Nou stil de viatza (97)
Raspunsuri - Pagina 3
sigrid26 spune:
Neatza fetele,
Delidana pt raport stagnare
.
revin un picutz mai tarziu
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:
Carmen,
; se pare ca am citit eu pe fuga si nu am inteles cum trebuie.Nu stiu ce e cu mine.
An-k, perfect de acord
cu tine.Ideal ar fi sa avem cam 77-78kg inainte de Paste si dupa, sa ne incadram la aceeasi categorie, desi vom manca din toate bunatatile care ne fac cu ochiul
.
Zuzilici, intelesesem perfect ce ai vrut sa spui, dar am vrut sa fac o glumita...![]()
Mai, numai eu am vazut-o pe Tzuni la
mancand pizza si tort?La ce v-ati uitat voi sambata, de ati ratat Povestirile?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Sigrid, ce ora e la tine de ne spui "neata" la 15,30?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
Revin cu meniul:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: ciorba de fasole, tofu prajit cu 1 felie de piine, masline verzi
C: piept de pui cu sos de rosii, salata, o bucatica de brinza Feta, 1 felie piine.
Intre mese: 1 ceai de musetel cu miere, 2 mere, papaya.
Am facut o plimbare de o ora inainte de cina, asa ca sa am pofta...
. Am vazut un tip cu
si catelul care era legat de bicicleta si care mai avea un pic si tragea bicicleta dupa el, asa multa energie avea. Sau poate chiar asta era ideea. ![]()
Miag, deci ai fost cumva silita de imprejurari sa slabesti...ai condus 1000km/zi? Nu e cam mult?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Intru in fuga sa va salut si sa dau raportul de azi: 60,5 kg ( - 2,5 kg pe anul acesta ). Abia astept sa scad sub 60 de kg!
Un
tuturor si o zi buna ( sau ce a mai ramas din ea ) in continuare!
Cami
mephala30 spune:
Eftimie, no problem. Eu n-am vazut-o pe Tzuni la tv, pe ce post a aparut?
Delia, nu incerc sa te sperii, iti spuneam doar cum au stat lucrurile in cazul meu. Noi si munceam la un bebe, asa incat...
N-a aparut inca sotul?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Carmen, n-a aparut inca, avionul a avut intirziere...il astept...cam intr-o ora trebuie sa apara...nu mai am rabdare...
Cami si An_k,
pentru scaderea in greutate!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
justasmallkiss spune:
Buna seara dragelor.
Pt raport-stagnez!!!
La mine nimic nou.Scoala de dimineatza de la 7 pana dupa masa la 4,20.Ma trezesc la 6...la 6,40 duc pitica la gradi si o tai spre scoala.Azi asa mila mi-a fost de ea...mai erau ea si inca o fetita in toata gradinitza(era 5,30 ceasul)...si ea ma astepta la usa.
Saptamana trecuta am fost intr-un stres continu.Luni cand am inceput scoala m-au sunat de la gradi ca Delia e bolnava si are febra.Sotzul si soacra au facut toata saptamana pe schimbul de zi...eu schimbul de noapte si ziua la scoala.Am fost terminata...dar a trecut.
Acum ma duc sa invatz o ora
...si apoi sa fac nani pt ca maine o iau de la capat.
Va pup pe toate,burtici,neburtici,mamici,nemamici...sportive...grasutze,slabutze...va "iubi" pe toate si promit ca o sa intru sa va scriu cand imi revin putin din oboseala.
IOANA
mephala30 spune:
Neatza!
Nu e nimeni la cafea?
Ioana,
si aveti grija de voi!
Sunt prin zona!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
miag spune:
Neatza natiune,
sunt in viteza. Plec in delegatie iar, dar ma intorc in seara asta, nu stiu la ce ora ,dar pe acolo nu raman peste noapte.
Cu mancatul stau la fel: NU IMI ESTE FOAME!!!! Ieri am mancat 1/2 dint-o salta si atat, si pentru alea 2-3 inghitituri m-am fortat ca era constienta ca trebuie sa pap ceva.
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!