Suceava (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hm, de data asta eu nu am somn..mai e cineva aici? nu? ok..pai in cazul asta ma duc sa termin cu "diareea acuta a sugarului" :D
pe maine!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by megbeng

povestile mele sunt cu METRO SUCEAVA, dar probabil din cauza de vin acasa de sarbatori,camd e vanzoleala mare...si posibil sa am si eu o sansa asa, speciala, sa prind si pana de curent, si 4-5 case deschise si tot soiul de alte aventuri

meg, peripetii cu Metro Suceava am avut si eu o multime.. ia sa vedem ... o data am mers cu noaptea in cap in ajun de Ajumul Craciunului ca sa evit aglomeratia si bineintles ca nu erau decit citiva clienti, insa toti la o casa, pen'ca celelalte erau bineinteles inchise... altadata am prins o incepatoare la casa, invata "meserie" pe socoteala clientului, o lungea si o batea in cap ca m-am enervat rau de tot ... sau cind ii apare casierei pe banda un produs (de exemplu preparat din carne) ak carui cod de bare nu e clare, si stai frate minute in sir pina cheama pe cineva de la raion care sa vina, sa ia produsul, sa il duca undeva acolo inapoi in raion si sa se intoarca, bineinteles cu viteza melcului turbat, de-ti vin ginduri foarte putin crestinesti la adresa lui ... sau o faza amuzanta foc, cind eram tot in metro si mi-a sunat mobilul si cineva, care s-a prezentat cuviosul Nicodim, il cauta pe preasfintul si nu intelegea de ce preasfintul avea o voce atit de suava - asta s-a repetat in timp si, intre timp, am aflat ca numarul meu batea cu mobilul "preasfintului" care e seful bisericii pe stil vechi de la Risca, sau nu, parca e la Slatioara, in fine undeva pe acolo

astazi pina dupa prinz stationez la domiciliu... dupa-amiaza tati s-a oferit sa ne scoata un pic in drum, daca e frumos afara si daca sintem cuminti... asa ca deocamdata sint pe aici !

dar voi ?

va pupacim pe toate in general si pe floricele in special.. eu chiar acum imi fac o lista de florini, florentine, margarete, camelii, violete, etc etc si dupa ce las poporul sa se trezeasca un pic, sar pe telefon sa-i felicitam !

keep in touch !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ilinca draga, vara ii pun si eu un baticutz in cap Biancutzei insa e un baticutz normal cumparat de cumnatzica de prin piata....rozaliu cu un modelas....si e patrat....il pliez in triunghi cum vreau eu si i-l leg la spate...oricum, asa, ca sfat: trebuie sa stea zamfituca ta iubita binisor in funduletz caci altfel o s-o deranjeze nodul de la spate al baticutzului; sau am vazut tot pe la un puiutz mic un baticas dragutz in cap si i-l legase mamica in fata, pe frunte...era ca un iepuras, frumuse foc.

Pana la urma ieri am tras un somn (impreuna cu Bianca si cu tati) de ne-am trezit pe la 18....asa ca am asteptat sa termine ploaia si am iesit apoi pana pe la 20....am crezut ca vom fi singurii nebuni cu copilul dupa ploaie (si cu caruciorul) dar se pare ca ne-am inselat....mai erau si inca destui. Bucuria noastra a fost ca am remarcat faptul ca s-a dat drumul la fantanile arteziene prin targ....asa ca am plimbat-o pe Bia pe la toate de prin centru (doua de fapt...).

Azi tati e plecat la tara la bunici (aduce si la mami un cocos...poate fac o racitura de pasti) asa ca nu stiu cand iesim....oricum dupa ce se intoarce, ca mi-e lene singura...asa ca ramane pe dupa amiaza...si poate ajung si un piculet pe la biserica.

LA MULTI ANI! si din partea noastra tuturor celor care sarbatoresc azi ziua numelui (pitici, mamici, tatici sau bunici) si PASTE FERICIT celor ce sarbatoresc pastele!

