Aspirante optimiste - 195

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daaaa..la mine a venit pana la urma CM si , sincer, nu credeam ca ma poate face ata de fericita! gata, m-am lamurit, e z.1, incepe numaratoarea..."simt" eu ca reintru in normal de luna asta!
mai, am observat si eu ce gasca mare de gravidutze in preajma pastelui! se vede ca ne sunt ascultate rugaciunile din postul mare!

felicitari inca o data absolut tuturor burticilor!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Cherry 22 si Iepumic sa dea Domnul sa fie cu noroc!

Iepumic - nu stiu sa-ti raspund - cred ca trebuie sa adresezi intrebarea ta doctorului.

A iesit soarele fetelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fetelor

Da ce linisteeeeeeee, ei, recunosc ca am intrat si eu foarte rar

Vin de la dr. - mi-a facut colposcopie si mi-a gasit o frumusete de eroziune pe col, brrrr - mi-am vazut colul pentru prima data si in jurul gauricii era o bucatica frumoasa de eroziune si acum ma ustura de la iodul pus pe rana, parca era iod dar se numa altfel. Eu citind pe internet ca colposcopia este de lunga durata - 20 min, si medicul se uita la un fel de microscop m-am pregatit moral ca voi stamultisor cocotata pe capra. o brinza - in citeva clipute am fost sus si tot asa jos, cica e un aparat performant si se vede totul pe monitor....da se vede... am vazut si eu.

Si normal o sa-mi faca crioterapie, parca asa se numea dupa ce trec rushii, care trebuie sa vina miine.

Dom doctor mi-o spus ca rudele mele cred ca traiesc o suta de ani - la cit sunt eu de atenta la toate detaliile si maruntisurile - m-o laudat - ei dupa ce mi-am organizat nunta tinind cont de toooooaaaate detaliile marunte si maruntele/ ce tautologii mai frate ies din mine / cum crede dr. ca pentru bebelusul meu am sa fiu altfel - da nu stie el ca sunt unica asa in familie - ca se mira si mama cind ma aude - Doamne da nu exagerez eu

Nu - nunta o iesit foarte bine - bebele da Doamne tot asa sa iasa

Astept rushii

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pamella felicitari!
cat ma bucur de fiecare data cand o aspiranta trece la grvaidute!
megbeng sa dea DD ca de luna asta sa fie cu ochisori!
iepumic poate pentru un iepuras asa dragut ca tine
vine mai devreme cu cel mai dorit cadou.
depinde de dimensiunile ranii.e bine daca o descoperi inainte sa o cauterizezi,
dar daca vine stie EL DD de ce il trimite
alionushca multa bafta!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

PamELLA felicitari !! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!!
Fetelor..am si eu un feeling..dar..nu stiu..sa vdm..
Hai,va ..si sa auzim numai de !!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mai fetelor, chiar ploua cu gravidutze! Eu am aflat ieri de o colega ca e insarcinata ( din prima luna de incercari! ) , Iar azi.. alta! Vad ca si pe aici sunt !
PamElla, felicitari din toata inima! Stiam eu de duminica trecuta!
Megbeng, bine ca au venit pana la urma... asta este!
Iepumic, eu stiu ca o prietena a facut cauterizre in timp ce era insarcinata! Nu cunosc detaliile, dar nu iti face griji prea mari: daca e sa fie bb, n-o sa-l impiedice o mica rana, nu?
Se anunta vreme buna, asa ca pregatiti-va de un we minunat!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

...lasa, lasa...ca o sa auziti si de mine...

pt -dutze

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, da..si de mine, nu ma las mai prejos!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by anis

Ce fac fetele??

Poate unele dintre voi isi mai aduc aminte de mine..ca tare mult am stat si eu pe aici pe la optimiste.

Lume noua, nu mai recunosc pe nimeni aproape.

Am zis ca am sa scriu pt voi povestea mea..poate va da un pic de speranta.

VA pupic pe toate si mult mult noroc si incredere in Dumnezeu.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Buna, anis. Pupam fata. fetele vechi nu prea mai scriu pe aici. Nu comentez de ce cu toate ca e lesne de inteles.
Ne amintim de tine si de acele vremuri...eheee...ce vremuri

Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bonjurica. Din pacate azi au venit rushii, desi cu 3 zile intarziere. Asta e vestea rea. Vestea buna e ca macar asa voi putea rezolva cauterizarea aia linistita. Si apoi...din nou la procesul de productie. Va pup dulce.

Iepumic

Mergi la inceput