Constanta la apel! (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

m-am uitat la stiri despre Dunarea asta pacatoasa si m-am ingrozit.of ,doamne,Adina,tu esti chiar acolo,sper sa nu te ia valulsi sa fie cat mai putine pierderi anul asta,cu toate ca se anunta un an mai rau decat cel trecut.mama masii cu zapada lor in Germania.
multa sanatate mamicilor si copilasilor.
Oana-mersi,ma voi duce si eu la dr de fam.cat despre treziri lost cause deja.ar trebui sa ma resemnez.sau fetele care au intarcat copilasii a fost mai bine?au fost mai putine treziri noaptea la bb intarcat?sau suntem singurii care avem problema asta.o intarc,dar in ce ii dau lapte ca nu vrea biberon,sippy cup,bea putin din cana normala.o sa incerce mama sau sora sa ii dea formula ca de la mine nu vrea.iar sotul meu nu este decat dum liber si eu vreau sa incercam zilnic sa ii dam lapte.
Roxana-felicitari pt aparitia la tv.mersi sunt vraiste,o sa imi treaca sper.sau o sa o marit si o pun la culcare cu sotul si o sa ma sune sotul sa vin sa ii adorm nevasta.e si asta o optiune
Camelia-bravo pt progese.
Narcisa-ai 2 chocohoolics mici in casasuper faza cu din greseala

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

BODO SA TRAIASCA! LA MULTI ANI!
SI MAMI ADINUTZA-EROINA SA FIE SANATOASA!

Imi cer scuze ca-s intarziata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Salut fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica.Am 25 sapt si 5 zile. Sunt si eu din Constanta, zona Tomis Nord-Brotacei si am o mare dilema.Data nasterii la mine este 30 iul si doctorul meu nu o sa fie in Constanta atunci. VOI CU CINE NASTETI SAU CU CINE ATI NASCUT? PUTETI SA-MI DATI CATEVA RECOMANDARI?V-as ruga, ca tare ma mai framant. Parca vad ca nasc cu femeia de servici.
Va pupic si astept ceva recomandari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina eu si Xandra am nascut cu dr.Rusa...e f serios si nu lipseste de la nasteri...si e tare calm...

Cornelia, drum bun!!! Sa faceti poze si sa ne aratati si noua...
Mie imi place sa merg in excursii cu autocarul...sa ii iei tot felul de chestii de facut sa nu se plictiseasca si o pernuta pt gat in caz ca vrea sa atipeasca un pic!!!! Nu iti face pb cu Stefan (hihi) pt ca daca mananca si e activ e sanatos!!
Si pe David l-a apucat foamea zilele astea si ar cere mereu lapte cu cereale (pe care le ura in Ro!!!)

Adinutza, tinemn pumnii sa nu va ia apa!!! Si nici valul!!!! DE abia astept sa vad poze de la petrecerea lui Bodo!!!

Roxa, ieri am doftoricit o vecina de pe aici cu spasmocalm (sper sa supravietuiasca) dar spunea ca si in Ro tot de asta lua!!! hihi...I-am dat mostrele de la tine!!!!

Ema, mai aveti putin si zburati spre Ro...vreau si io!!!

Noi inca ne luptam cu gradinitele...azi mergem la o universitate care au si o grupa de copilasi mici...hihi...si care e super...poate ma milogesc de un loc!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

LA MULTI ANI!,Bogdan.Copilarie fericita!
Tom(pisica)mi-a sters ditamai mesajul.Acum e pedepsita,nu iese afara.
Roxi,etajul 5,sala de operatie,chirurgie 1.Chiar langa prof.Lupescu.Stiu ca tie-ti place Zara,va veni si la noi,in Mall-ul lu'Mazare.
Tania,poate-ti faci timp sa bem maine o cafea la mine ca sala Sefului se-nchide,C-ta primeste nu stiu ce vizita importanta si punem o sala la dispozitie.
Oana,te lasi intepata de mine?Astept sa suni daca-i nevoie.Mydocalmul este excelent in lumbago.Sanatate!
Cornelia,m-am gandit de nenumarate ori la tine,ce bine ar fi fost sa fim impreuna la gradi!Distractie maxima-n Bulgaria si fara peripatii!
Mada,operatia in sine nu este dureroasa,poate doar faptul ca intri intr-o sala de operatie,dar o sa fiu langa tine.Maine vorbesc cu dr.Pribeagu care-i procedura si ramane ptr.dupa Paste sa te faca probabil.Iti trimit un P.M.maine. ca sa-ti zic ce-am rezolvat.
Sinzi,cum ai aterizat tocmai peste ocean?Noi am depus ani la rand ptr.Loteria Vizelor,de anul asta nu vom mai participa,am rumegat-o bine si-am renuntat la vis.Sper ca voua,America,sa va-ndeplineasca dorintele!Mult,mult succes,curajoasa noastra!
Laura ce mai face?Ce mai viziteaza?

Care dintre voi a vazut Satra?Sa-mi zica si mie daca merita sa mor de ciuda,am incurcat datele.

Va pupam,July si Tom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ema, Sofia mea ma trezea de cate 5-6 ori pe noapte pentru tzatzica, de nu mai puteam de oboseala...ajunsesem sa dorm cu tzitzi pe afara, ea doar se..."cabla", noaptea. la 1 an si 2 luni am intarcat-o si dupa 2 seri, in care s-a mai marait de vreo 2 ori, dar degeaba, a uitat de treziri noaptea si a dormit ca omul mare, de seara pana dimineata!
Ionelia, succes la scos cimentul din casa si la gletuit...te pricepi? bravo tie!
Adinutza, offf, saraca de tine, ai grija de tine...
Cristina_p, eu ti-i recomand pe Dr. Peteanu, desi eu personal nu am nascut la ei, ci in alt oras, insa mie imi plac tare mult, mi se par tare seriosi, profesionisti si nu te trateaza aiurea...

Fetelor, mie mi s-a pus pata sa ma mut, m-am saturat de cartierul asta imputit, plin de noroi, ies fresh din casa si pana la masina sunt de noroi toata!
Drept pentru care daca auziti pe cineva ca are de vanzare apartament 3-4 camere, zona Marvimex, Inel II, Dezrobirii, Big, Casa de Cultura, sunt amatoare (numai sa nu fie noroi )
Roxa , am voie sa spun si ca pentru a cumpara apartamentul vand un teren? Pot da detalii, in caz ca e cineva interesat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

quote:
m-am saturat de cartierul asta imputit, plin de noroi, ies fresh din casa si pana la masina sunt de noroi toata!

Mada,ba al meu e mai imputit.Eu stau la B.C.R.-ul de langa gara si alei mai noroioase n-am vazut,de cand cu A.N.L.-ul lor.

Mergi la inceput

Madalina-pleeease,zi-mi si mie cum ati facut cu intarcatul.ca asa sfaturi am si de la lactation nurse,dar nu sunt de noi ca nu imi zice de cum sa fac noaptea.cica sa nu ii mai dau si gata.wow,am incercat urlaaaaaa toata noaptea,are niste plamani.cred ca trebuie sa imi reuseasca si ziua intai,nu?sunt disperata deja.vreau si eu somn noaptea

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

mai am poze noi cu terorista mea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/detail?.dir=1110&.dnm=c7c9.jpg&.src=ph
sa nu va speriati de dezastru,fusesem la cumparaturi si i-am amenajat repede zona de joaca.plus ca papa biscuiti si ii farama intentionat si se joaca cu firimiturile ca pisica,cred ca se vede ca e plin de firmimituri.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

mersi,Sinzi,vineri seara suntem in Ctahai si voi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput