Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuziliciuleeeee , sa ai parte de sarbatori frumoase, linistite si cu bb la purtator, iar cand o veni ziua tu sa fii pregatita 100% si sa nici nu simti, asa usor sa nasti . Iar cand o sa ti-o puna pe bb in brate si-o sa-ti stranga degetul cu manutza ei mica si rece, sa te gandesti ca e o binecuvantare sa fii mama! Sa fii fericita, Zuzilici !

mephala, noaptea eu cam lucrez sub cronometru. Am un spatiu de montaj fix in care trebuie sa-mi termin toata treaba. Nu prea-mi sta gandul la mancare. Rar se mai intampla sa pap ceva. Mai mult apa . Fara cafea, ca oricum n-are efect la mine. Spene-mi, ce i-ai zis lui Iustin de bb cel nou? Intelege oare ceva?

EftimieC - am iesit invingatoare la maraton , cu singura mentiune ca eu am alergat in sens invers, ca stateam in fata TV-ului!

Olo, hai sa ne pregatim pt maraton ! Io as fi in stare! Cat priveste McDo, nu te duce daca ti se face rau! Las' ca ma sacrific eu!

Cami? Muncesti?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mamica dulceeee! Bravo tie! Nu te lasa!

ange, nu mai spui nimic?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

tuturor fetelor
Zuzi, tinem pumnii! Bafta multa, vad ca AMR e straaans, strans ! Curaj!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Mamica dulce stai calma ca nu pun oala mare la foc, o pun pe aia mijlociesi mai mult de o farfurie nu iti dauca trebui sa ajungi iar miss boboc.

Olo pe langa Stuttgart stau eu , mamica dulce sta mai in N-V, de aia vb noi la tel cate 2-3 ore zilnic si ne vedem doar 1-2 pe an .

Zuzulici lasa fata la caldurica , vorba lui MIK
copii scosi mai tarziu sunt tare reusitzi , cred ca totzi copii sunt , dar la noi asa a fost si de aia avem teoria asta.AAAAAA pai ai uitat ca sotzu vrea sa se serbeze pe 17 cu Isabelina?

Mik ce sa mai hidratez eu pielea ca al meu a dat cu alcool si acum am piele natur , e compromisa definitiv , pacat de ea ca era tare frumusica.Vroiam sa te intreb catzi ani au copii tai?de papusa mica stiu ca are 3 ani , ma refer la ceilaltzi doi.

Eftimie las ca acu treci si tu pragul , ar trebui ca doar saptamana asta ai mancat mai mult mere padurete , tinem pumnii sa arate cantarul ce iti doresti.

Delidana eu nu stiu ce sa zic ....eu una personal as vrea sa dau raportul pt ca daca nu .....mananc in nestire , asa ma gandesc un pic si la cum o sa arate purcelul langa numele meu , mai ales ca de mult timp nu am mai avut nici unul, oricum facem cum vor fetele.
pup fetele

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sigrid, multam .Am trecut deja pragul, dupa atatea mere padurete , dar ma tem sa nu ma in week-end si sa ma trezesc la raport cu o
Pentru tine si Mamica dulce, dezlegare doar la o farfurie de ciorba si alcool doar un .Mai mult, se sanctioneaza cu biciul de rigoare, nu sefa ?.Sa aveti o intre-vedere placuta ; banuiesc ca vor fi si sotii si copii de fata, nu doar voi doua?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, iti doresc sa te bucuri din plin de binemeritatele zilele de concediu, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Iustin a iesit mai repede, la sfarsitul a 38 de saptamani, a spus 'gata'.

Tzuni, nu cred ca-si da seama, e micut inca. Poate cand voi naste va intelege mai multe.

Eftimie, sa ma vezi la anul tinand diete si facand greva foamei...pentru a-mi reveni la forma initiala.
Pana atunci ma rasfat cu tot ce poftesc, mai putin dulciuri.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sigrid, copilasii au, respectiv 8 ani (Guilhem), aproape 5 (Virgile) si 3 ani (Marceline, zisa Marghiolitza).

Uite poze :
http://community.webshots.com/album/393100957MKqsZF
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mik sa ti traiasca , unul mai frumos ca celalalt, cred ca esti tare mandra de ei , ai o adevarata comoara , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Mik sa ti traiasca , unul mai frumos ca celalalt, cred ca esti tare mandra de ei , ai o adevarata comoara , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ei .

Sarut mina, Sigrid !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Tzuni, un hamburger mic acolo n-o sa te ingrase peste noapte (atita timp cit nu devine un obicei). Sa-ti fie de bine! Si mai ales pentru maratonul din sufragerie.
Deci pina acum doar Sigrid si Tzuni si-au exprimat parerea cu privire la dat raportul imediat dupa Paste. Voi, celelalte fete, ce ziceti, sa dam raportul lunea imediat dupa Paste (adica pe 24) sau o sarim si il dam lunea urmatoare (adica pe 1 mai)??
Eftimie C, te primesc si la ziua de carne.
Zuzilici, sa fie totul cum iti doresti tu, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe cuminte.
Eu azi am iesit in oras cu sotul, am luat un taxi si ne-am dus la un mall. Pe strada se flescaia poporul intr-o veselie, cum trecea unul pe motocicleta sau bicicleta, fleosc, cu galeata de apa pe el...si taxiul in care eram noi avea geamurile minjite cu apa cu pudra alba...
Mie iar mi-e rau, m-a apucat greata...cred ca faptul ca am dormit doar vreo 4-5 ore 2 nopti la rindul m-a afectat...nu am pofta de mincare...e si o caldura groaznica, simt ca ma sufoc...iar am ajuns la 65 kg dar ma tem ca e doar temporar, ca si data trecuta...
Am calcat si eu pe alaturi azi, am mincat o portie mica de cartofi prajiti si am impartit o prajitura cu sotul....m-am simtit mai bine...dupa ce maninc dulce parca imi mai revin, nu stiu ce-o fi...
Ange, Aime, Zfcristina, Carolinah, Cami, Danat, Diadaniela, An_k, voi ce mai ziceti?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput