Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

iepumic, nu iti pierde speranta, oricum aveai temeri... Asa le aranjeaza Doamne Doamne pe toate... Lasa ca rezolvi cu rana si sa vezi dupa aceea...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Iepumictie cind ti-a spus dr. sa vii pentru cauterizare, adica in a cita zi a CM Mie mi-a spus imediat dupa ce trec rushii.

Da iaca ma framinata ceva - la inceput am citit de la tine ca planul bebe se amina cu o luna dupa cauterizare, de ce mie dr. mi-a spus ca se poate in aceeasi luna de pus in aplicare planul. Am mai citi in internet consultatii ale multor medici si acestea recomanda ca si al tau dr. sa rabdam o luna, da sotiunea mea, medic dar nu ginecolog spune ca daca reactionez bine la tratament si se epitelizeaza repde rana se poate in si in aceeasi luna.

Da eu cred ca sotul sa cam saturat de tratamentele mele, ca amus am juma de an, si de aceea e de acord cu dr. meu.

Of o sa vedem cu va trece cauterizarea si cum ma voi simti, da tare m-am intristat eu cu cauterizarea, tare de tot.

Fetelor si sa nu va molipsiti de starea mea timpita de spirit, o tin doar pentru mine - voi trebuie sa fiti optimiste.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

felicitari la toate si pentru cele ce inca mai speram si mai asteptam .
eu sunt o aspiramnta noua dar sunt 5 ani de cand astept minunea.... ieri trebuia sa imi vina rushii si nu mi-au venit nici macar azi ( de obicei imi vine la fix) . Maine imi fac testul si va mai scriu. Vape toate si numai vesti bune asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Aliona!! Ce-i cu tine? Pai vrei ?? Capu' sus! Asa te stiu io pe tine?? Hai scoate veselia din tine

nu-i mare lucru o cauterizare
eu mi-am facut si n-am avut voie doar cateva zile... vezi ce-ti zice dr.
tin pumnii!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

eu tocmai m-am intors iar de la dr. Ancar cu rezultatul analizei secretiei: in mare e bine insa am o flora microbiana bogata si e putin dezechilibrata... ghiciti care e motivul??? Dl. dr. Ancar mi-a spus ca e din cauza apei de la robinet!!! Pai normal ca bunicile noastre nu se imbolnaveau atat de usor pt ca nu se spalau cu apa murdara, poluata, infestata!!! si ce sa fac? sa-mi fierb apa de fiecare data cand fac dus??? pai nu prea se poate... mi-a dat niste ovule pentru intretinere, o data la 4-5 zile...
bine ca nu am nici o infectie problematica...

bubuleana

Mergi la inceput

Bubuleana, fata draga si scumpa, tu totdeauna apari in momentele in care am nevoie de sutinere morala, si reusesti sa ma faci sa zimbesc, multumesc si pentru scumpa de tine

Chiar zici drept nu-i mare scofala cauterizarea, asta sa fie cel mai rau si nimic mai mult, eeeeeeeeeeh imi vin in fire

Aliona

Mergi la inceput

Bubuleanaflora dezechilibrat este nu doar de la apa din robinet dar si de la modul de viata, alimentar, cum spune un medic vestit pe la noi - dezechilibrul florei vaginale se trateaza cu regim de viata sanatos.

Acum stau si imi amintesc cind eu ultima data am baut iaurt, de ce stau sticlutele cu bifidumbacterin pe policioara daca ele ar trebui sa mearga la mine in burtic - eu nu, mai usor e sa ma jelui ca flora mea e de toate numai cum trebuie nu-i.

Hm, usor spus, regim de viata santos, da iaca ce au ei in vedere prin asta, imi camdau seama - da totusi eu vreau exact

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va multumesc din suflet pentru tot..am venit acasa..suntem bine.dureri mai mari..dar e bine..
inca o data va multumesc ca ati fost alaturi de noi..
va pup..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

antosit multumesc mama pentru galerie..mi'a prins binee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Va urmaresc de mult timp. Dar nu am scris niciodata. Si uite ca azi, m-am hotarat, pentru ca am constat ca am un test cu II liniute. Dar am o mica problemuta, si parca nu as vrea sa inebunesc pana ajung la doctor. In perioada in care a fost conceput bebe, am luat niste antibiotice (nolicin) si nu stiu ce efecte ar putea avea (Doamne ajuta sa nu aibe efecte negative). Am caut un pic pe net dar nu am gasit mare lucru. Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva?
Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput