Constanta la apel! (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic,Sinzi.deci v-ati lamurit ca fata mea e bruneta cu ochii negriiam vazut noile poze,ce nebunatici sunteti cu totiisi noi mergeam des sa vedem avioanele la aeroport aici,dar nu se aude nimic de la turnul de control,oricum e tare misto sa vezi decoland si aterizand.cred ca si fetei mele ii va placea cand o sa mai creasca.
succes la examene ca am uitat.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

salutici!
Hmmmm ce de copilasi frumosi!

Alina, Sebi seamana izbitor cu sotul tau...mai micut semana cu tine....
Irina...wow deci de la stadiul de aspiranta....ai ajuns la cea de mamica....sa fiti sanatosi!Daca are timp Alina sa faca modificarile!
La serviciu...scarba mare....sunt pe rol mari schimbari si nu stiu cum ma vor afecta....Of am zis ca nu ma mai plang... dar asa o stare am cand nu este Costinm acasa.O luna acasa, o luna plecat si tot asa din octombrie.
Se apropie we asa ca un we calduros si frumos!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Multumim pentru urari, d-ra este bine, daca nu ii faceam analiza de urina nici macar nu stiam de infectie.
Am vazut si noi pozele cu micutii de Constanta, sunt superbi .

Marle_n felicitari vedetei .
Tania ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Sinzi vrem si noi avioane sa le cantam "avion cu motoi/ ia-ma si pe mine-n zbor/ sa ma fac aviatoi..."
Tatiana iti trebuie nervi si rabdare de otel daca vrei sa te impui in fata micutei. BAFTA!
Gabi Alisiei.

O seara frumoasa si fara ploaie (doar ce am sters geamurile ).

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Ema glumeam, stai linistita..stiu si eu cum e cu ciorile si puii aferenti!
Sanzi in florida nu...ce nu as da eu ptr un astfel de congres! cat fac cu aveonul de la NY la voi? 4 ore? ce misto faza cu avioanele! precis David o sa aiba o noua pasiune....parca vad ca ii schimbi camera din motivul cu Thomas in alte nebunii....
Tania cum te mai simti? cum e cu apendicele? printesele ce fac?
eu azi sunt cam presata cu timpul ptr ca de la 11 incepe nebunia.....asa ca urez deja un week end frumos si fara ploaie!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Azi sunt in forma. Maria a adormit la 9.30 si s-a trezit la 9.30 dimineata .

Am profitat de ziua libera si am continuat operatiunea gradinita. Nu ma fost la Casuta Povestilor, ca sa nu imi para rau apoi daca o inscriu la gradi de stat.

Cred ca o inscriu la gradi 12. Sapt. viitoare duc dosarul, sper sa nu apara probleme pana atunci. Mi-a placut ce am vazut acolo. Va spuneam eu: curte mare, iarba, leagane, gradinita modernizata, clase mari, baia arata bine... Astept cu nerabdare sa cunosc si educatoarea.

Pupici tuturor!

A, am vazut si eu ochisorii superbi ai Oanei!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Am venit si eu pe acasa si nu puteam sa lipsesc de la apel
Bodo ia vacanta azi dar din pacate eu plec iar si ma mai intorc luni dimineata.
Un week-end minunat va doresc, sa perteceti frumos de Florii si sa tine vremea cu noi!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua, fetelor!
Tatiana, eu cred ca plange la autobuz caci acolo se desparte de tine...sa inteleg ca ai rezolvat la serviciu, sa mergi dimineata mai tarziu, ca sa o duci pe Bia?
Adinutza, distractie placuta acasa!
Roxa, da, si eu in Tomis Nord...si tu?
Corneia, cat costa la Gradinita 12 pe luna, aproximativ?
Tania, pupicei de la noi, sa treaca luna fara Costin mai repede!
Noi il asteptam pe tati sa apara acasa de la serviciu...bucurie mare ca a venit vacanta, dar nu prea va fi vacanta ca avem treaba in casa, curatenia, ca nu am facut nimic pana acum!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Noi suntem iar bolnaviori.... De miercuri noaptea, Sebi face febra de trei ori pe zi + noaptea.... Mi-a fost si mie destul de rau, dar tot puiul sufera cel mai tare.... Si sunt asa necajita...
Nu v-am spus ca tati al nostru mai lipseste de acasa inca doua saptamani. Spre surprinderea mea, Sebi nu ma intreaba despre el, isi mai aduce aminte ca "paiã tati cãchia" (repara tati jucaria) doar atunci cand face vreo boacana. In schimb, toata ziua imi cere sa vorbeasca la telefon cu/ si asteapta sa vina " 'uni Stila, i 'unelu'", adica buni Stela si bunelul, adica... socrii mei.
Si eu am asa mult de munca..... nu mai pot de bucurie....
Noroc cu bona, care ma mai ajuta si cu treburile de prin casa, sa-i dea Domnul sanatate!
Un weekend frumos va doresc!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

SALUT!
am fost foarte ocupata pe ultima suta de metrii inainte de plecarea sotului.
acum sunt nefericita.
mi-a plecat sotu'
si inca nu imi revin.

va pupik

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara.si eu am o tona de lucru si mi-am luat acasa.
roxa,te-am vazut la stiri la protv.tu erai, nu?
spor la curatenie si petrecere frumoasa de florii.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput