Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miag, pana una-alta, 'La multi ani' sotului!

Sigrid, acu merg sa citesc subiectul tau despre pete. Si Iustin mi-a facut bucuria asta. Numai ca la mine canapelele sunt din imitatie.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Miag, petrecere frumoasa si la multi ani sotului!

Fetelor, eu as manca ceva cu usturoi! Ufff, si-s la munca!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Mia La Multi Ani sotului!
Stau si eu la rand dupa tine si astept cumintica biciul,am facut copiilor o placinta cu mereee si binenteles ca am bagat si eu 3 bucatele
Chiar acum merg sa scot a doua tava din cuptor.
Va pup!Noapte buna!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zfcristina

Chiar acum merg sa scot a doua tava din cuptor.

...daca-ti cade vreo bucatica sub masa, sa ma chemi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,dragelor,ma relaxez si eu acu' la aproape 1 dimineata,dupa ce am calcat de m-am rupt si tot n-am terminatMie ,de fapt,imi place sa calc,dar nu sunt in stare sa o fac metodic,macar o data/sapt ,daca nu in fiecare zi cate putin,ci cam o data la luna,cand sunt dulapurile goale si muntele de pe si de pe langa masa de calcat cat himalaya
noroc de sigridutza ca ne-am intretinut vreo ora jumate,de am ramas cu gatul sucit,ca am asa o dexteritate ca tin aparatul pe umar si facem toata treaba la telefon,de la kafelutza de dimineata pana noaptea tarziu-zilnic!
nici nu-mi vine sa cred ca maine seara in sfarsit stam la o bere si.o ciorba de burta dar fatza in fatza,nu la telefon.

pe de alta parte,io,daca ´nici maine nu trec pragul de 80 cred ca ma impusc ca nu mai rezist-de 2 luni nu-mi amintesc sa fi facut vreo abatere,mananc sanatos,nu mananc seara,beau numai apa minerala sau sucuri naturale imi vine sa-mi fac ceva sa nu ma deoki ca prea bine se cunoaste si la cantar si la oglinda.

delidana,te rog,la urmatoarea reactualizare a listei trece-mi tinta 70 de kile,sa fiu slabanoaga.75 e de cand eram balena ucigasa si am tot uitat sa rog pe carmen,si acum pe tine sa schimbati.

va pup si pe maine la raport,sper sa trec de prag!!! 79.900 probabil.
delidana,ce zici ,facem o magarie si ma treci o saptamana cu raportul ala fain??? ca daca astept pana luni iar intru in categoria grea,deh,ma duc la neamuri,de Paste,macar o jumatate de kil tot se pune

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

pentru sotul Miei!
Ai grija, Mia cu si !
Poti insa sa sarbatoresti cu altceva...

Mamica dulce, hai ca fac ... si eu vreau sa schimb prefixul pana luni, sa vad cum trec de Florii...

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Roxana, mersi de informatie, pe asta chiar ca n-o stiam.
Fetelor, cind e Pastele? Va intreb pentru ca ma gindeam sa nu dam raportul in lunea aceea imediat urmatoare, nu de alta dar nu cred ca are sens.
Mamicadulce, facem cum vrei tu. Daca asta crezi ca te va ajuta si te va ambitiona sa mergi inainte, asa sa fie....dar gindeste-te ca atunci cind vii de la neamuri si vei vedea diferenta si mai mare sa nu te enervezi mai rau. Deci te trec cu 79.9 kg la urmatorul raport?
Tzuni, esti de groaza...
Crystina, voi modifica greutatea in lista.
Zfcristina, cite un pic din toate da? Asta e motto-ul nostru.
Miag, sotului si multa sanatate!
Eftimie C, hai la colindat ca te astept cu mere, portocale si banane. E bine?
Sigrid, asteptam sa vedem daca dieta propusa de tine da roade.
Carmen si Zuzilici, cite un pentru voi si un pentru bebei.
La noi acum sint cele mai calde zile din an...termometrul se invirte undeva in jur de 35 de grade in casa dar cred ca sint vreo 40 afara. E o zapuseala groaznica...noroc cu aerul conditionat ca altfel eram lesinati...beau apa tot la citeva minute...
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor!

Multumim pentru urari

Ieri a fost o zi suuuuper , dar acum sunt cam trista ca am bagat ieri atatea dulciuri in mine, dar ce sa fac , o data face sotzul 30 de ani....Nu ma cantaresc azi, pt ca nu vreau sa ma demoralizez, dar voi incerca de azi sa reintru in normal, sa nu mai am abateri.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Azi sunt ceva mai sus cu moralul, asa ca, iata-ma pe baricade. Am muncit pana azi dimi la ora 5, am avut timp sa dorm pana la 7 si-acum sunt din nou la munca. Pe pilot automat.

Delidana, Pastele sunt in 23 aprilie (deci de duminica intr-o saptamana). Facem cum spui tu, shefa...

Stiti ceva? Astazi puteti sa scoateti toti purceii si toate scrofitzele din lume, toate bicele , securile si topoarele , ma puteti bate , certa , biciu si admonesta , pt ca o sa calc stramb de tot.
Am decis: AZI PAP LA McSHIT!

PS. Revin cu impresii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

muuuaammmaaaaa mia fetiliiiii!"!!!!!!!
am trecut pragul!!!!!!
am 79.900 !!!!!!!!!!!!!!!!

bineinteles ca am asteptat atata amar de ani momentul asta ca acuma nici nu ma mai pot bucura la adevarata valoare si nu ma simt cu mult mai slaba,dar....conteaza!!!!!!

ce e nostim e ca,pana la mitzu ma tot plangeam ca-s asa inalta dar asta e de fapt avantaj clar,ca,imbracata cu cap arat bine la 80 de kile-nu zic de partea dezbracata la oglinda
Inca 10 kile si la 70 o sa arat ca in facultate,cand,in anul 1 la aproximativ greutatea asta (vreo 67) am fost miss boboc

No,chiar ca mi-a ridicat moralul cantarul pe ziua de azi!!!,chiar daca afara e o atmosfera bacoviana de toamna plumburie

va pup si o zi frumoasa foc!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput