Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.Da' ce matinalee sunteti?
Va salut si eu, nervoasa ca vremea e foarte urata si se asteapta si ploi si eu am drumuri de facut, dar nu mi-am luat
Asta e!
Meniu: fructe multe (posibil mere)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor!

Delidana, sunt pe-aici si va citesc cu drag!
Sa nu uit: An Nou Fericit!
Ce faci in noaptea de Revelion? Ce rochitza ti-ai pregatit? Unde petreci?

...acum serios: tu sarbatoresti Anul Nou acolo? Habar n-am daca sotul tau e roman sau thailandez, de-asta intreb...sorry indiscretia! Cum a fost revederea?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pentru Eftimie C un ca sa-i mai treaca supararea.
Tzuni, sotul meu e roman. Revederea a fost frumoasa.
Mai multe despre Anul Nou Tailandez: http://sunsite.au.ac.th/thailand/special_event/songkran/index.html Asta e varianta draguta, pentru turisti. Ceea ce se intimpla de fapt este cam asa: camioane si tot felul de masini+motociclete se incarca cu cit mai multi oameni posibili, posesori de pusti de apa, furtunuri si alte instrumente de facut omu' fleasca (unii au chiar un butoi cu apa in spatele masinii ca sa nu ramina fara "combustibil"- partea nasoala e ca mai amesteca si pudra cu apa si iese o combinatie....), iar la asta se mai adauga citeva sticle de , iar rezultatul este citeva sute de morti in citeva zile datorita accidentelor de circulatie. Ce fac eu? Ma duc si ma aprovizionez cu mincare, iau niste carti de Stephen King linga mine si ma incui in casa timp de 4 zile (anul asta e mai nasol ca anul nou s-a lipit de un weekend si dureaza mai mult). Daca ies afara pe strada risc sa fiu facuta fleasca in timp record. Asadar, aici pe capul vostru stau.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Delidana, "nostim" tare la tine de Anul Nou !
Puskin, iti doresc sa fie cum vrei tu !

Crystina, de incurajare ca stiu ca iti vine greu.

Mamica dulce, eu as fac nitel shopping sa-mi gasesc o rochie si mai bengoasa.

Pupi la toate : Cami,Carmen in Iasi, Carmen din Piatra, Zuzilici, Sigrid, Carolina, Ioana, Nora si toate celelalte.

Azi e zi de stat acasa si am rufe de spalat, calcat si, mai ales, pus in dulap, plus menaj. Am decis ca azi tin post si idem vineri.
Meniul de azi :
- cafea si biscottes cu dulceata (patlagele verzi si alta de capsune)
- salata de sfecla rosie. fasole in sos de rosii. un mar
- la 4 : o felie de chec de post
- salata de cartofi (cu ceapa verde si masline). o para

Va pup pe toate si va tin sub supraveghere

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!
Mai, ce vreme urata se anunta zilele astea!

Delia, eu cand vreau sa-mi rasfat sotul cu ceva bun, pur si simplu il intreb ce-i pofteste inimioara. Daca n-are idei, ii sugerez eu mai multe feluri de mancare si el alege.
Azi voi face niste pui cu smantana si legume. Cu mamaliguta.
....
Haios tare anul nou thailandez. Cred ca eu m-as incumeta la o 'udatura', ma gandesc ca trebe sa fie nostim tare.

Tzuni, se vede ca citesti selectiv. Te intrebasem si eu ce mai faci, dar mi-ai dat ignore....

Mik, spor la treburi! Harnicutzo!

Crystina, te-ai obisnuit cu programul?

Eftimie, numai fructe papi azi? Ai grija!

Miag, ieri spuneai ca ai mancat doar cateva guri de salata. De asemenea....ai grija! cu atat mai mult cu cat esti solitata si umbli toata ziua pe drumuri...

Sunt prin zona.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor, dragelor!

Sabina, curaj, hai ca nu mai ai mult. Eu ma bucur ca faci doctoratul ala, o sa vezi, e un lucru bun. Si .. vezi, ai si slabit un pic...

Mik, ce-mi place meniul tau de azi...mhh, bun

Delidana chiar nostim anul nou Thailandez da' tot mai bine ca stai in casa...auzi, apa cu pudra vorba aia ... la tatz' n-i greu...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen, incerc sa mananc numai fructe, dar nu stiu daca voi reusi.Mi-e greu si saracul sot mananca pe ascuns ca sa nu-mi faca
Oricum voi manca ceva de post.
Si eu cred ca Tzuni citeste selectiv.Chiar eram curioasa daca am vazut eu bine cat e de telegenica?Ramane asa..

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai nu va suparati, ca citesc TOT!

Uite, mephala , sunt prinsa cu trebi multe, ma preparez pt drumul de saptamana viitoare cand plec la mama la Tg Mures si, sper, si la roxana la Cluj s-o vaz!

EftimieC , sa stii ca am citit mesajul tau: da, eu eram langa Vali Rupitza si Mihaela Tatu. A fost sarcina de serviciu sa merg in clubul acela sa vedem meciul steaua-rapid si s-o serbam pe Mihaela Tatu. Am papat din tort ceva-ceva, dar nu era pe gustul meu: prea multa cioco. Iar clubul ala, din Baneasa, e club pt oameni cu bani: radeam ca in parcare, Peugeot-ul meu arata a carutza de tzara pe langa limuzinele parcate! Asta este, nu-mi place lumea oamenilor "avutzi".

Delidana, io in locul tau as iesi la o baie nebuneasca! Ai fost macar o data?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mai, fetelor, fiti rezon 3 secunde in ceea ce o priveste pe Delidana ! Daca pun in apa tot soiul de maraferturi si o transforma in zoaie, nici mie nu mi-ar placea !

Tzuni, ce fain ! Esti din Tg Mures ! Mi-e foarte drag orasul de pe vremea liceului cind veneam in tabara de calculatoare si eram cazati la Liceul Bolyai.

Ma duc la treaba !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, ei, te iertam...caci ne-ai bagat in 'zeama'.
De Pasti vei fi alaturi de mama ta? Frumos!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput