Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Eu tare sunt aglomerata de un timp,de abia am un pic de timp sa mai vad ce faceti.

Si eu stagnez la 56 kg

Deci multa sanatate la toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa.Va pup

Am fugit la treburi

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mai tarziu, dar vin si eu cu raportul: 61.5 kg

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

moamaaaa eu concurez cu fete cu talia de 60 cm-70cm!!!
pai e corect frate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Mamicadulce, te inteleg perfect. Si eu am o pereche de pantaloni negri cu talie joasa pe care nu-i pot purta daca depasesc 65 kg. Lasa, nu fii necajita, eu in locul tau mi-as face alta rochie si mai frumoasa.
Daria, deci trebuie sa mergi la cumparaturi....de becuri.
Puskin, succes in continuare si sper ca totul se va rezolva cu bine.
Ange, corect-necorect, esti in hora si trebuie sa joci. Succes! N-ai dat raportul saptamina asta...sa inteleg ca stagnezi?
Eu azi am mincat 2 sandvisuri, cereale dimineata si fructe intre mese. N-am avut chef sa gatesc nimic, am stat cu sotul la povesti.
Va pup si inca va mai astept la raport.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Salutare dragelor!!!
raportul,..raportzelu'...off..raportul meu grohaieeee
Nu stiu ce s-a intamplat ,dar s-a intamplat .Asa ca sunt posesoarea a 69 kg -groooohhh-
Nu mai scriu nimic ca sunt "botoasa " pe mineeeee

Pup fetele si burticile !!!

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
nu am mai deschis calculatorul de cateva zile bune,toate zilele astea am avut treaba si nu am putut.
Raportul:56 kg.
sunt tare bucuroasa.
numai pt duminica merit cateva bice ca am mancat 3 bomboane de ciocolata cu nuca de cocos umplute si cateva prajiturele :negrese.
in rest am fost cuminte.
am mai avut pofte nu zic nu dar am rezistat, cu greu........
va pup tare dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ma iertati ca n-am intrat la raport...53.500:)))

macar atata, sunt f stresata cu doctoratu asta, oare cine m-o fi pus?? tot asa, din stress in stress, ceva nu e in regula.

promit sa imi iau revansa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Normal ca am gresit!am 76,800kg,nu 66,800.Modificasem,dar in pagina 96.De unde sa stiu ca sunteti atat de vorbarete?

ooooops,am uitat ca sunteti femei.oare asta sa fie motivul pt care imi termin sutele de minute la tel mobil in 5 zile maxim?

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, hello!
In continuare pe baricade, chiar daca mai scap cate o gura de ceva...ce sa-i faci, daca pofta-i mare...

Ieri m-am apucat sa calculez dupa formula punctele la alimentele din frigider(inclusiv la ciocolata amaruie ), daca doreste cineva roadele muncii mele, sa-mi dea de veste!

si spor la slabit, ca acusica vin sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Mamescu, ai slabit, chiar daca numai 200g, tot e bine. Putea sa fie in plus si atunci era mai rau... Nu te descuraja, esti pe drumul cel bun.
Zuzilici, Crystina, Ioana, sper ca sinteti bine.
Carmen, tu ce mai gatesti bun azi? Eu sint libera citeva zile pentru ca e Anul Nou Tailandez si ma gindesc sa ma aventurez la gatit ceva bun. Poate fur o idee de la tine.
Lacri si Sabina, pentru scaderea in greutate.
Cookie, am incercat si eu figura cu punctele dar m-am lasat pagubasa. Cred ca as avea nevoie de vreo 30 puncte zilnic.
Copiluztu, las' ca scapi tu de jumatatea de kg, important e sa fii cuminte de acum incolo.
Tzuni mic si drag si sexy, , ce mai faci?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput