Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna fetele!

Ieri am venit voioasa la job, si ma pregateam sa dau raportul si sa va povestesc cum ne-am ratacit 6 ore in padure si cum am ajuns acasa ruptzi de oboseala, cand, intra seful de proiect, imi pune o intrebare, trebuie sa rezolv rapid o problema, am de contactat un client, trebuie sa depanez pe cineva la o chestie, tre sa pregatesc un pachet de programe pt livrat, si uite asa s-a facut 5 jumate, fara ca eu sa fi apucat sa ma loghez sa va pot da raportul macar! So, stagnez, (de fapt e o usoara scadere, mai ales dupa hoinareala de 6 ore prin padure) dar o pastrez pt saptamana viitoare. Sper sa treaca cat mai curand nebunia de la job, ca sa pot sa reintru si eu in ritmul de alergat la pranz, si sa vina cat mai repede caldura, ca m-am saturat de frig!
Pupici,

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Mai putin de jumatate din fete au dat raportul pina acum....Ce se intimpla? Unde sinteti? Haideti, va astept si astazi! Chiar nu mai vrea nimeni ?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata!
eu mi-am facut deja inviorarea ca m-am dus cu mitzu la gradi cu bicicleta lui cea noua (de aia de incepatori,fara pedale) si,daca cu carutzul fac 5 minute,asa am facut o juma' de ora de-mi venea sa-l iau pe sus cu tot cu bicicleta
eu stagnez la raportul de ieri,80.400 si sunt tare dezumflata,ma gandeam ca azi trec pragul,la stilul meu de alimentatie ce tinde bine spre anorexic
Nu vrea si gata-cand ma apropii de prag se blocheaza si apoi TREBUIE sa se intample ceva sa o iau in sus-de ex acum vine Pastele si chiar daca ma leg la ochi,tot trebuie sa mananc la soacra-mea ce deh,macar de politete.Apoi e Pastele ortodox si nu stiu zau cum o sa fac sa ajung la 78 pentru nunta de pe 6 mai
va pup,ma duc sa-mi beau kafelutza pe balcon ca straluceste soarele asa frumooooooooooos

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! pt raport: stagnare.
Va pup pe toate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

va pup,ma duc sa-mi beau kafelutza pe balcon ca straluceste soarele asa frumooooooooooos

Ce bine suna!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin si io la raport; stagnez, sunt fericitaaa ca am calcat toate becurile posibile

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

imi vine sa ma impusc!!!!!!!!
dupa cum stiti am o nunta faina in mai si ma gandeam sa ma imbrac cu o rochie frumoasa tare,pe care am purtat-o o singura data,la banchetul de absolvire,acum 4 ani.Insarcinata in luna a patra!!!!

Ca sa nu-mi fac inima rea nu am mai probat.o de vreo 2 ani(cand n-o mai puteam trece nici de genunchi macar) Acum insa,ma simtzeam tare slaba cu 20 de kile in minus. De fapt,cand am purtat rochia aveam vreo 72-73 de kile,dar totusi,chiar in halul asta sa se cunoasca diferenta fata de 80?????????????????????
Acum m-a pus naiba sa o incerc,o trag pe mine dar slitzul de pe picior crapa si fiermoarul lung de pe spate nu-l pot apropia
Deci nici o sansa sa o port in mai
si e asa frumoasa si eleganta,neagra,pana la genunchi,cu decolteu adanc si slit pe picior despicat rau de tot.
Of-of ce frumoasa eram cand eram tanara...ce-am fost si ce-am ajuns
o sa pun pozele alea pe care le tot promit..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Eu nu pot sa dau raportul saptamana asta, pentru ca nu m-am cantarit.

Sincer...nu imi mai sta mintea la nimic...

Ma intreba cineva ( cred ca Ange) in ce domeniu lucrez. Lucrez la o firma de IT.

Mi-e teama ca sotul meu nu o sa gaseasca job acolo si o sa trebuiasca sa ne intoarcem....om vedea.

Multumesc din suflet pentru incurajari .

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut!
Intru pe fuga sa va salut, pana nu ma prinde seful.
Mamica dulce, inainte cu 2 saptamani de nunta, sa tii Daneza si la nunta vei fi [vmpa].Sau tu erai printre fetele care au incercat-o si n-au avut succes?
Va si fug la treaba

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Tot pe fuga va spun meniul de azi: ccartofi fierti.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput