Doctor endocrinolog foarte bun - sugestii!

Doctor endocrinolog foarte bun - sugestii! | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Am fost si eu candva printre voi - aspiranta la rolul de mamica... acum slava Domnului stiu ce inseamna si cat de mult conteaza un copil... este totul pe lumea asta! Asa ca luptati sa aveti langa voi un bebe mic si scump!
Problema meqa este urmatoarea... mereu am avut niste dereglari foarte mari - hormonale vorbind. Am mai cochetat eu cu niste medici endocrinologi din Galati, insa nemultumirea mea a fost foarte mare. E clar ca trebuie sa imi gasesc un medic care sa ma ia de la zero cu analize hormonale ale glandei tiroide si consult si ecografii... insa nu stiu un medic care sa nu fie plictisit si care sa aiba interesul sa-mi descopere problema mea!
Am o rugaminte la cele care au trecut pe la medici endocrinologi sa-mi recomande si mie unul profesionist si care sa-si dea interesul!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Draga Claudia,
din experienta personala iti recomand o doamna doctor foarte dragute care se numeste Cristina Dumitrescu si pe care o gasesti la Centrul Medical "Stefan cel Mare" de pe Sos. Stefan cel Mare-Bucuresti, vis-a-vis de stadionul Dinamo si o gasesti si la spitalul Parhon, tot din Bucuresti. Eu am avut probleme cauzate de anorexie (nu mai aveam CM) si ce pot sa iti spun despre dumneai este urmatorul lucru: e un medic serios, apropiat, care te asculta cand vorbesti si te consulta cu atentie, iti face investigatii inainte de a pune un diagnostic si nu se arunca in a da diagnostice bombastice care te-ar putea speria pana nu este intr-adevar sigura de verdict.
O sa incerc sa iti mai recomand pe cineva, am o colega de birou care sufera de hipo-tiroidie si are si ea un medic bun dar....pt. dna Dumitrescu pot da mai multe garantii pt. ca am fost personal la ea si mi-a placut foarte mult.
Multa sanatate. Sper ca te-am ajutat putin.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Am cautat pentru tine:
CENTRUL MEDICAL STEFAN CEL MARE
Consultatii boli interne, explorari functionale, control tensiune arteriala, EKG
Contact: Sos. Stefan cel Mare nr. 12, bl. 18, sc. B, et. 3, ap. 52, (vis-a-vis de Stadionul Dinamo), sector 2 , Tel/Fax 211.75.66 (localizeaza pe harta)
Orar: L, Mi: 10-18; Ma, J: 10-18; V: 8-14
Sper sa mai consulte aici ,pentru ca eu am fost la dumneai acum 7 ani.
Mult succes!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Prof. Mihail Coculescu, de la Instit. Parhon-Bucuresti; stiu ca da consultatii si la Medsana, dar prog se fac cu vreo luna inainte.
Si eu am probl cu hipofiza si am fost la multi dr pana am ajuns la prof.Coculescu, pe care il recomand din toata inima!!!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Va multumesc de sugestiile voastre... ma voi hotara la unul dintre ei! Trebuie sa vin in Bucuresti neaparat, pentru ca nu ma simt foarte bine, kilogramele au luat-o razna, CM nu mai e de mult timp!
Imi doresc doar ca cel pe care il aleg sa fie dispus sa ma asculte si sa ma ajute de la zero... nu am timp de pierdut pe drumuri (am un copil acasa si servici).
Multumesc, va tin la curent!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput