Nou stil de viatza (97)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mik
Mai, fetelor, fiti rezon 3 secunde in ceea ce o priveste pe Delidana ! Daca pun in apa tot soiul de maraferturi si o transforma in zoaie, nici mie nu mi-ar placea !
eu chiar ca m-as baga!

Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
Tzuni spune:
He he he, mephala, si io!
..da, merg acasa sa fiu de Paste cu mama, tata, sora mea, cumnatul si nepotzeii care ma iubesc muuuuult! V-am spus ca cel mic mi-a zis ca "miros a broasca"?...dar se pare ca e ceva de bine! 

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Hehe, ziceti voi fetelor ca v-ati baga la o baie din asta dar nu e chiar asa de frumos. La inceput, acum citiva ani, era chiar amuzant, veneau la tine si te stropeau asa un pic si plecau...acum, de indata ce zaresc o fatza alba da-i si toarna, sint ca si ciinii la vinatoare si efectiv te fac fleasca din cap pina in picioare. Anul trecut eram intr-un taxi sa merg la mall (unul din putinele locuri unde esti relativ in siguranta in privinta "inia o pauzarii") si un pustan beat (si evident ud din cap pina in picioare) a tras de usa masinii cind m-a vazut. Noroc ca era prea beat si nu se putea tine bine pe picioare...
. Unii sint cu adevarat salbatici...
Tzuni, poate broasca era animalul lui preferat si de fapt el ti-a facut un compliment. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
Tzuni, abia astept sa te vad. cum ai noutati, musai sa-mi scrii!!! Cum adica mirosi a broasca? E clar ca era de bine
, dar cum te-a asociat mititelul c-o broscutza???
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Hehe, ziceti voi fetelor ca v-ati baga la o baie din asta dar nu e chiar asa de frumos. La inceput, acum citiva ani, era chiar amuzant, veneau la tine si te stropeau asa un pic si plecau...acum, de indata ce zaresc o fatza alba da-i si toarna, sint ca si ciinii la vinatoare si efectiv te fac fleasca din cap pina in picioare. Anul trecut eram intr-un taxi sa merg la mall (unul din putinele locuri unde esti relativ in siguranta in privinta "inia o pauzarii") si un pustan beat (si evident ud din cap pina in picioare) a tras de usa masinii cind m-a vazut. Noroc ca era prea beat si nu se putea tine bine pe picioare.... Unii sint cu adevarat salbatici...
Tzuni, poate broasca era animalul lui preferat si de fapt el ti-a facut un compliment.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana, i n m u i e r e poti scrie si asa: i.n.m.u.i.e.r.e

Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
crystina spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca am disparut dar efectiv nu am avut timp. Incerc sa ma obisnuiesc cu programul..e destul de stresant si cel mai mult imi e dor de Lilly in timpul zilei... cand ne intalnim seara ma strange tare-tare in brate si imi spune ca i-a fost dor de mine. Of, cat o iubesc pe iepurina mea!
Deliutza, pentru raport hai sa zicem stagnare..sincera sa fiu nu m-am urcat pe cantar luni..am facut-o marti dimi si cam arat la fel.
Carmen, Mik, Zuzi, Ioana si restul fetelor va pup si va doresc o zi super! mai revin si eu seara.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Eftimie C. spune:
Tzuni,
pentrru insistenta, dar nu eram sigura 100% ca esti tu si ii sunt datoare cu un raspuns sotului meu, care era pe o scara si taia via si a sarit ca ars cand m-a auzit tipand.Acum. el e mai curios ca mine
, ca i-a placut ce a vazut.
Treaba cu broasca e de la Delidana.Pai la cat ati vorbit de broaste, sobolaani si serpi...s-a luat mirosul
Delidana, HAPPY NEW YEAR!Ne primesti
sa te uram?Iese si cu
??
Burticutelor, voi pe unde sunteti azi?Va ascundeti de ploaie si frig?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
sigrid26 spune:
Buna fetele,
scuze de lipsa , am avut calc stricat , abia acum este functionabil.Ce sa va zic ca sunt nervoasa rau de tot , al meu sotz a avut un pix in buzunar si a facut canapeaua mea de piele noua exact in stil dalmatian ,am incercat sa curatz si am luat si pielea de atata frecat, cred ca imi ramane sa ma obisnuiesc cu noul look.
Eftimie la mine mereu e dimineatza , reusesc sa ma dezmeticesc dea binelea dupa 14.00-15.00, dif de ora e mica , doar o ora.
Ce sa va zic fetele ...ma duc sa ma apuc de curatenie ca maine vine mamicadulce la mine , macar curat ca mancare ii dau apa, paie si bataie ca sa treaca pragul
.
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:
Sigrid, daca ai succes cu Mamica dulce si trece pragul...vin si eu 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
miag spune:
Seara buna natiune!!
Azi m-am porcit rauuuuuuuuuuuu de tot!!!

Este ziua sotului, face 30 de ani, si m-am scapat la dulciuri

..asa ca scoateti bicele 

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!