Va pupam!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

[eveline, iubita, in sfirit cineva care nu ma lasa sa vorbesc singura !
ia cind faci o pauza din activitatile tale de simbata, masoara mami baticutul cela al lui bianca, patratos cum o fi el, si lumineaza-ma, ca ma obsedeaza obectul !
please please please !

eu am facut greseala sa imi fac cadou un set de 2 tavi de chec/cozonac si o tava de prajitura/pizza de la metro, asa ca acuma tre'sa bintii pe net sa cat retete ieftine si bune, ca doar stiti regula mea de aur : Efect maxim cu eort minim !!!

pupicei, mici da'grei !

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Baticutzul e 50cm/50cm...si iata efectul: aici si aici si tot inainte mai sunt poze cu ea cu faimosul baticutz....si Ilinca mamica....azi e duminica mama

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eveline

Baticutzul e 50cm/50cm...si iata efectul: aici si aici si tot inainte mai sunt poze cu ea cu faimosul baticutz....si Ilinca mamica....azi e duminica mama

Ana si Bianca-iubita

frumoasa copchilita mai ai, eveline iubito !
si saru'mina pe obraz pentru dimensiuni, acuma m-am linistit !
si mersi ca mi-ai amintit ca e duminica.. oi fi eu baba de 41 de anisori, da'scleroza inca nu m-a ciupit ! stiu, mama, ca e duminica... relax, n-am de gind sa ii croiesc azi copilului basmaua, doar ca ma stresa ca nu stiam dimensiunile si mi se invirtea obsesia prin creier ... si tropaia pe acolo si facea zgomot si nu ma puteam concentra !!!!

in rest, esti bine ?

Mergi la inceput

fetelor cochetelor, daca tot is Floriile, ia povestiti-mi ce flori va plac ?

eu ma omor intii si intii dupa lalele in degradeuri ! apoi mai sint si altele pe lista !

Mergi la inceput

ca sa pastram suceava pe prima pagina,
si pentru ca domnisoara zamfiruca doarme beton (Buni vroia la plimbare, dar, deh, sintem la dispozitia ghemotocului somnoros, mi-e mila sa o trezesc ca sa o imbrac si imbarc in carucior),

ica fetelor cochetelor o reteta minune, aplicabila imeiat si cu efect garantat ! (gasita, bineinteles, aici pe forum)

Se ia o farama de inima, mica
Doar atat cat poate duce-n spinare-o furnica,
De sub pleoape se iau priviri drăgăstoase
Cernute prin genele lungi, mătăsoase,
Se-adauga cald, un sambur de zambet
Stropit din belsug cu esenta de suflet
Pulsul, masurat in scobitura gatului
Se picura-ncet, la mijlocul trupului,
Pasiune se toarna incet, cu-o pipeta
Iar la urma se pune tandretea, discreta.

Se-amesteca bine,
Cu degete fine
Cu un strop de dor
Si cu un fior
Cu ploaie la geam,
Nebunie-un gram,
O perna brodata,
Perdeaua lăsata,
Si-apoi după gust
Al soaptelor must,
Un bob de miere,
Si-un pic de durere.
Se-amestecă toate
In pantec de noapte
La foc mic de stele
Ca-n jocul de iele,
Dragostea sa fie
Vis si feerie.
Pofta buna!

Mergi la inceput

Mmmmmmmmmmmmmmmmm........delicioasa reteta.....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

eveline, ati mai iesit, mama, la plimbare ? noi am facut o tura de cartier cu Buni, ca pe tati l-a plesnit inspiratia si s-a apucat de pictat... aaaa, nu v-am spus, avem un tati artist, poet si pictor...

indata ne retragem, avem in program baita si (da Doamne) somn de voie !

pupam fetele cochetele si le dorim sa fie mai vorbarete in saptamina care incepe miine, ca eu azi am tot dat din gura (=tastatura) de dragul de a ramine pe prima pagina ...

Mergi la inceput