revenit si eu din concediu (halal concediu). am vrut ieri sa ne ducem la iarba verde intr-un loc unde fusesem inainte cu doua duminici, canci, l-a inundat dunarea . a trebuit sa ne ducem in alt loc unde ne-a suflat vantu' prin toate alea. mey, ce-a crescut dunarea, nu mi-a venit sa cred, locuri unde anii trecuti mergeam la pescuit sau la iarba verde, acum apa a ajuns la jumatatea copacilor! jos in centru e oprita circulatia. am scapat de aviara si ne inunda dunarea

Mergi la inceput