Taxa cherosen

Taxa cherosen | Autor: anya

Link direct la acest mesaj

Au inceput sa apara ofertele turistice pt vara 2006 si cu stupoare am vazut ca pe langa taxa de aeroport (care creste de la an la an) a aparut mai nou o TAXA DE CHEROSEN.

Iata un exemplu de la o excursie in Egipt, referitor la ce mai trebuie platit pe langa costul propriu zis al excursiei.

"Prețul nu include: taxa de aeroport 70 EUR/pers., supliment cherosen 20 EUR/pers., taxa de viză 50 EUR/pers., asigurare medicală, taxa de rezervare 5 EUR/pers., taxa service 25 EUR/pers, asigurare storno 1,5%. "

Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Aici daca iti cumperi un bilet de avion cu 3 luni inainte se specifica: "pretul biletului se poate modifica in functie de pretul cherosinei". Dar deocamdata nu am platit niciodata in plus si am calatorit intr-o vreme destul de mult.
Daca te incadrezi in trei luni cu biletul nu platesti nici un fel de supliment!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

din cate stiu eu...taxa de cherosen e inclusa in tariful final(pe langa taxa de aeroport este si taxa de securitate si cherosen; asa incat, adunate toate, dau acel tarif generic numit: taxe)
adica un bilet costa sa zic: 300 euro + taxe
(in acel: taxe intra toate cele de mai sus); eu asa stiu..

pupi
roxi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu l afel stiam ca in pretul final se mai baga taxa de modificare a pretului cherosenului;;chiar daca stagneaza chiar daca creste sau scade tot o platim..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput