Trucs&recettes pentru un somn profund

Trucs&recettes pentru un somn profund | Autor: Ira

Link direct la acest mesaj

.... as vrea sa stiu, ce-am putea face pentru a ne imbunatati calitatea somnului,
pentru a adormi la ora la care vrem, atunci cand suntem obositi,
pentru a ne trezi plini de energie ?

Eu nu beau cafea decat dimineata, mananc corect, iau vitamine, si totusi...adorm dupa 2-3 noaptea, desi inchid lumina la 12....plus ca dimineata ma trezesc ca naiba, cu capul greu, in timpul zilei imi pica ochii in gura, etc...

Thanks.

Sofie - 3 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Ira nu stiu daca te ajuta, dar ce am observat la mine e ca daca mananc seara citrice ( care sunt energizante) sau daca mananc salata cu telina verde ( la fel energizant) nu pot sa adorm decat foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, o solutie ar fi sa diminuez sucul de grapefruit, ca beau in cantitati industriale, inclusiv seara...

Merci.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Taaare-ash vrea sa shtiu shi io retzeta aia minune, ca-s kiauna de cin ma scol shi pina ma culc, kit ca dorm intre 6 shi 8 ore...Vitamine iau, tocmai am inceput o noo cura de Centrum, fructe maminc, nu mult, da un mar pe zi tot apuc, cafea, cola sau alte energizante nu consum seara, shi totushi is obosita mai mereu...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nici eu nu pot sa adorm repede,dupa ora 2-3 noaptea si trebuie sa ma scol in fiecare zi, cu exceptia weekend la 7 dimineata, si-s cheauna toata ziua.Am observat ca daca stau pe scaun sau pe fotoliu,chiar daca ma uit la tv sau mai ales pe internet (care-mi da insomnie clar) nu pot sa adorm dar cum ma pun in pat si ma uit la tv sau citesc ceva, ma ia somnul in 5-10 min. dar nici asta intotdeauna.
Incearca sa bei ceai de tei sau lapte cald cu miere inainte de culcare sau ia un extraveral daca ai.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Ira

Da, o solutie ar fi sa diminuez sucul de grapefruit, ca beau in cantitati industriale, inclusiv seara...

Merci.

Sofie - 3 ani

pai ia nu mai bea vreo saptamana deloc si vezi cum stai cu somnul.

Mergi la inceput