Au inceput sa apara ofertele turistice pt vara 2006 si cu stupoare am vazut ca pe langa taxa de aeroport (care creste de la an la an) a aparut mai nou o TAXA DE CHEROSEN.
Iata un exemplu de la o excursie in Egipt, referitor la ce mai trebuie platit pe langa costul propriu zis al excursiei.
"Prețul nu include: taxa de aeroport 70 EUR/pers., supliment cherosen 20 EUR/pers., taxa de viză 50 EUR/pers., asigurare medicală, taxa de rezervare 5 EUR/pers., taxa service 25 EUR/pers, asigurare storno 1,5%. "
Ce parere aveti?
Aici daca iti cumperi un bilet de avion cu 3 luni inainte se specifica: "pretul biletului se poate modifica in functie de pretul cherosinei". Dar deocamdata nu am platit niciodata in plus si am calatorit intr-o vreme destul de mult.
Daca te incadrezi in trei luni cu biletul nu platesti nici un fel de supliment!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
din cate stiu eu...taxa de cherosen e inclusa in tariful final(pe langa taxa de aeroport este si taxa de securitate si cherosen; asa incat, adunate toate, dau acel tarif generic numit: taxe)
adica un bilet costa sa zic: 300 euro + taxe
(in acel: taxe intra toate cele de mai sus); eu asa stiu..
pupi
roxi
roxi foto
Si eu l afel stiam ca in pretul final se mai baga taxa de modificare a pretului cherosenului;;chiar daca stagneaza chiar daca creste sau scade tot o platim..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..