Aspirante optimiste - 195
Raspunsuri - Pagina 9
Miramar spune:
Maaaama fetelor da' stiu ca n-ati stat degeaba de ieri si pana acum....cate pagini ati umplut!
va pup pe toate si felicitari noilor gravidutze!
antosit spune:
MIRELA
!Dr. Moisa doar a "lucrat" spermograma, nu am discutat cu ea despre rezultat.Eu nu sunt pacienta dansei, am fost in trecut..![]()
marinar spune:
Pamellutza pup fata gravidoasa. Sa ai grija de tine si de bb, sa fiti sanatosi si frumosi.
marina
pozici
NADYA spune:
quote:
sorceress a scris
Pentru Nadya: sint la 80 km de Toronto. Initial am fost la o clinica in Burlington, acum m-au trimis la alta. Pe raza de 100 de km e singura clinica cu un singur doctor. Am asteptat din ianuarie sa intru pe lista lor (se pare ca am am o chestie cu listele) si abia la sfirsitul lui iunie am programare. NU e platiti nimic de OHIP.
Si eu sunt din Toronto, eu am mers pina acum la vreo doua clinici si am fost cu trimitere de la doctoritza de familie, nu am platit nimic. Si mi-am facut la un alt doctor programare pe 10 mai. De ce nu suni acolo si spunei sa te puna pe lista de anulari, adica, daca cineva suna si anuleaza o programare daca esti singura pe lista te baga imediat, poate mai repede de iunie.
Activeaza-ti si tu PM
asi spune:
Anis asteptam povestea ta de multisor!Sa iti traiasca printesa!Pe cand bebe2?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
bubuleana spune:
Anis: 

mare nevoie avem de raze de speranta! asteptam cu nerabdare povestea ta! 

bubuleana
iepumic spune:
Fetelor, sa nu radeti de mine...la cate zile de intarziere a CM pot sa imi pun problema unui test de sarcina? Am 2 zile intarziere, nici un simptom de CM, nici altfel de simptome decat un usor gol in stomac din cand in cand si parca o usoara greata, dar foarte vaga....in rest nimic...
Iepumic 
cherry22 spune:
Fetelor, la mine este z.37, nici urma de rushi, am un gust cand dulceag, cand metalic, ceva greata si...cam atat. Am facut un test duminica si a iesit negativ. Credeti ca poate fi bb?
Iepumic, cred ca iti poti face un test.
pup fetele

, sa fie bebit!